|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zatrudnię Wędkarzy!!!!! Do 20 lvl!!!!!
Miejsca ograniczone zostało 10!!!!!! CV prosze kierowac do mnie w grze ![]() Nasza strona!!! 1.werdera Jesteśmy nową ale najlepszą firmą na pytherze ![]() 2.Nasz cennik: - bp ryb 5k(na specjalne zamówienie) -1 ryba 2gp w depo thais dostarczenie (dostarczamy od 50 szt.): Venore--20gp Carlin --50gp (narazie tylko tyle miast ale to się niedługo zmieni) Wysyłamy ryby wszędzie drogą pocztową (22gp) -100 szt. 280gp Nasza baza to miasto thais w świecie pythera!!! |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Guest
|
![]() Szukam pracy na serwerze NEBULA
moge łowic ryby Lvl 10 Mlvl 1 Fisching 30 (planuje wiecej ![]() nick Prince Giser Lowca Jeleni |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Truvera
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 40
Skille: 80
Poziom mag.: 14
|
![]() NAZWA: ZAbijanie na zlecenie
zabijamy ludzi na zlecenie 20lvl+ kosztuje 30k jezeli ktos nie zaplaci znajduje sie na rooku na sziwerze HaHAHAHAHAHHAHGA jESTESNIE POPAPRANCE I JEBAENE GNIDY NASZA FIRMA WUMIATA WYPIERDLACZE GURA! sziwewra zaczu mnie jakas tam jebana xzenera czy honeta czy ancitakla tylko SZIWERA HAHAHAHAHAA! WY PSY OTSY ZADZA GRAM JESTEM GMEM HAHAHA NA OTSIE WSZYSCY JESTESMY GMAMI ZNAM KOMRENDY WY PPARKALYSTUCZNE SWIENIE WOJEJNNNEE I NIENEWIDZE KARPACKICH OTESOW BO ROBIA JE JEBANE KURWY GURAle!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 24
Skille: 6x/5x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pracownik od zaraz!
Nie mam firmy ![]() ![]() ![]() Wysyłać na PW ![]() Ostatnio edytowany przez Mru - 22-05-2007 o 16:11. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
#245 |
Guest
|
![]() Witam.
Chciałbym zaprosić wszytkich do nowo powstałej firmy AnsRuneMAker (ARM). Zajmuję sie ona sprzedażą wszytkich dostęponych run w Tibi. Firma znajduję sie na serverze Celesta. Warunkiem przyjęcia jest granie na serverze Celesta magiczna postacią która moze robić runy Aby do Nas dołączyć należy złożyć podanie na oficjalnym forum firmy: http://www.ansrunemakercelesta.fora.pl/ w dziale Podania. Przedtem lub potym zagadaj do szefa ( Set Batman ) gg 7550854, lub w tibi nick Set Batman. FIRMA NIE JEST GILDIA! SERDECZNIE ZAPRASZAM DO DOŁĄCZENIA I PRZYJĘCIA NASZEJ OFERTY! |
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
|
![]() poszukuje pracy na swiecie honera 8 lvl i wciąż rośnie (rybak , sprzedawca, itp.)
|
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() 1) Uchlaj sie i zjedz coś
2) Nie ma 3) Jak sama nazwa mówi można u mnie sie napić:Browara,Wina.Oraz zjeść , rybki,ser,ham. 4) Bar 5) Candia.Thais 6) ZAPRASZAM!! Mój Nick To Arkie Maly |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
|
![]() Witam!!!!
