![]() |
#1762 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
@ Finix wez powiedz ze to fake z ta kasa ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() "iz wiem kim jestes " hmmm -.- wal smialo uwierz mi nie znasz mnie dzieki bogu
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Chesterkaa
Lepiej zajac sie czyms w rl :-)) Lothress to Lothres Iron, a Koronowany Rycek... zapomnialem jakis palek 55chyba ;P Co do screena Finixa to 11k z kasy za poi to nic takiego. Pamietam jak kiedys swoim sorcem (nie Calhem) mialem 13kk SWOJEJ kasy w dp ;-)
K4r4biN ![]() K4r4biN Ostatnio edytowany przez Adikeen - 12-09-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I po co wyzywasz ja od debili? Moze akurat Jej IQ jest wieksze od twojego .. Chcesz ssy z huntow .. ok , jak znajde czas to ci wkleje kilka ssow z moich advensow z 1 do 8 lvla .. Ok ? Mam nadzieje ze to nie bedzie dla ciebie zbyt "denne" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Użytkownik Forum
|
![]() omgajgad jaki przyglup wez juz nic nie pisz ok ? ; ) skoro nic nie rozumiesz wklej te advensy chetnie popatrze ^.^ beda napewno ciekawsze od "DENNYCH" zdjec niektorych ; )
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co do wyzywania ..... nie wyzwalem jej tylko stwierdzilem fakt wiec wiesz ; ) a fakt jest widoczny golym okiem jesli wiesz o czym mowie hmm ? ; )
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyglup , bo co ? .. Bo mnie nie jara ta gra oraz "denne" advense tak jak niektorych ? .. Czlowiek , popatrz na siebie .. wpadasz na forum , oceniasz wyzywasz niektorych od idiotow czy tam debili czy cos tam .. Myslisz ze jest to choc troche zabawne albo cos ? .. A no sory , przeciez ja nic nie rozumie :< Jestem nizsza inteligencja , .. :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rafal. jestem pewna; )
hahah Calh przeciez Ty sam niedawno nie widziales nic oprocz tej gry : D
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz racje jestes nizsza inteligencja a wiec morda ; ) koniec gadania z twojej strony bo ludzie przy tobie glupieja ; )
Chesterkaa z tym imieniem to do mnie ? nawet mnie nie znasz a udajesz taka wszystkowiedzaca -.- i nie czepiaj sie Calha to nie on zlizuje nutelle na tym swiecie tylko ty czyz nie ? ; )
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a morda to se mow do kogos ze swoich kumpli .. niby masz 19 lat a zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor ktory dopiero co dostal komputer pod choinke :< (tylko sie nie obrażaj , ale z takiej strony sie na forum pokazujesz , nie wiem jaki jestes w rl , moze i jestes spoko do pogadania itp .. ale wiesz , kazdy przed kompem lubi udawac kogos innego ^.- ) Juz nie spamuje i nie wdaje sie z toba juz w dyskusje bo nie widze najmniejszego sensu , .. koniec z mojej strony ;x Ostatnio edytowany przez Driger - 16-09-2007 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Niedawno? - 5 miesięcy temu?
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() hahahah stare SSy : D oj tam Calh 5 miesiecy to calkiem niedawno : )
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Użytkownik Forum
|
![]() Driger ty japończyku po solarce w dredach milcz juz ; ) bo temat sie rozwija i pojawiają sie super ss
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ches niezłe eq
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla twojej swiadomosci nie nosze dredow ale takze nie mam nic przeciwko tym co je maja .. A milcz to mozesz do swojego mlodszego rodzenstwa mowic jezeli takowe masz .. Ja skonczylem a ty dalej ciagniesz .. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cald*
60 rp* 67 ek* Ten co mowi ze nietopeZ* Rotlf lmao, Biedny dzieciak neo. Jestes taki zuy na caly swiat, ze nie spostrzegles ze spadles do poziomu-wrzucac na starych. To nie jest smieszne. Mozliwe za to ja nie mieszam bigosu kolanami jak ty ; * A i jezeli bawi Cie to to masz to http://i19.photobucket.com/albums/b1.../243212967.jpg muhahuahuuahu pozdro i SSIJEJOŁ ; *
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 27-09-2007 o 23:14. |
![]() |
![]() |