|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Dobra prosze o:
Full Pallka w -Bronzowy -Jasny brąz -bronzowy -Jasny brąz
![]() |
![]() |
#3523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @igeneraton
Masz, brzydki ale jest.(3 minuty roboty)(teraz juz 6) @edit Pasi ci teraz? ![]()
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 20-09-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Hurwa za szybki jesteś:| Cud miód ale chciałem właśnie powiedzieć, że to taki mały summon więc rozmiarów sheepa...
Teraz Pasi :> Dać ci coś jeszcze? :> Ostatnio edytowany przez iGeneration - 21-09-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() Cytuj:
a co do broni to mój arsenał ![]() oczywiście nie ja robiłem te bronie szperałem po prostu po necie znajdowałem i zrobiłem se arsenał robiąc bronie staram sie nie kopiować całej ale zrobiłem tak 2x panów czerwony i niebieski ale resztę probowałem kombinować np. w tej czerwonej babce (ninja oufit)broń zrobiłem następującą: rękojeść wziąłem z pierwszego lepszego toporka a zaś ostrze jest to miecz wysunięty najbardziej na prawo ten jak by lodowy uciąłem kawałek żeby było coś w stylu sztylety i posunąłem sie do jednej z haniebnych sztuczek i odwróciłem kolor;p i tak robiłem większość broni kombinując |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() szukam outfitta, rock mana, lub metala bo chcę zrobić rewolucyjnego fake'a
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 |
Użytkownik Forum
|
![]() @omega
Znów udzieli ci się trochę Lineage 2... ![]() Rozmiary teraz sam widzisz, że na nim siedzi człowiek(elf :|)...czyli ma być rozmiarów dorosłego konia... @down Orginalny jesteś w 3 dupy... -.- Ostatnio edytowany przez iGeneration - 22-09-2007 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() @up.
Nie rozumiem cię. Przeczytałeśtylko 1 linijkę.. WYRAŹNIE NAPISAŁ że to nie on robiłte bronie tylko wyszperał w necie albo je przerobił..... Wyraźnuy spaaam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra może być
![]()
![]() |
![]() |
#3533 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() witam,
mogę prosić o out: kaptur pod kolor zbroi (może być odrobinkę jaśniejszy, ale tylko odrobinkę) jak by się dało to jeszcze jakaś chustka na ustach ![]() włosy hero, tak żeby było je widać gdy widać plecy postaci zbroja z summoner outfit, czarna nogi z summoner outfit, szare ręce-addon z wizzard outfit buty też summoner, czarne a do tego: mieczyk (przy pasie po lewej stronie (gdy nie walczy) oraz w prawej ręce(podczas walki) i throwing knife w bucie, jeśli się da, jeśli nie to bez + nobleman, czarny kapelusik i kurtka, reszta czerwona ofc, out z każdej strony, i jak chodzi earel prosiłbym o wysłanie outa na pw z góry dziękuję Ostatnio edytowany przez Earel - 22-09-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Ja prosze o outa summeron cały biały z 4 stron i jak chodzi
![]() |
#3536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Zrobilem nowego mobka.
Mowcie mi co w nim poprawic i przy okazji mzoecie dac pomysl na nowego. ![]()
![]() |
#3537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omega dam ci parę ambitnych zamówień na gg...a i dzięki za stridera ale jeszcze tył dorób ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Zbanowany
|
![]() Chciałbym prosić o coś takiego jak Naga. Chciałbym żeby wyglądała jak z Warcrafta3, ale jak ktos inaczej sobie wyobraza nage to prosze bardzo, niechzrobi inaczej, tylko niech przypomina "weza morskiego" z korpusem czlowieka (tak jak by)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() jest ktoś taki dobry aby zrobić mi kruka? jak siedzi i leci