![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() trzeba wiedziec co za sprzet sie ma i go wykozystywac w odpowiednich grach. Np gothick 3 mi bedzie sie zacinal na minimum (512ram 1.15 GHz GeForce 4MX) a myst4 lecial gladko. Porownanie ?? na najnizszych gothic3 jest tyle samo wart co tibia(wrazenia graficzne) a myst byl taki ze gothick3 na max wymaganiach ledwie dorownywal. Cos jeszzce ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Murdock - 17-09-2007 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Misza: Ja w lesie najwyżej jednego wilka spotkałem. A jak raz przypadkowo wpadłem do rzeki to moim oczom ukazał się gargulec (chyba). Nigdy nie spotkałem większych ilości stworów w jednym miejscu. A Gothic na patchu 1.12 jest naprawdę świetny. Niedługo powinien wyjść także dodatek eliminujący większość bugów, więc można już zacierać ręce ;d I jeszcze odnośnie walki w G3 - fakt, system z G2 był genialny. Gdy wyczułeś rytm broni nikt ci nie podskoczył. A w Gothicu 3 walki są zbyt łatwe i frajda wynikająca z powalenia trolla już nie ta...
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Warcraft,Warhammer,Oblivion,Guild Wars (niewiem czy to się liczy?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Starcraft to RTS.
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() A czemu gw mialo by sie nie liczyc ?? takie samo mmo jak kazde(no poze poza paroma wyjatkami)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: arcania
Poziom: 23
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() [Ad. Gothica:
Wymagania systemowe ? Dzisiaj to nie problem. Ja gram na maksymalnych detalach i gra mi się nie zacina, więc dla mnie to nie jest minus.] To, ze tobie sie nie zacina bo masz dobry sprzet to nie znaczy ze inni maja takiego samego kompa jak ty. [Ad. Obliviona: Duży świat ? I co z tego, skoro lasy i inne tereny są zwyczajnie puste ? W Gothicu na każdym kroku można natrafić na jakieś zwierzęta czy NPC, a w Oblivionie można ich ze świecą szukać.] Wolisz, zeby bylo tak, ze nie mozna bylo przejsc przez las bo co chwila z czyms walczysz?? [Żyjący mieszkańcy ? Niechętnie, ale się z tym zgodzę. Raz nawet przyłapałem strażnika miejskiego na polowaniu, aczkolwiek widok kucającego bałwana w ciężkiej płytowej zbroi prującego do biednych sarenek z łuku był raczej komiczny ![]() HUEHUEHUE bardzo smiesne. W gothicu raczej nie widzialem czegos takiego wiec, wole to niz nic ![]() [I Oblivion wg. CDA nie jest lepszy. Jest lepszy wg. Allora, który wystawił Obkowi 10 (ale jego głos musiało podzielić chyba 2 innych redaktorów, ale to i tak nie jest większość).] N dobra niech ci bedzie. Ale Allor chyba wie oczym pisze. [I jeszcze odnośnie minusów: Widać plastykowa grafika okraszona zbyt dużą ilością poświaty rekompensuje ci wszystko, czyli brak klimatu, nudne, głupie questy.] Tutaj chyba mowiles o Gothicu ![]() [Ah, prawie przeoczyłem jeszcze jeden twój plus - świetny system rozwoju postaci ? Hahaha, głupszego Bethesda nie mogła wymyślić. Brak doświadczenia dyskwalifikuje większość questów w Oblivionie - po co je wykonywać, skoro są nudne a jedyną nagrodą za nie jest "dziękuje" i jakiś durny pierścioneczek który na nic się nie przyda.] Rozwoj postaci jest lepszy niz w G3, tutaj przynajmniej musisz cwiczyc umiejetnosci, zeby wbic lvl. W G dostajes np 500 doswiadczenia za to, ze zaniesiesz komus jakas paczke. Naprawde tak sie rozwinales, ze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, dajcie sobie spokój, to jest naprawdę męczące...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Edit: Btw: naucz się cytować...
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Legnica
|
![]() On nie pisał, że poprzez zaniesienie komuś paczki ziela zwiększa się twoja siła, czy też inna umiejętność, lecz o tym, że dzięki temu zyskujesz doświadczenie.
I dlaczego każesz mu nauczyć się cytować? Przecież w swoim poprzednim poście wyraźnie mu się to udało, więc w czym problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Down: Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 19-09-2007 o 22:20. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Legnica
|
![]() Nie napisałem, że wolę system nabywania doświadczenia zastosowany w Oblivionie. Bynajmniej, ten z Gothica 3 bardziej przypadł mi do gustu. Ja jedynie starałem się rozjaśnić jego wypowiedź w twoich oczach.
"[quote]I dlaczego każesz mu nauczyć się cytować? Przecież w swoim poprzednim poście wyraźnie mu się to udało, więc w czym problem?/quote]" Naucz się cytować. ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 19-09-2007 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Imię: Rainow Malax
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() cRPG: Saga Gothic
RPG: D&D Ostatnio edytowany przez raul18 - 19-09-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Moje ulubione RPG, to Gothic, i (cRPG) Morrowind. A oRPG to Tibia i Lineage 2 (C4)
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() moja ulubiona seria to Gothic oczywiscie...A mysleliscie ze co?
1.Chcialbym poznać imie bezimmiennego 2.chcialbym wiedziec za co trafil do kolonii 3.Chcialbym wiedziec gdzie udal sie z Xardasem po przejsciu przez portal w 3 czesci Jesli tez jestes fanem gothica ale nudzi cie troche przechodzenie w kolko tej samej gry to zapraszam na http://gothic.gram.pl (bez www) Nie martw sie nie ma keyloggera mozesz byc spokojny o swojego 15 pallka.Przysiegam na bana na tym forum :do nigdy Znajdziesz tam ciekawe modyfikacje wszystkich czesci gry (polecam mroczne tajemnice),kody,solucje do gry ,mila atmosfere na forum (jako ze w gothica graja ludzie inteligentni) ,opisy miejsc,postaci itd.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 22-09-2007 o 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Nargan
Profesja: Knight
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42
Skille: 74/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Do moich ulubionych gier RPG stanowczo należy Gothic.
Jest to wg. mnie jedna z najlepszych gier - nie tylko RPG - ale i tych, które wyszły na świat. Ma ona swój niepowtarzalny i ciężki do skopiowania niesamowity klimat oraz bardzo interesującą fabułę. Myślę, że żadna gra jak narazie nie jest w stanie jej dorównać ![]() Dobrym RPG jest także Morrowind, jednak przy Gothicu nie ma szans ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A skoro przy Gothicu jesteśmy - z ostatnim CD-Actionem kupiłem pełną wersję Gothic 2. Nie grałem jednak w pierwszą część i tak się zastanawiam - czy mogę od razu zacząć od dwójki, czy też gra straci przez to, że nie bardzo będę wiedział o co chodzi, kim jest główny bohater itp.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
|
![]() @up
No ja bym ci radził najpierw przejść jedynke jest po 19.90 w extra klasyce <czy jakoś tak>
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aha, jak już zaczniesz grać w dwójkę, to najpierw przejdź bez dodatku. Bo w CDA chyba z Nocą Kruka już jest.
![]() |