![]() |
#321 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" i mając do wyboru nic nie robić, a pomóc Patanou i reszcie, ludzie wybierają tą 2gą opcje. Fragi? Tutaj się z Tobą zgodzę. Zawsze była grupka osób biegających za Drazem i resztą psiarni aby się tylko podlizać, np taki Byter. A teraz co? Jest w Wanted... Podobnie jak kilka innych osób których chyba już nie muszę wymieniać. @Up Poniosło Cię?
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 15-09-2007 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Nie mówię, że żaden frag od supportów nie powinien się liczyć. Chociażby Hammpion... Wiele robi na wojnie, wiele fragów łapie mimo, że nie jest w Wanted, więc należałoby go liczyć, ale Anuskka, Lord Nen, Plebicjusz i jakieś tam 60+ lv... Po co to liczyć? To pionki (z całym szacunkiem dla nich), a Anuskka dodatkowo był neutralny zanim padł. Dopiero po tym dołączył do gildii wspierających Wanted.
Mówisz, że Wanted może liczyć sobie fragi na supportach, a wy nie. Tak się składa, że według waszych obliczeń Wanted nabiło 21 fragów. Ja naliczyłem ich 17 na samych członkach Punishers. Z kolei Punishers na członkach Wanted wbiło 10 fragów, a wy naliczyliście już 31 fragów. Widać tutaj subtelną różnicę czyż nie? Poza tym nie fragi decydują o wygraniu wojny. Wanted może mieć lepszy lub gorszy wynik, a i tak wygra. Podobnie w drugą stronę, także nie przywiązywałbym większej wagi do wyniku. Pozdrawiam!
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() @zeus
nom, sor, ale ten typ mnie denerwuje @jed uwazam podobnie, no ale jesli ktos na sile chce cos udowodnic innym, to sam wiesz jak jest. zreszta fragi nie sa az tak wazne jak sie niektorym tu wydaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Do wszystkich, którzy tak skrupulatnie liczą wszelkie fragi, nawet te najbardziej wyimaginowane ... to nie Counter-Strike !
![]() A co do tego co się dzieje w Wanted ... "Little less conversation and more action, please!". Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Telek? o.O
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up -> no weraxin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gammbler & Sigg~
Jak mogliście ? : ( Chciałem być anonimowy, żeby ludzie mnie nie znali i głowili się kimże jest ten tajemniczy osobnik, a wy co ? : / Wydaliście mnie ! Więcej wam nie zaufam. xD A, i btw. ... wiem co to CS ! : P A żeby nie było offtopów to ... jak każdy widzi Punishersi expią, Wanted się nawet nie loguje ... więc nie jest ciekawie. ;s Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czemu nikt mi nie mówił, że to telciu gra Werkiem? -.-
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() A tak btw. jak ty (Fea~~) wytrzymujesz te ciagle powtarzane przez Szwedow okreslenia: "Sieg Heil","_/ Hitler", etc ? Bo nie ma dnia abym od ktoregos z nich nie dostal spama na msg. Ale widac odpowiada Ci to towarzystwo ;]
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2007
|
![]() Cytuj:
Jeśli oni tak piszą to świadczy to o tym, że Punishers to banda dzieci hahahahaha n/c (... jeśli tak piszą to nie wydaje mi sie że będą trzymać z polaczkami jak wygrają wojne.... wkońcu to naziści.) pozdro .] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wyrzuciłem z siebie co miałem na sumieniu? Nic nie miałem na sumieniu, napisałem tylko jak było i jak jest. Odezwał się rasista [CENZURA]. Powiedz mi co ma szwed do Nazisty?
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 16-09-2007 o 11:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zbanowany
|
![]() E...?
Z tego co pamietam pisza tylko tak do was... Do nikogo z gildii albo na guild chacie nie pisali Sieg Hail Hail Hail Hitler etc. Wiec STFU. Shonion Hacked. PS. Sigg kiedy Shanoz aktywuje pacca od was ;>? |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I co, teraz znając was, to doliczycie te wszystkie fragi z rookowania Shoniona (do którego całe szczęście ostatecznie nie doszło) jako war frags, hm ? ![]() [*] Shonion Rest in Peace _/ Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro tak do nas pisza to musza miec niezle narypane w glowach. dowod: koment wowed mayon
tylko nie broncie tych dzieciakow bo sie zal robi widze yavi zrobiles sie wielkim przyjacielem patanou ![]() Ostatnio edytowany przez Siggurdius - 16-09-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A że "Wróg mojego wroga..." to sam wiesz ![]() @Down Nazwałeś ich nazistami
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 16-09-2007 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yavi~
"Wróg mojego wroga, który był moim wrogiem stał się moim przyjacielem", ta? xD Trochę to głupie, ale najfajniejsze jest to, że ... "To nie ważne kto obejmie tron, Ty masz po dupie zawsze z obu stron!". Mua. : * Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |