![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() bb... jak dla mnie to byly zlote czasy... wszystko bylo jakby... piekniejsze
![]() ![]()
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lerick~ opuścił FTP i doszedł do Play for Snow, moim zdaniem szykują się bany...oby
20:41 Shadow The Olimpo [84]: lerick left ftp because when he have other ban the character is delete 20:41 Shadow The Olimpo [84]: and the game master are banished guild p.a 20:41 Shadow The Olimpo [84]: neurozenho,and other ffu report Rozumiem to tylko jako ostrożność Lericka, ale czy posypią się bany to mało prawdopodobne ale mam nadzieję. ![]() Lol, niektórzy to są ostro p......jeszcze mnie straszy, za to, że go biłem for fun...heuuehe 20:59 Shaka'Frukt [70]: ![]() 20:59 Solar mlody [61]: padasz 20:59 Shaka'Frukt [70]: k 20:59 Solar mlody [61]: -.- 21:05 Solar mlody [61]: nie wierze ci zajebalbys mnie gdybym na statek nie wlazl 21:07 Solar mlody [61]: jasne teraz mozesz se mowic ja mam plecy w ftp nikt mnie nie tyka a jak rusza to placi grubo 21:09 Solar mlody [61]: lol a kim ja jestem kazdy wie ze tym charem graja 2 osoby -.- 21:15 Solar mlody [61]: normalnie bym cie z lev przegonil ale teraz nie gram mam mature 21:24 Solar mlody [61]: ktos chce cie zabic ale to nikt ode mnie tylko ci mowie widze ze nie jednemu polakowipodpadle O.o
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 11-09-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Teraz po polakach nie można sie niczego spodziewać ;]
Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 13-09-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
To fakt. Witam all po długiej nieobecności. Znaczy się byłem i czytałem z uwagą wszystkie posty ale się nie wypowiadałem. Myślę, że Daw~ ma rację. Z poprzednimi Panami Silvery dało się dogadać, obecni to "kupa" ownerów na różnych postaciach. Więc jak się dogadać z jakimś charem skoro on ma 3-4 graczy? Jedno mnie dziwi, że tak długo pozostają bezkarni, że GM nie reagują na ewidentne przekręty z ich strony (PA, sharing). Już wiele razy na forum tibia.com było to poruszane, włącznie z ip, imionami graczy, nr kont itp. Jakoś "bogowie" Tibi zlewają narazie Silvere. Sam nie wiem dlaczego. Gratuluję Asenowi (Esch~ to był młody gey, bo Asen to już zupełnie inny człowiek) i Carp~ za tak duże lvl. To naprawdę coś fajnego ![]() Pozdrowienia dla all przyjaciół
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Czyli dla mnie
![]() Nie no joke, a tak poważnie to w sumie racja, mimo że Neuro się stara i ma kilku kolegów GM-ów, to jednak oni nie reagują.. Może dostali polecenie od pracowników CIP SOFT-u? ;> Możemy się tylko doyślać dlaczego.. Btw: ame: Jeriax Sex: male Profession: Elite Knight Level: 100 World: Candia Residence: Ankrahmun House: Botham I d (Ankrahmun) is paid until Sep 16 2007 Guild membership: Ksiaze of the Szlachta Polska Last login: Sep 13 2007, 09:25:46 CEST Gratz? BIG KU**A JEGO MAĆ GRATZ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @Poreda
Neuro sie stara? heuheuehue chyba nie czytales tego co napisal Shaka~ ... On gadal z Neuro i on (neuro) mu powiedzial ze PA jest dozwolone i oni moga zabijac ile chca i kogo chca bo to jest serv pvp wiec to jest w tibii dozwolone i JEDYNE co moze ich powstrzymac to ban za pk czy jakos tak on to napisal... Btw ja retired ![]() ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Druid Poloni
Profesja: Elder Druid
Gildia: On The Edge
Poziom: 49
Poziom mag.: 47
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taka prawda, Divine, Kilalla etc. się starają m.in. zakładają tematy a Neuro ma wszystko w dup** i tylko nabija posty na tibia.com.
@Rzot Tak samo ja ;]
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() no i ja
![]() ![]()
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiemy o tym, że dostali bany ale sam pamiętam słowa Neuro, że nic GM na Silverze nie może zrobić bo to serv pvp. FTP podobno dostało ostrzeżenie ale zobaczymy jak to się dalej potoczy...
Neuro albo się nie zna albo nie wiem o co mu chodzi ;s.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 14-09-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Na dziwnym serverze jakim jest Silvera ganiają was... A na innym mniej dziwnym serverze jakim jest Iridia, ja ganiam innych:
![]() I taka oto truskaweczka mi ku**a mać wyskoczyła :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @Lenidas
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta.. to nie JA napisalem ze PA jest dozwolone, tylko NEURO napisal ze PA jest dozwolone bo to serv pvp.. nastepnym razem bede bral cytaty w cudzyslowia...
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Podejde do ciebie i powiem "pay armor or die" dasz mi bana? Za co? Albo po wojnach, jak sie ludzie wyplacaja po 1kk albo wiecej, to tez PA? PA jest dozwolone na PvP i PvP-enfo tyle, ze do pewnego stopnia, jesli wchodza juz grozby realne, to dopiero mozna reagowac, bo to nie jest dozwolone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie koniecznie..jeśli będą huncić bez przerwy bez powodów wkońcu FTP dostanie bana. Coraz częściej GM zaczął się pojawiać na Silverze.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |