| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  13-09-2007, 12:26 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Będzie, jak zrobię, a ostatnio szkoła niszczy moje plany... i kiedy skończycie raz na zawsze z offtopem. 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|   |   | 
|  | 
|  13-09-2007, 18:52 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 05 2007 Posty: 1,261   |   Nieźle, zapowiada się ciekawie   Nie oceniam, to prolog przecież ;p Czekam na 1 część =3 Pozdrawiam, Wardi~~~ | 
|   |   | 
|  17-09-2007, 17:14 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2007 Lokacja: A nie powiem :P Posty: 124 Stan: Niegrający Imię: NIMA! Gildia: Rozleciała się |   Fajny i to bardzo ale po prologu oceny sie nie wstawia, mam nadzieje ze mnie wrzucisz (dalem outa w rekrutacje do fake) 
				__________________ Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  18-09-2007, 23:59 | #24 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 28 05 2007 Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna) Wpisy bloga: 11 Posty: 381 Stan: Niegrający Profesja: Druid Świat: $     |    Oto moj out ;p Robione wlasno recznie  Dalem go tu poniewasz chcialem uczestniczyc w fake dziekuje. Tylko chodzacego nie dalem ;/ zara sie zmaowi i zrobi  Ostatnio edytowany przez Triplonq - 19-09-2007 o 00:00. | 
|   |   | 
|  19-09-2007, 10:42 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   A ja nie, bo w wieku 5-6 lat przez to tałatajstwo miałem toksoplazmozę. Ale i tak cię dam   
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|   |   | 
|  21-09-2007, 01:18 | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 04 2007 Lokacja: Białystok Wpisy bloga: 9 Posty: 401 Stan: Na Emeryturze Imię: (Rencista)     |   Konnichiwa! +Ładnie sklejone +Fajne outy ;p +Fajna ta krzyżówka cyklopa, behemota i trolla [jakoś tak] -Brzydki ten spalony obóz.. Ogółem 8/10 @down Nie zrozumiałeś mnie  mam na myśli, że te przyciemnione fragmenty w obozie, nie wyglądają naturalnie. Dobry miałeś pomysł ze spalonym obozem, ale nie za dobrze go wykonałeś ;p 
				__________________  ;c;CUIp; Ostatnio edytowany przez Kashek - 21-09-2007 o 12:37. | 
|   |   | 
|  21-09-2007, 11:07 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Inna sprawa, że on MA być brzydki. W końcu to nie jakaś tam cukierkowa kraina, w której dobro zwycięży zło nawet, jeśli to ostatnie ma tysiackrotną przewagę. To trochę tak jak Wiedźmin wśród książek fantasy - przedstawia prawdziwy (jak na opowieść o magii i trollach) świat, pełen brutalnej dosłowności, ironii, krwi i przekleństw. (no, może tego osatniego nie aż tak wiele) @up again Może i tak. Poza tym to robił Speed, więc skargi do niego. Ogólnie ja tylko sklejam i ewentualnie CZASEM zrobię jakiegoś outa czy tło. 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-09-2007 o 05:45. | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 06:07 | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Wybaczta double, ale nikt odświeżyć nie chciał. ;< Dziś na początku podziękowania dla Kopera i Speeda, czyli duetu, z którym robię fake, a także dla Veruisa, Typolka, Wardiego i Omegi - za wsparcie. (czyt. teksty "RÓB FAKE!!!!!!111!@12@!1") A teraz fake. Nudny, ale jest. Następny będzie ciekawszy. ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ----  ---- Tyle. Teraz komentować! Nie po to zarwałem noc, żeby temat stał pusty! PS. Nastąpił update efektów! 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-04-2008 o 11:59. | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 09:57 | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 06 2006 Posty: 682   |   Dlaczego nikt nie komentuje :< Ehe... ~przyzwoicie długi ~baa, coś czuje, że będzie dobra fabuła ~hmm... ~Aha xD! Jak jest sala z tymi potworami i na ścianach są jakieś ozdobne esy floresy to niedojeżdzają one do końca ściany ~otwarta książka ~po co te skulle na ścianach w bramie? Hmm... 
				__________________  | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 13:15 | #33 | 
| Użytkownik Forum |   Te skulle to są czaszki mieszkańców wioski drogi Kalasiu   . A co z pozostałymi częściami miasta ?!  Nóp ! 9/10 bo niektróre efekty nie moje  
				__________________ SDAFHHFAAAAH | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 13:17 | #34 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 |   świetna robota Alph. Tylko czemu nie spałeś o 4 nad ranem xD?? Rozkręca sie +Za tamtego stwora... +Za nowe Wyglądy Potworów 8/10 -Niema [jeszce] Mnie  
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-09-2007 o 13:19. | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 14:34 | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 06 2007 Lokacja: Japonia Wiek: 33 Wpisy bloga: 15 Posty: 1,712 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Calmera Poziom: 50 Poziom mag.: 5 |   Wszystko ladnie i pieknie! Ale najbardziej co mnie wkurzalo to ze te teksty co mowia bohaterzy sa napisane na srodku kadru. Asz do tej pory bola mnie oczy od tego   Jak bys mogl to w next part dlyzsze teksty i rozmowy pisz obok. Reszta jest super. Ladnie posklejane, nie jest pusto na kadrach i wogule.  Ocenka: 9,5/10 | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 15:50 | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Ten krokodylek to prezent od pewnej osoby, której nicku niestety zapomniałem. Wiem tylko, że to ktoś z obsady starego Aftera. Przypomnij się, to podziękuję. =] Potwory (Orc, Forest Troll i Tauren) mam od Kopera (Ork), Speeda (troll) i od obu naraz. (Tauren od Spida, poprawiany przez Kopera, ja dodałem tylko kolczyk w nosie) A teraz sonda: Czy wolicie, żeby napisy były na ekranie czy tzw. Shoutbox z boku screena? Wyślij SMS-a... oops, nie to. Kto chce Shoutboxa, pisze duże SHOUTBOX nad komentem, kto chce na ekranie pisze CLASSIC jak wyżej. A do czwartej rano nie spałem, bo obiecałem Kopciowi że wrzucę dziś fake. 
|   |   | 
|  30-09-2007, 16:03 | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 |   SHOUTBOX!! Koperowi?? Mojemu Byłemu ojcu?[on wie o co chodzi xD i zacznie mnie "nielubic" za to co powiedziałęm] Ehhh..ale spam robie 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-09-2007 o 16:05. | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 18:17 | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2007 Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem Wiek: 31 Posty: 313 Stan: Na Emeryturze   |   Wchdoze dzisiaj na forum i widze ten temacik. Nie bardzo miałem co robić, więc zajrzałem, a tutaj nawet przyzwoity fake, ale te efekty "teleportacji" rzucają się w oczy, więc to psuje efekt, ale fabuła całkiem, całkiem   Mam nadzieję, że nie porzucisz fake'a  
				__________________  Moje fake'i: Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka | 
|   |   | 
|  30-09-2007, 18:50 | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 11 2005 Lokacja: Kalisz Wiek: 31 Posty: 569 Stan: Na Emeryturze   |   Ku*** Mac. To jest piękne. No i oczywiście ja tam wariuje ;p. Dobry ten strój 1 roczniaków wymyśliłeś. Jeden błąd imiona postaci są tak jakby pogrubione. Teraz wiem, że moje outy się przydały   . No to na tyle mam nadzieje, że następna część nadejdzie szybko. Jak będziesz na to napisz na GG co jeszcze ci trzeba. 
				__________________ Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. | 
|   |   |