|  | #1741 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 07 2006 Lokacja: smiernik Posty: 63 Stan: Na Emeryturze Imię: zenek z odpustu Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 22 Skille: 60/55 Poziom mag.: 4 | @szlaja masz tu kumpla   nick : Marzec out:  
				__________________ \,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH Ostatnio edytowany przez ulwi aladim - 17-09-2007 o 23:28. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #1742 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. | @Pietr Ujdzie?  
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|  |   | 
|  | #1743 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 12 2005 Lokacja: Białystok Posty: 54 Stan: Aktywny gracz Imię: zgadnij... Profesja: Elder Druid Świat: zgadnij Skille: zgadnij | Jasne. Jak najbardziej, ladna robota ;] Moze krasnal nie padnie za szybko   | 
|  |   | 
|  | #1744 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 09 2007 Posty: 29 | @Pij...  masz wez nick Izzy i wez go na byle kogo | 
|  |   | 
|  | #1746 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2007 Wiek: 40 Posty: 254 Stan: Na Emeryturze Profesja: Paladin | @up Ja nie wątpię ja wiem. To po 1 po drugie potrzebuję żony nie geja  | 
|  |   | 
|  | #1747 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2007 Posty: 64 | 
				__________________ SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD   Legenda rooka ma 102 lvl   | 
|  |   | 
|  | #1748 | 
| Użytkownik Forum | @Szlaja Jeśli jest jeszcze wolne to rezerwuję Ice Witcha  Nick: Crystal, albo Luiza (jak wolisz). Jeśli mogę to jeszcze czarną wizardkę  Nick: Tamara. Jeśli można tylko jedną to ice witch  
				__________________  Ukryty tekst: 
 Ukryty tekst: 
 Ukryty tekst: 
 Ostatnio edytowany przez crystal12 - 17-09-2007 o 18:28. Powód: Literówka | 
|  |   | 
|  | #1749 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 05 2007 Posty: 299 | Rozpoczynam fake pod tytułem: zabójca! Potrzebni mi są: superhero1 superhero2 miszczcz1 miszcz2 ziomek żołnierz 1 2 3 4 5 dowódca żołnierzy Koper of Drawno-zajęte- Koper of Drawno. Najemników razy 5 Buhahaa Nawet nie wiecie co sięstanie jak zostaniecie miszczami^^ lae nie martwcie siębędziecie ważnymi figurami..... Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 18-09-2007 o 09:21. | 
|  |   | 
|  | #1751 | 
| Użytkownik Forum | Poszukuje ludzi do fake'a "Archangelz Diary: Mistic Power", który długo nie zobaczy światła dziennego, ale kiedyś zobaczy   Poszukuję: Dyrektorki akademii magii (Miłe i sympatyczne dla uczniów, potrzebne dwie) - Dark Oracle Nauczycielka Zielarstwa (tajemnicza, miła) - Nauczyciel Eliksirów (ponury, ale miły) - Nauczyciel Zaklęć Podstawowych (łagodny) - Exoriss Nauczycielka Obrony przed czarną magią (miła) - Pepsi Nauczycielka Transformacji (patrz dyrektorka  )- Nauczycielka Transmutacji (ostra, ale o złotym sercu) - Nauczycielka Wróżbiarstwa (mało o niej wiadomo) - Nauczyciel Starożytnej Runologii (patrz up  ) - Nauczyciel Mitologii - Woźna 1 (okrutna) - Woźna 2 (miła) - Strażnicy (tajemniczy, mam outy, potrzebnych 4) - Zwiadowcy (są outy, potrzebnych dwóch) - Żołnierze (są outy, potrzebnych kilku) - Uczestnicy turnieju drużyna Black Dragons (potrzebnych 5 max 8) - Uczestnicy turnieju druzyna Saharia (potrzebnych 5 max 