Przejdę do rzeczy, otóż moja firma działa na serwerze ZANERA (świecie)...Zajmuje się głównie długimi podróżami w różnych celach. Trochę informacji: Firma powstała w oparciu o fakt, że niektórzy gracze nie znający dokładnie świata Tibii nie wiedzą jak na przykład dotrzeć z Thais do Venore czy Ab'Dendriel...jest to kluczowe założenie. Jednak jak się okazuje to nie tylko jedyna oferta naszej firmy, albowiem oferujemy: 1.Transport konwojowy ludzi wraz z itemami (cena zależna od odległości, ilości ludzi, transportu wraz z nimi itemów oraz typu zabezpieczenia szlaku). 2.Dostarczanie itemów i produktów niedostępnych na Thais-jak na przykład mleko , po które należy udać się do Carlin albo nóż znajdujący sie w sklepie w Venore.Transport z każdego miasta do każdego. 3.Zbieractwo produktów żywnościowych:ryb, mięsa, chleba(piekarstwo), jagód itp. 4.Pomoc w dotarciu do innych miast(nie mylić z konwojem). Nasza firma działa w Thais, jednak konwój może być przeprowadzony także np. z Venore do Carlin w tą i z powrotem(droga jaką przebywamy to THAIS-->VENORE-->CARLIN-->VENORE-->THAIS) Jeśli decydujemy się dostarczyć jakiś item/produkt pieniądze na jego zakup bierzemy z własnej kieszeni, a dopiero przy sprzedaży produktu klient płaci wartość produktu+pieniądze za wykonaną pracę/podróż. Opieramy się na zasadzie że nie ma misji nie do wykonania... KONTAKT!!! Michal Zaq Thais Globik Thais Zgłoszenia na PRIV Tibia albo na GG 6618501 (zazwyczaj niewidzialny)...jeśli cenisz prywatność swojego GG możesz wysłać także list na podany adres Tibijski. ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA Z USŁUG!!! |
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]() ![]() Ja mam level 14 i jestem sorcem, mój kolega też jest sorcem z levelem 9. Możemy grać jako orkiestra na imprezach/ślubach, dostarczac jedzienie, mogę też byc księdzem na ślubach, barmanem, możemy też służyć jako kurierzy lub posłancy. Jeśli ktoś chce nas zatrudnić niech pisze na e-mail [email protected] Świat : Celesta ![]() Nick : Altros Alth Ostatnio edytowany przez Markus282 - 22-08-2007 o 19:00. Powód: zapomniałem czegoś dopisać |
![]() |
#251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Maggie Realy
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
|
![]() 1. North Fish & Nice Travel
2. Nie ma. 3. Firma na razie się rozkręca. Już mamy 3 klientów, którzy są jak na razie z nas zadowoleni. Poszukuję wędkarzy oraz 40+ lvl'i jako "ochroniarz". 4. Łowienie ryb oraz Podróże Między miastami Facc oraz Pacc. 5.Iridia. 6. Łowimy rybki i sprzedajemy je za mniejsze pieniążki czyli 1 fish - 2 gp. Jeżeli chodzi o bezpieczne przemieszczanie się pomiędzy miastami : Ceny od: 100 gp do Max. 400 gp. (pacc w tym również oprowadzenie po mieście oraz pokazanie co i gdzie). Nasza firma stara się zachować jak największe bezpieczeństwo. Proszę pisać na Iridii do: Van Draker, Belin Armerill. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
|
![]() Szukam Pracy na świecie Calmera lvl 13 i rośnie
|
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Grębocin
Stan: Początkujący
Imię: Rose Weasley
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Calmera
Poziom: 8
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() Usługa nr 1
1) Bar "Pod Demonem" 2) brak 3) Pracuję tam ja (Marylin Rose), Leady Maly, Jakus, Brigon Fael i inni. 4) Bar (piwo, wino na miejscu, na poczekanie: szlam ![]() ![]() 5) NoN-PvP, Menera 6) Bar znajduje się w Carlin, na tej samej 'ulicy' co depo, na dachu sieci pokoi. Serdecznie zapraszam Usługa nr 2 1) Firma aranżująca wnętrza "Home's Adventure" 2) brak 3) Pracuję tam na razie tylko ja (Marylin Rose), szukam osób z gustem (PACC) 4) Firma aranżująca wnętrza, sprzedająca dekoracje i meble 5) NoN-PvP, Menera 6) Firma jest bez stałego miejsca, najczęściej można znaleźć mnie w Carlin(dp) Serdecznie zapraszam Usługa nr 3 1) Firma organizująca przyjęcia "Marriage Organizer" 2) brak 3) Pracuję tam na razie tylko ja (Marylin Rose), szukam osób z gustem 4) Firma organizująca przyjęcia na każdą okazję. W cenę wlicza się: -Obrączki (przy ślubie) -Food -Wystrój sali -Zarezerwowanie lokalu -Zniesienie mebli ![]() ![]() -Zastawienie sali (ha, ha, żeby jakieś n00by nie właziły) ![]() -No i mój oczekiwany zarobek ![]() 5) NoN-PvP, Menera 6) Firma jest bez stałego miejsca, najczęściej można znaleźć mnie w Carlin(dp) Serdecznie zapraszam Usługa nr 4 1) Przewodnik po Tibii "Tibia Adventure" 2) brak 3) Na razie pracuję tam tylko ja, szukam osób mających mapę Tibii w kieszeni, szczególnie PACC (wycieczki na Edron itp.) 4) Wycieczki po Tibii 5) NoN-PvP, Menera 6) Firma jest bez stałego miejsca, chodzi po świecie razem ze mną ![]() Serdecznie zapraszam Wszystkie osoby chętne do pracy w którymś z moich przedsiębiorstw zapraszam na PW ![]() Ostatnio edytowany przez Rumianek - 24-09-2007 o 17:59. Powód: Muszę powiedzieć coś o pracy... |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() MURDER INC.
