|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mówcie co chcecie ale polacy to najwieksi kretyni na swiecie.
Pozwolcie ze prztocze rozmowe dwóch noobów na zamku kolo ab 16:53 Xardasdemon [19]: kurwo 16:53 Kapirrot [16]: ssij 16:53 Kapirrot [16]: suko 16:53 Xardasdemon [19]: szmato Mowcie co chcecie ale wstydze sie tego ze jestem z polski |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Profesja: Paladin
|
![]() No ty też nie lepszy ... Żeczywiście dobry powód aby zakładać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurwa mać, patrzcie czy nie ma takiego samego tematu, bo to już przesada >.<
@down Ty się człowieku naucz słowa "ajronia" i noob. Wtedy możesz się wymądrzać...
Ostatnio edytowany przez qq2 - 19-09-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @up
Byc moze, ale nie jest podniecony ;> co do tematu - zajrzalbys do 'chcesz sie z noobow powysmiewac? pisz tu" Rozumiem dokladnie o co ci chodzi, no ale coz, polakow jest duzo, wiec duzo noobow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Dlaczego polacy to nooby? Dlaczego brazylijczycy? Szwedzi?
Bo jest ich po prostu najwiecej i najlatwiej zauwazyc przyklady idiotyzmu. Jakby np. niemcow czy rumunow bylo wiecej to pewnie oni nazywani byliby noobami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Polecam przeczytać ci Ten Artykuł na Hunted.Pl.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Zamiast trzymac ze sobą to 50% polakow jest nastawionych wrogo na swych rodaków, ujawnia sie to na miedzynarodowych wojnach, szwed szwedowi pomoże, ale polak polaka pragnie zabic i okrasc.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Europe odkryles...
Niestety trzeba sie z tym pogodzic bo na zla kulture polakow sklada sie wiele czynnikow poczawszy od zlej edukacji az do nas samych. Nic na to niestety nie poradzisz i nawet jakbys sie staral nie dokonalbys celu. Innymi slowy... jaki kraj taka mlodziez. ;p Ale pamietajcie w kazdym kraju zdarzaja sie debile. @up Byc moze jest to spowodowane ciaglym wpajaniem polakom o zlych rodakach, ktorzy ci nie pomoga i sa najgorsi?? Jesli nie to do cholery skad sie to moglo wziasc? z powietrza? xD To tzn. "reorganizacja" nas. Ostatnio edytowany przez janek@ - 19-09-2007 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Ja mogę powiedzieć tylko tyle że nie liczy się to w jakim kraju żyjesz,ile masz lat,jaki masz lvl w jakiejś grze,liczy sie istota człowieka.
Bo jeśli ktoś urodził sie idiotą,analfabetą,złodziejem..(długo tu by wymieniać),noobem to zmiana obywatelstwa,wieku czy wzrost doświadczenia w grze tego nie zmieni.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Kurwa dokładnie. Przeczytajcie sobie post "Kejmilo"
Autor tematu to kolejny nastolatek którego do cholery zbluzgaliście!!!!!!!!!!!!! Polacy, odpuście sobie czasem głupi post w style: -śmierdzisz albo -jesteś pojebany, wyjdź i nie wracaj! ^^ a jak myślisz dlaczego..?? Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 19-09-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() 19:24 Smerf Secura [33]: ja chce
19:24 Smerf Secura [33]: do gildi 19:24 Adam'of Secura [22]: lvl profesja? 19:25 Smerf Secura [33]: 33 19:25 Smerf Secura [33]: kgniht 19:25 Adam'of Secura [22]: ok w8 dam ci invita 19:25 Adam'of Secura [22]: masz pacc 19:26 Smerf Secura [33]: nie 19:26 Adam'of Secura [22]: ok 19:26 Adam'of Secura [22]: to nasza gildia ci kupi jak bedziesz 19:26 Adam'of Secura [22]: ok wejdz teraz na www.arma.bav.pl zaloguj sie i potwierdz invita 19:26 Adam'of Secura [22]: jak potwierdzisz to powiedz z paccem sie jeeszcze igadamy 19:27 Smerf Secura [33]: mam jedno pytanie 19:27 Adam'of Secura [22]: ? 19:27 Smerf Secura [33]: rodzice obdarowali cie mozgiem? 19:27 Adam'of Secura [22]: jakie Smerf Secura to ja. I powiedzcie mi czy polacy (nie chodzi mi o wszystkich) sa normalni? |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Wszystkiemu winna jest PO!!!!111111111
Nooby były, sa i będą w Polsce, Tajlandii, Szwecji i Bangladeszu. Twój płacz nic tu nie da... A jak wstydzisz sie byc Polakiem to s*******aj do Irlandii :* Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 19-09-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do autora:
Kopiowanie linków jest zue! Wykasuj ten link, bo ktoś przez przypadek może tam wejść.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Ruda Śląska
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/62
Poziom mag.: 13
|
![]() Dzisiaj długo siedziałem na pohu przechodząc tam kolo Orcow i spotykam dwóch ponad 60 lvlowcow i gadają do siebie chodź lurniemy z 2 Gsy pod Temple może ktoś padnie (serwer Guardia). Lurneli 2 Gsy pod teple i zaczęli mnie popychać myśleli ze mam jakiś slabszy lvl (mam 44 palla). Moim zdaniem to kto jaki ma lvl nie świadczy o tym czy jest noobem. Juz wole takiego 8 lvl co prosi o jakis item bo go nie stać na nic lepszego niz takiego co luruje i potem inni padaja.
|
![]() |
![]() |