8) - Sahariz, Trishia Uczestnicy turnieju drużyna Boys Attack (potrzebnych 5 max 8) - Exevos, Vincent Inne drużyny (członków 5 max 8) - Poszukiwacze artefaktów (potrzebnych 2) - Założyciel Turnieju (potrzebnych dwóch) - Dark Oracle Dziewczyna, która ożywia uczestników w razie śmierci (potzebne dwie) - Dark Healer Opiekunka Artefaktów - Odrzucony kultysta, który chce dostać się do turnieju (mam out, prosze o nazwe druzyny w jakiej bedzie  ) Nekromanci (potrzebni 4) - Dementi Nekromantki - (potrzebne 4) - Przywódcy nekromantów (potrzebni 3) - Necropharus, Cedric Bogini jutrzenki - Boski posłaniec - Boginie pór roku - Bóg ognia - Bóg wody - Bóg ziemi - Bóg powietrza - Bóg wojny - Bóg słońca i księżyca - Gargoin Bóg śmierci - Bóg miłości - Stary bóg wody - Nimfy wód słodkich (potrzebnych kilka) - Nimfy wód słonych (potrzebnych kilka) - Driady (potrzebnych kilka) - Najpiękniejsza nimfa wód słodkich - Królowa zła - Everina Jedyna manga o dobrym sercu zmuszana do charówek przez Everinę - Najwierniejsza Everinie manga - Mangi (potrzebnych kilka) - Buntownicy (potrzebnych kilku) - Przywódca demonów Everiny - Zaklinacz próbujący naprawić portal do Keridianu o wyglądzie Braindeatha (został zamieniony przez Everinę za próbę pomocy buntownikom - Inni zaklinacze (potrzebnych kilka mam outy dla 4  ) - Kusznicy (potrzebnych kilka mam outy) - Czarni rycerze (potrzebnych kilku mam outy) - Płatny zabójca - Proszę jak najszybciej!  @down Ok  Przyjęta. A nick to Pepsi? ;p 
 Ukryty tekst: 
 Ukryty tekst: 
 Ostatnio edytowany przez crystal12 - 19-09-2007 o 13:48. | 
|  |   | 
|  | #1752 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2007 Lokacja: piła Posty: 19 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mateusz Dragon Wielki Profesja: Elder Druid Gildia: Ruthless Świat: Harmonia Poziom: 341 Skille: 18/25 Poziom mag.: 80   | Zgłaszam się   Nauczycielka Obrony przed czarną magią (miła) - Nick najlepiej: Laura ... a jesli nie to wybierz   *  (edytowany by me): Ostatnio edytowany przez PePsi-MaX - 18-09-2007 o 22:33. | 
|  |   | 
|  | #1754 | 
| Użytkownik Forum | Śmierdzi Harrym Potterem :| Ale dobra.. W związku z tym że mam pozwolenie Seza na jego outa to Zgłaszam się na Nekrosa   Nick: Dementis Out: http://img363.imageshack.us/img363/2327/koper  u4.png 
				__________________ SDAFHHFAAAAH | 
|  |   | 
|  | #1756 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2005 Posty: 805 | - czyścimy. Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 22:09. | 
|  |   | 
|  | #1757 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | FALLEN TEMPLE Ja się zgłaszam, nick Cloy, outfit dam pozniej jesli pozwolisz. Mam outa:  
				__________________ Ostatnio edytowany przez Cloy - 21-09-2007 o 17:51. | 
|  |   | 
|  | #1759 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 04 2007 Lokacja: Z Domu Wiek: 33 Posty: 266 Stan: Aktywny Gracz Imię: Turrock Gildia: WolfPackWind Świat: Trieste\2moons Poziom: 50+ Skille: 00 Poziom mag.: 00     | FALLEN TEMPLE Imię:Turok Out:  Tylko dla Kriss'a ^.^ 
 Coming soon ... Realy soon ... Ukryty tekst: 
 | 
|  |   | 
|  | #1760 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 12 2006 Lokacja: ... Posty: 225 Stan: Na Emeryturze Imię: Lunar Halton Profesja: Rookstayer Świat: Antica | @crystal12 Bóg wojny -Sarix  © | 
|  |   |