--> | --> |
|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja jestem uzależniony a tekst to jest boski. Można dodać że 34. gdy siostra/brat bierze od ciebie płtye to rzucasz się z nożem i krzeczysz "THIEF!"
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() hehe super podobne bylo na forum counter strika tylko, ze o cse
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Powinienen być jeszcze punkt:
-Gdy ktoś mówi do Ciebie "Wyłącz już tą grę!" lub "Kończ już" to zamiast kończyć, mówi się "Tak, zaraz kończe' a gra się następne dwie godzinki albo i więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() bardzo mi sie podobalo a przedewszystkim 16 punkt <lol>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Naprawdę super temat! sorki że ja nic nie wymyśliłem....
ale się postaram... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Text jest BOSKI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wymyśliłem jeszcze jedno: Kiedy widzisz że ktoś leży na ziemi to podbiegasz i jeśli jest żywy oferujesz mu UH za 500gp a jeśli jest "dead" to próbujesz "wydobyć" z niego BP. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() wiec niby ja jestem uzalerzniony pfffffff
no pewnie ze jestem TIBIA ROX tylko mam pomysl co do AFK zeby ich wylebaowywalo co 1 h i tyle ![]() ![]() ![]() poprawka jesli ktos do ciebie muwi "koncz jusz" to ty do niego "siatafakap or rock..." powinno skutkowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() niemoge wytrzymac!!!!!!!! spoko temacik
prawie sie zeszczalem ze smiechu tak dalej chlopaki ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Temat
co tu duzo mowic;] Gratki za doskonaly pomysl i bujna wyobraznie =] @ktos tam(nie pamietam;p Cytuj:
![]() @Alucard Cytuj:
![]() trzeba czasem sie oderwac od tej gry, bo niektorym to juz bije na leb... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() hehehe dobre wiekszosc tych punktow zgada sie ze mna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Zajebist.. jak bedziesz mial jeszcze jakąś wene to pisz (moge pomoc )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() xxx- Idąc spać szukasz opcji logout
xxy- mordujesz psa sąsiada tłumacząc się tym że jakiś wredny PK chciał się na niego zasaddzić używając create ilusion xxz- Przyłapano cię jak celowałeś z łuku w ogrodzie botaniczny do lwa. xyx- cały twój pokój jest zawalony trofeami..... W tym maskotką smoka w skali 1:1 Oceńcie to. JAk będę miał Vene to coś jeszcze napisze
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Heh świetne, świetne
![]() - Twoje motto: "Życie to nie Secura..." - Podczas lekcji rzucasz się z qmplem zapałkami ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
![]() |
![]() Hehe... To ja mam kilka z powyzej podanych cech... A do nauczyciel już kiedyś nawet powiedziałem "5 or Rook" nauczyciel chyba nie zrozumiał ale i tak wyszła mi 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() JA TO JEST COOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL WYMYŚL COS NIESTETY WYPLUŁAM CAŁY PLYN PRZECZYSZCZAJĄCY ŻOŁODEK PRZEZ CIEBIE!!!! ALE I TAK TO JEST COOL
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() synecek stworzyles cudo ! tak mi powiedzieli rodzice jak dostalem 6 z maty........teras muwie d ciebie stworzyles prrrrrrrrrrrrawdziwe cccccccccccccccccccccccccudo ! you are big
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Niezły test. Ciekawie to wymyśliłeś, gratuluje. Przydałoby się więcej takich śmiesznych testów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Super.Ciekawe czy tacy ludzie istnieją?
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() 11.Jestes zdziwiony ze lekarz zaklada ci gips zamiast cie UHnac
12.Zdarza ci sie powiedziec do partnerki podczas sexu "Tibia" 13.Masz fantazje erotyczne na temat kobiety o imieniu Tibia 14.Twoj pies nazywa sie Tibia 15.Nie kozystasz ani z MPK ani z PKP , wycieczki piesze na drugi koniec miasta lub Polski to dla ciebe normalka 16.Przy wystawianiu ocen na zakonczenie roku swoim nauczycielom mowisz "5 or Rook" To ejst po prostu... myślałem ze tu padne |
![]() |