![]() |
#1261 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2007
|
![]() Cytuj:
Widze, ze nie ogladales ich walk na obsie. (myslalem, ze chociaz ktos troche intersuje sie tutaj polska scena GW ; ). Ich monkowie byli N/Mo. Odnosnie Kamadanu itd. : Chodzilo mi o questy, a nie o miasto. Ostatnio edytowany przez Fuzzi - 05-09-2007 o 17:32. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1262 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczywiście musiałem nie zauważyć tych statystyk ... ech ... P.S.: Fajne zdjęcie :P @edit: Obiecane zdjęcia - wiem że do niczego, ale lepsze to niż nie dać wcale (pomimo iż mówiłem) 1.Ciekawe rozwiązanie na misję ![]() Chodzi o to że jeden człowiek przeniósł się na drugą stronę, a reszta umiera, on ich wskrzesza, ale (!!) po drugiej stronie :) 2.Pamiątkowe zdjęcie przy fontannie xD ![]() 3."Miniony" (Przywołańcy) ![]() 4.Akademia Nolanii - ładowanie ![]() Początkujący - znienawidzicie ten screen :D (ja pierwszy raz przechodziłem tą misję z dwa dni xD) 5.Nowi przywołańcy ;d ![]() A teraz seria: DAWNE CZASY 1.Początki mojej pierwszej postaci, którą udało mi się przejść pre-Ascalon xD ![]() xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 05-09-2007 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]()
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @up
Mmm, nieźle, ile grasz już tą postacią? EDIT: Wow, mój kolega gra prawie rok, przeszedł wszystkie kampanie i GW mu się już nudzi ![]() Trzeba być wytrwałym ^^ Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 06-09-2007 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś pół roku z przerwami :-)
![]() |
#1266 |
Użytkownik Forum
|
![]() IMO nic fajnego, żeby wbić SS/LB na maxa trzeba po prostu chcieć biegać w tę i z powrotem w sahlahja...nuda lekka...r3 hero? Wystarczą znajomi (których ja ku*** nie mam i nigdy tego nie wbiję ;/ )
![]() |
#1267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Dokładnie te dwa tytuły to są tak proste do nabicia że shockers.
Spodziewałem się dłuższej kampanii w gwen, a tu proszę, został tylko elitarny loch do skończenia i wszystkie misje zaliczone. Gryf i niedźwiedz 1vs1 roxor ^^
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiecie jakby tak patrzeć to wszystkie tytuły to łatwizna ;-)
Cartographer, skill hunter, wisdom, treasure hunter etc. - wszystkie potrzebują tylko zapału i/lub kasy (gdzie również potrzebny jest zapał do farmienia;]) a jednak nie każdy biega z I'm Very Important. Kod:
r3 hero? Wystarczą znajomi (których ja ku*** nie mam i nigdy tego nie wbiję ;/ )
![]() |
#1269 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Taak? A może mnie się ranger nie podobał? A może warrior też się znudził? I co z tego że nie będą? To moja sprawa. Ja gram dla przyjemności a nie żeby postać była "dobra" ... No dzielę kasę... i co z tego? Może miałbym i dobrą ale mnie to nie obchodzi - mówiłem gram dla przyjemności! A co do screenów to wiesz lepiej jakbym powiedział "że będą screeny" a tu nic? Aha dzięki za info ![]() P.S.: Teraz gram tylko necro -.- @edit: Jutro dam bardzo fajne screeny! Zobaczycie!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 17-09-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Ja też jak grałem kiedyś w GW, to grałem różnymi postaciami, ponieważ inne mi się też nie podobały, nie chciało mi się nimi grać itp. Miałem wszystkie wolne miejsca na postacie zajęte bo grałem dla przyjemności a nie dla tego żeby postać była super, hiper dobra. Obecnie nie gram już w GW, przeniosłem się na WoW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałeś różnymi, bo Ci się inne nie podobały? Mhm...rozumiemy.
WrD, ja gram kilkoma postaciami...Elemem, monkiem...czasem dervem...mam 550k+perfect saurian scythe na sell (100k+ kilka ecto) i upgradów więcej niż ludzi na świecie... Myślę, że Twój post był co najmniej głupi.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 20-09-2007 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 550k o.O. Ile posiadasz zbroi elitarnych? z 10?: )
![]() |
![]() |
#1275 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mi nie chodziło o to, że jak masz kilka postaci, to masz mało kasy i nie masz żadnych fajnych itemów... Przeciwnie - im więcej postaci, tym itemki się mnożą, bo przecież zdobywasz je na kilku postaciach, nie na jednej. Mi chodziło o same POSTACIE... Gdybyś skupił się tylko na np. elemie, to zapewne miałbyś już wszyskie(lub prawie wszystkie) elitarne skille, tytuły... Po prostu czas, który dzielisz na 3,4 postacie, spedzałbyś na jednej postaci, wtedy byłaby ona perfekcyjna. Źle napisałem - chodziło mi o CZAS, nie o kasę i itemy... Btw. Nie mówcie do mnie WRD, tylko Wardi >>. @down Jak? ^^ Miałem 2 konta... Lord Wardi(lol xD) i Wardi chyba, oby dwoma spamowałem i mnie zbanowali ^^ Wstawie do podpisu... Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 21-09-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() zmien nick xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja?;d @Skurka Ani jednego, wszystkie elite armory dla monka są szpetne i mi się nie podobają...obecnie z leniem w dupie farmie ten r5 norna żeby sobie kupić futerko bo mi troszkę wieje po glacy w tych górach ![]() Chyba, że: Elite kurzick dyed white + caster jade sword + taki scroll ofhandowy jeden, ale jakoś i tak mi nie przypadł do gustu. BTW. Sprzedałem scythe za 21 ecto, które puściłem za 100k...resell ftw ;<....gdyby nie to trzy dni stania, a zarobku wyszło 10k:/
![]() |
#1278 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A Kurzick? 15k Canthan? ...Tyrian(female)? ^^ A Dwarven? A... Primeval? ^^ A Ancient, 15k Luxon? A 15k Sunspear, FoW..? To nie? xD Przepiękne ^^
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 21-09-2007 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() AA taki bajer. Nie wytrzymałbym mając z 100k i nic nie kupić ^^. Dobrze, ze chociaż zbroje w gwen obniżyli do 50 platyn, bo zbieranie 75 to jest tragedia
BTW zamienię Sword of the kinslayer na Scythe of the kinslayer ![]()
Do walki stań I w górę unieś miecz Niech zabrzmi znów, metalu dźwięk I niech nas porwie szalony wir Heavy Metalu zwycięski krzyk! Ostatnio edytowany przez Skurka - 21-09-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NIEEEEEEEEEEEE....FOW jest szpetny, a primeval to już w ogóle....nie lubię "mniszkowych" armorów, wolę coś typu taki kurzick 1k...norn też jest spoko nawet....nie znasz się i tyle. BTW. Co to za radocha z FOW-a jak już ze 100 osób uznało mój armor za fowowy....nawet nikt go rozpoznać nie umie, omg. Pamiętam jak kiedyś byłem na HA...jakieś 10 monczek stało, każda w innym kolorze fow armora i synchro robiły xDDD...śliczna sprawa.
![]() |