--> | --> |
|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6161 |
Użytkownik forum
|
![]() ja mam skille 70/70 gdzie mam expic? level 26 prosze odpowiedzcie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @up
Obczai Elf Fortes(czy jakoś tak). @temat Hmmm narazie siedzę na cycach w mount i troche kasy zarobiłem ale niestety dużo ludu :/ Pomyślałem że może na gucie się skoczyć. Jaką kopalnie doradzacie?? Może Crus Helm(6miechów temu tam byłem i było git) albo może jakąś inną?? Tą "na wysepce"??
![]() |
#6163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() @Poprostu Pitbul
dragi, necro na drefli i tomby -3, mozesz sprobowac tez na jednej z wysp co w chu...lere bonebastow cryptow shambel i gs...exp dobry ale i ryzyko. a tak t w sumie wszedzie pall moze expic...dragi dragi az rzygniesz ![]() @dark1992 gs cie dogoni...chyba ze utani hur i time ring to juz nie ale to waste. skocz na banute i pozbieraj kamieni....te 70 skila + przydalo by sie jak cholera na 39 lvl...a tak to exp - tomby -2 lub -3 gdzie ci sie podoba ( manasy i gfb na stalkery) dragi a ank, venore lub te ukochane guardy...dwarfhell @Lodo-1920 te 1920 to twoj rocznik ![]() @dawid000 nie czytam co masz po avatarem bo wiara o to nie dba...nie w moim ale w twoim interesie jest to co sie dowiesz...ja w opisie mam ek a gram rp...i nie na azurze...cfaniaczyc to sie mozesz w złobku przy kolegach |
![]() |
![]() |
![]() |
#6164 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
GS + Haste jak 65 lvl Ja mam 40 lvl + bohy - 60 + haste - 70+ ... wiece raczej mnie nie dogoni ![]() ![]() Skille ? nie nawidze tego ![]() A expie na vampirach - bone beastach na tarpid -3 |
|
![]() |
![]() |
#6165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
|
![]() Mam pytanie gdzie najlepiej expic druidem na 14 levelem??? Najlepiej by było gdzieś przy Venore!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6166 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Do 20lvl możesz siedzieć na rotach. Od 19lvl idź na cyclopy. @temat 37 Sorc, 37Mlvl Eq: Mamouth Fur Cape(nie wiem jak to się pisze xD), WoI. Mam 3 BP manasów.
![]() |
#6167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Świat: Candia
Poziom: 62
Skille: 81/64
Poziom mag.: 16
|
![]() Gdzie expic 83 ms ## swiat no pvp ## eq optymalne dla sorka ## najlepiej by bylo jakbyscie podali miejsce na ktorym moglbym zarobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Jestem pallem, 20lvl, 8 mlvl, dobry eq[ b-robe, p-legi, devils helmet, mam sporo amuletow/pierscieni] chcialem sie dowiedzieć o szybki exp, w poblizu Carlin, mam 47dist, 22 shield, moge urzywac boltow i spearow... ew. mam pomoc kumpla 23sorc [ do expa]
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() @pacibum
14 drut kolo venore...pomyslmy wychodząc poludniowym wyjsciem z venore idziesz tu http://tibia.pl/earth.php?x=32909&y=32260&z=7&q=17.06 - bijesz all uciekajac lub idziesz tu http://tibia.pl/earth.php?x=33048&y=32062&z=7&q=35.47 - i zwiedzasz wszystkie dziury - uwazaj na slimy jak sie nie czujesz chociaz ja lurowalem je sobie dla zabawy i zylem ![]() @drakez tomby - 3, drefla - jak odwiedzisz necro room quest to ue i czysto. na piratów mozesz skoczyc...ogólnie to wszędzie prawie mozesz zajrzeć. wiem ze po upie ciezej o dobry exp ale idzie jakos...a jak chcesz zarobic to oferuj pomoc przy questach mniejszym lvl - na non pvp to mily zysk jest ![]() @ Muneowan po 23 sroku do expa ci nie duzo...knight kumpel byl by lepszy dla ciebie. blisko carlin - amazon camp, skocz na folde - nie wryp sie na ersp 3 viwern, najlepiej jak bys sie przeniósl do kazoo i kopalnie zwiedzal az do dna z czasem.w sumie to na twoim miejscu poszedl bym na gobliny skilowal z kamieni..tak do 60 min...i odp typu : wole lvl niz skilowac bo co lvl i tak lepiej wale - jest zal.pl...postacie magiczne tak mowily o mlvl przed upem...zadbajmy o skile bo zima tuz tuz a cipsoft nie spi...on mysli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Witam mam 55 palka z 80 distem expie na gsach i dragach na zmiane ale delikatnie mowiac zygac mi sie chce jak widze wybity resp gsow albo mase ludzi na d lairze wiec tak: slyszalem ze w HellGate mozna bardzo dobrze poexpic palkem jak tez dobrego lota upichcic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Eterlord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Spirit of Guidance
Świat: Secura
Poziom: 50
Poziom mag.: 47
|
![]() Dzien dobry.Nazywam się Czes....no dobra nie ważne.
Gdzie moge spokojnie poexpic 21 druidem 17 mlvl eq:blue robe, plate legs,crown helmet,dragon shiled, platinum amulet. ![]()
![]() |
#6172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Eterlord
Spokojnie expić na : Beholder, Monk, Orc Berserker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Elera
Poziom: 33
|
![]() To mój pierwszy post na forum wiec do rzeczy:
Gdzie expić 33 sorcerer 35 mlvl eq:Crown helmet,Blue robe,Knight legs,Bohy,Vamp shield,P ammy,Woi.Exp około 15k+/h ważne żeby nie było waste no może być małe.Mam w banku 25k+ na manafluidy.Miały być na promocje ale pacca nie kupuje za drogi ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() 35 druid 42 magic facc gdzie moge szybko do 50 lev dojechac : p btw naprawde szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6175 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6176 |
Guest
|
![]() GDZIE MOGE EXPIC?
(NIE MAM PACCA) MAM KNIGHTA 20 LVL SKILLE 60/60 MOJE EQ : K-SET, MEDUSA SHIELD, DARK HELMET, CRIMSON SWORD I BUCIKI ;p |
![]() |
![]() |
#6177 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Master_Noob i Liper
Polecam gucie w kopalniach: Crus Helmet i "Na Wysepce". Jeśli chodzi o to ile wziąć manasów etc. Ja na 37lvl na 70%lvl około 2.5bp manasów. Radze też wziąć z pół bp GFB na oczyszczenie respa. Latacie bez summonów. Możecie też wziąć parę hmm jak by się zrobiło gorąco.
![]() |
#6178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Dam rade expic na banucie na powiechrzni 31 palkiem ze skillem dista 63 eq: scarf,crown helmet,plate armor,plate legs,royal speary,guardian shield bp mf.Dam rade ??
![]() |
#6179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Gdzie expić pallem ze skillami 55/30 w Carlin?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Gdzie expić pallem ze skillami 55/30 w Carlin?
|
![]() |
![]() |