|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @up
Szczerze? To JEST BISTE! @Topic Prosze o wszystkie potworki z 8.00 Chodzi mi o NOWE potworki ;p
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 13-09-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() buhaha
wszystkie stworki z 8.00? Oszalałeś?to piraci demony nieumarli misie wilki WSZYSTKO! a jeśi szukasz Zwierząt z zungli zapraszam do pomocy dla nowych fake'owców |
![]() |
![]() |
![]() |
#3463 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Irwin546
mu chodzilo o wszystkie nowe potworki z 8.0 NOWE czyli te które zostały dodane w zimowym uptade np.: Ice witch Cytuj:
kliknij plizzzzz^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Krzysiu909 - 13-09-2007 o 19:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() @ThirdEye
Cytuj:
Mam zamowienie na krasnala z peleryną facc knighta kolory krasnala Wlosy : brązowe Zbroja :czarna Buty : brązowe i pelerynka bialo zielona
SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD ![]() ![]() Legenda rooka ma 102 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 13-09-2007 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra nikt niechce mi zrobic norsemana wiec prosze o calego huntera female.
Outfit prosze caly bialy w 4 stronach i z adonem tiara. Ta tiare chcialbym tez sama obok przyklejona we wszystkie strony. ![]() Pzdr for all. @edit ThirdEye wielkie dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-09-2007 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() @up2
Spokojnie beybe @up Lap ![]() Chyba nie przeszkadza ze wiecej niz 4 strony no bo jak przeszkadza no to moge...
Ostatnio edytowany przez ThirdEye - 13-09-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze o :
Arabskich lucnzikow kiedys byli tacy fajni nie wiem na ktorej stronie .. Krzyzowcow .... Oraz fajnego Polskiego Łucnzika ic pikiniera(halabardnika)
![]() |
#3468 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krzysiu to trudne zamówienie :\ weżź sobie cyklopa, giantess, a jako synów fire devili
![]() znalazłem tatrzankę! nie moja ale znalazłem! http://wop.tibianetwork.net/gfx/prop...b7cf94b9c0.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam do zaprezentowania swój najnowszy out:
likop ![]() ![]() Możecie go używać ale warunek jest jeden-musi się nazywać likop, inaczej potraktujęto jako plagiat xD Up sorki za double posta :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę o rycerzyz krucjat( krzyzowcow)
Lucznikow arabskich i europejskich ![]() Down dzieki Ale czy mozna jeszcze rycerzy narazie sa to lucznicy ale potrzebuje jeszcze europejskich wojow
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 18-09-2007 o 08:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba wszystkie prace Seksownej Drudidki są w JPG
Kalsanty jak tam mój rogacz? i demon żółciowy? No proszę masz zamówienie teraz DO PAINTA MARSZ ŻOŁNIERZU xD Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 18-09-2007 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 |
Użytkownik Forum
|
![]() To moge jeszcze 1 prosic o krzyzowcow tych to nie widac w ogole .. Widizałem już kiedyś takich swietnych i w ogle w fejku kogucika o krzyzowcach sa. sorrki ale nie moge ich znalezc bo tu pelno stron.
![]() |
#3476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okej spróbuję ci zrobić jakiś krzyżowców.
Ale nie spodziwaj się cudów. Jestem słaby ![]() Lepiej proś jeszcze, aha: niech ktoś jeszcze zrobi ![]() Przyjmuję zamówienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 |
Zbanowany
|
![]() Zrobi mi ktos takiego gostka?
![]() Sorry za tak szybko powtarzam ale jest nowa strona i moze byc to nie zauwazone, a bardzo mi to potrzebne do fake. Ostatnio edytowany przez Gargoin - 18-09-2007 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Jezeli chcecie krzyzowcow z fake'a Kogucika to przejzyjcie moje posty albo posty ze starego konta(Omega Ziom)
![]() |
#3480 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro to trudne zamówienie więc...:
-beggar outfit male dwa addony siwa broda, brązowy strój, -beggar outfit female jeden addon laska, brązowy strój (różne odcienie) -oriental outfit male bez add. head czarny, kurtka ciemno zielona, spodnie ciemno zielone, buty brązowe, -barbarian outfit male bez add. glowa brązowa, kurtka brązowa, spodnie brązowe, buty czarne. Z uszanowaniem Krzys
![]() |
![]() |