1. ![]() 2.--------- 3. Firma "Murder inc." zatrudnia kilku bardzo doswiadczonych najemnikow, ktorzy zabija dla Ciebie kazdego w levelach 20-55. Transakcja wyglada nastepujaco: Zglaszasz sie PW na forum do mnie, ja odpisuje do Ciebie w Tibii, podajeszmi nick celu, ustalamy cene, placisz zaliczke, cel zostaje zlikwidowany, placisz reszte, Ty jestes zadowolony i udajemy, ze sie nigdy nie spotkalismy, proste? Po zaakceptowaniu zlecenia przez najemnika, ustalamy czas w jakim ma pasc cel. Ty masz satysfakcje i czyste rece, a my kase, proste. Jezeli bedzie taka mozliwosc, otrzymasz filmik z pkowania, abys mogl go sobie ogladnac w niedzielny wieczor ;]. Jezeli chcesz, mozemy przekazac cos celowi przed smiercia itp, itp, wszytko do uzgodnienia. 4. Agencja najemnikow. 5. Fortera. 6. Jezeli chcesz zostac naszym pracownikiem, czekam na PW! ![]() ![]()
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() 1) always nice event
3) zajmujemy sie organizowaniem przyjęć,ślubów ,wesel i poprawin 4) Nerana zamówienia można składać na stronie http://alwaysniceevent.iq24.pl lub piać na [email protected] |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() popatrz na datę ostatniego posta i zastanów się czy temat jest jeszcze aktualny?
#258 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: Mobius
![]() |
![]() 1) Food shop
2) Może będzie... 3) Firma sprzedająca żarcie wszelkiego rodzaju. 4) Sklep 5) Menera (non PvP) 6) Skład: [CHAR]Kris the Hedgehog[/CHAR]-założyciel Cennik: Tymczasowo brak. Powód: patrz na skład. Budynek: Brak. Miasto: Thais Wiem, że słabo to wygląda, ale z czasem będzie coraz lepiej! Ostatnio edytowany przez KtH - 19-06-2008 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Ryba guard
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 21
|
![]() Firma "Cake Cake" ciastkarnia/piekarnia działamy na terenie Thais na świecie Honera cennik:
Ciasto-18gp Ciasto z owocami-20gp tort urodzinowy (owoce+świeczka)-24gp cistko-5gp chleb-2gp chleb razowy-5gp bułka-5gp tort w kształcie serca-25gp (tylko w okresie walentynek) |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Imię: Sila Madin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() Nazwa : "RuneMaking Company"
świat : Candia Sprzedajemy tylko cały plecak run na raz robimy : UH (3K) HMM(2K) AVALANCHE(3,3k) Firma również sprzedaje żarcie : ryby(2gp), ser(3gp), white mushrooms(2gp); napoje w butelkach : piwo (6gp), wino(8 gp). Runy sprzedajemy na zamuwienie. W celu zamuwienia run, jedzenia czy picia należy wysłać parcel z pieniędzmi i czymś na czym można napisać co chcecie zamówić, ile chcecie zamówić oraz miasto do którego ma dojść paczka. Przesyłka zostanie dostarczona w przeciągu kilku dni P.S. Koszty paczki pokrywa kupujący P.S.S. Przyjmę druidów do firmy. Dostaną 50% zysków
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rajf - 21-06-2008 o 21:27. |
![]() |