|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#501 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() o.O Widziałem niejedną gildię, w której liderem był ~50 lvl a podwładnymi 100+... I takie gildie potrafią istnieć i walczyć i zwyciężać. Solo w tej grze nic nie osiągniesz. A żeby nie być solo, trzeba nawiązywać z ludźmi kontakty i zdobywać ich zaufanie.
gz wykonania anni btw.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() swiete slowa Gelt.. a ci co lubia tylko lvl... Bijcie go ile wlezie zawsze mozecie pogadac z jakims Demcem na huncie albo npc xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żal mi tych którzy patrzą na lvl postaci a nie na człowieka, który gra taką postacią...
Veb masz jakiś qmpli w tibii?
![]() |
#504 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: 18/23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
ZAL kthxbye |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 17-09-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Wzruszające jest to co piszesz. Ale patrz jak jeszcze grałem na Furorze i miałem odkąd poznałem hlvli nie większy niż 25 lvl. To dla nich nie byłem śmieciem... i nadal z nimi utrzymuję kontakty i uważają mnie za dobrego kolegę. I jakoś nie zwracali uwagi na level. Nie wszyscy, na szczęście uważają tak jak ty, i ciesze się, że nawet dla Katrilii poziom w Tibii to nie wszystko, bo sam kiedyś poruszał ten temat na tibia.com. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() oo coraz wiecej ludzi mysli tak jak ja ;p
![]() |
#508 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @Tucz
Heh, wydaje mi się, że po prostu więcej ludzi zaczną to mówić otwarcie ![]() Jestem ciekaw jak to VeB się tłumaczył ;>
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Poziom: 43
|
![]() Byś wiedział co napisałem, ale jak widać mój post został skasowany ;o
@Tucz wtrącam sie do "wontku" Slovika bo to chyba gadaliśmy o nim. Jakiś typ powiedział że jest śmieciem na tym servie a ja mu przytaknąłem. Dalej uważam że bez lvla jesteś nikim, możesz być kimś dla kumpli z rl, a nie dla typa ,który w ogóle cie nie zna. Jeżeli poznajesz człowieka po tym jakim jest w grze, to powodzenia!
POLONIA!!! Ostatnio edytowany przez VeB - 17-09-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wiecie co powiem?
Po prostu ignorujcie UŻYTKOWNIKA o nicku "VeB"...Spojrzcie wniósł tylko chaos na forum, wnosząc przy okazji (sorry) przysłowiowe G Ó W N O...Takich ludzi trzeba ignorować, im bardziej bedziemy się od nich udzielać, nie odpowiadać na ich głupie posty, tym trolli bedzie mniej, a co za sobą niesie? Hegge~~ i My jako "Normalni" użytkownicy forum bedziemy mieli spokój i wiecej czasu na pisanie o Tibii a nie o bzdurach wnoszonych przez Panów "Trolls?"... Moje zdanie na temat, "Mam wysoki LVL jestem elO, JaJcO ma do tego charakter" A więc...Chłopak ma ubzdurane, Tibia zamonciła mu w głowie, zrobiła "gnój" z mózgu, to w sumie jego sprawa, po prostu wszyscy go zignorujmy a bedzie duuzo lepiej ![]() Teraz z topiciem... Jak sie ma sprawa Pasterza?? Hunted jest czy Co ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i kij, modne jest gadanie- gram dla kumpli itp.
Ja nie gram dla kumpli ani, nie patrze kto jest jakim człowiekiem, tylko gram dla siebie, ELO! I niech sobie bedzie wam mnie ŻAL, sram na to, ja nie udaje, tak jak wy. GRAM W TIBIE DLA KOLEGÓW!!!!!
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Ty nie czasem Veb'Master z Furory ? Też robił tak żeby dla niego dobrze tylko było ^.^ pożyczał kase, nie oddawał, pkował ;]
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Nie żebym był zdania pana Veb ale spróbujcie na 8 lv napisać przykładowo do 150 lv co do reszty sie zgadzam ja np. spotkałem spoko ziomków tak chyba koło 20 lv gdzie sam miałem podobny lv
![]() @down Jak kupisz sobie słownik to nie będziemy sie kłucić Może Ty nam załuż nowy temat
![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 17-09-2007 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Profesja: Elite Knight
|
![]() btw to jest forum do klucena sie kto ma lepszy charakter czy nie wiem jak wy to nazywacie? Czy w ostatnich postach byla mowa lub przynajmniej slowo o furorze?:/ Bo mnie sie wydaje ze raczje nie;/ wiec jesli macie zamiar dalej bluzgac na siebie, pisac beznadziejne teksty typu "mam kumpli na 20 lvl"... zaluzcie nowy temat. Pa
![]() |
#515 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
Seba (16-09-2007 20:47) zarcik ;p -- Co do twoich wpisów skoro cudze komentujesz - Wprowadziłeś tutaj chaos bo zacząłeś gadać z innymi o tym co się dzieje na Pytherze - Grałem na tym serwerze i nie sądze żeby w tamtych czasach był on lepszym serwerem od furory (Tibia 7.6) pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie co?
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() skończcie ten temat !!!
tak btw Teraz można nazwać Taifuna legendą furory ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
59lv - miodzio Xd
![]() |
![]() |
#519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @Proszewas
No raczej ![]() ![]() Ale wszytko jest możliwe pożyjemy zobaczymy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak się nazywał kiedys taki program w tv... 'Zerwane Więzi' ?
w każdym razie najpierw zobaczymy Taifuna i Katrilę w tych 'Zerwanych Więzach' a potem Taifun będzie występował w 'Dla Ciebie Wszystko' i potem będą wywiady dla Faktu i SuperExpresu i w RadioMaRyja. dopiero wtedy będzie legendą ![]() |
![]() |
![]() |