|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Gdyby praca w supporcie nie była darmowa nie byłoby takich problemów hehe.
A teraz na powaznie ja uwazam ,ze do supportu powini sie zglaszac ludzie majacy duzo wolnego czasu (nie mylic z bezrobotny) a także spore doswiadczenie w samej grze jak i wiedze informatyczna.Bo co taki 10 lvl sorc moze pomoc zaktualizowac np.tabele potworow skoro nie bedzie wiedzial gdzie te potwory wystepuja a i ile daja expa ile maja hp czy da sie je zsummonowac itp.(CHYBA ZE MA 2 CHARA Z WYZSZYM NIECO ![]() JESLI SPELNIASZ TE WARUNKI TO ZLOZ PODANIE KTO WIE MOZE NIEDLUGO BEDA DO CIEBIE MOWIC PANIE MODERATORZE...
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Rookgaard xd
Imię: Igus Rookhearth
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ready to Fight
Świat: Morgana
Poziom: 15+
Skille: 18/20
|
![]() Napisałem podanie jestem gotów poddać się pracy na tym fansiite i czekam na miejmy nadzieje pozytywną odpowiedź moderatorów.
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh, tak się patrzę na te wymagania... i nie mam szans.
No cóż. może kiedyś ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Redaktor
|
![]() Wiec ludzie myli wam sie praca Supportera, czy tez stanowisko Supportera z ... hmm no sam nie wiem z czym.
Jestem w nim juz jakis czas (przed ostatnie zasilenie) i powiem wam ze roboty jest duzo ale i duzo jest ludzi. Najwiecej pracy maja tlumacze. Reszta ma stosunkowo malo a czasem i wcale. Wszystko zalerzy od okresu, po upach i jakich nowosciach jest tego duzo, a na codzien praca jest dla tych co chca, nie ma nic na sile. Chodz swe trza odpracowac. Sa spoko ludzie, no nie wszyscy ![]() Nie spodziewajcie sie ze jak sie dostaniecie di supportu to bedziecie mieli wglada do super hiper mega tajemnic. To poprostu praca spoleczna dla poprawienia jakosci danych i newsow.
#45 |
Guest
|
![]() Powodzenia! Może komuś się uda ;p :>
|
![]() |
#46 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Jeżeli ktoś z wasz napisze poprawne podanie, które będzie mialo coś w sobie, co przyciągnie uwagę Dwima(tak to on głównie ciągnie ten wózek) myślę, że taki user ma duże szanse na dostanie się do grupy supporterów. Dalej oczywiście trzeba będzie przeanalizować całą historię usera, jego posty, tematy i jeżeli nie ma tam zbytniego spamu itp. chłamu to taki user może się spodziewać dostać zaproszenie. Należy jednak pamiętać, że rekrutacja do "współpracowników" trwa cały czas. Każdy kto złożył podanie i jest ono widoczne(tj. nie usunięte przez moderatora) w odpowiednim temacie, ma jeszcze szanse dołączyć do grupy supportu. Nabór jednak odbywa się w miarę zapotrzebowania userów. Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Osoba która zostanie przyjęta do grupy zostanie o tym powiadomiona poprzez prywatną wiadomość wysłana na forum.
![]() |
#47 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() W tym miejscu musimy przyznać się do błędu, że w ogóle twoje podanie było rozpatrywane. Moderator też człowiek, może się pomylić... ale żeby aż tak bardzo?! (joke Rybka,Joke>
![]() |
#49 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() To nie był żaden nasz błąd, moderatorzy nie popełniają ich
![]() Wina leży bezsprzecznie i całościowo po stronie ryby. Musiał napisać takiego nudnego i szarego posta że dopiero po pół roku ktoś na takiego szaraka popatrzył a tam co ? RYBA ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Redaktor
|
![]() No, no, Rybko nie wiedzialem ze tys to "BLAD" ktory narodzil sie z zbednego czasu i wielkiej nudy
![]() A tak na powaznie(hahaha), widac jaki klimat panuje w supporcie i u modkow ![]() ![]() ![]()
#51 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Ale czy jest sens składania podań poza naborem? Zwykle, gdy brakuje ludzi Dwim ogłasza nowy nabór, a tak to podobno raczej rzadko zagląda do podań ;]
|
![]() |