![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() zalezy kim grasz ja warriorem sie nie nudze zwlaszcza jak sie wie co sie chce robicc. Ja na ten przyklad poluje na coraz silniejsze fake bossy i jestem juz po papa pixie teraz chem zlapac croga a potem pomysle nad paplatusem.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Na 30 poziomie (warriorem tym bardziej) to prawdziwa gra się jeszcze nie zaczęła.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam 43 albo 44 xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi na 45poziomie się nuuudziiićć i dłuuuużżżyćć zaczęło.... Zmuuuuuułłłłaaaaaaa... ;d
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja takze kiedy dobilem 30 zaczołem sie staaaasznie nudzic ;/ aha gram ditem.
Ostatnio edytowany przez Necromantor - 07-09-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Hmm, u mnie wyglada to tak:
Wlaczam gre, jest G-guard, wlacza gre, czarny ekran, i gasnie ; s Tak, mam MS-europe ;s (sciagalem rarem,) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam 25 thiefa i troche zaczyna mnie to nudzic. Moze przez to ze jest brak kumpli. Narazie gram i jest ok. Nie wie ktos gdzie moge szybko wbic 30?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tak btw. po co ściągać rar'y? One i tak rozpakowują instalator, który normalnie można zassać... A przy nim przynajmniej nie trzeba ściągać 10 plików. ;]
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jeśli przerwie ci ściąganie (a nie masz żadnych StarDownloaderów, ani nic), to musisz ściągać od nowa. A te kilka mega, co zajmuje jedna część, to nie wielka strata. Dobre dla niepewnych łącz.
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na wszystko jest lekarstwo trzeba byc poprostu szybkim i sprytnym zeby wiedziec jak sciagac flashgetem jak nie ma zadnych startow.
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dzielenie pliku na części to właśnie jeden ze sposobów.
@edit: kumplowi się tak przydało. Nie miał IE taba (dodatek do FF pozwalający otwierać strony w nim strony 'tylko dla IE'), a transfer często mu przerywało. Co dziwne, niewiele plików mu tak przerywa.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 10-09-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak racja... Ahhh, dawno się nie ściągało niczego przez IE.
![]() ![]() A co do dzielenia na części dla lepszego transferu: może i to coś daje, nigdy nie porównywałem... Jednak tylko wtedy, gdy serwer ma ograniczenie transferu wysyłania na jeden plik/część pliku(nie wiem jak to w praktyce wygląda, ale ograniczenie transferu na IP wydaje się być lepszym pomysłem... ale czy to się stosuje?)... No ale jakby nie było-nie ma ograniczenia transferu na serwerze mapla, więc zasysamy tak szybko, na ile pozwala nam własne łącze. ![]() Ale słusznie, gdy ktoś ma niepewne łącze to rzeczywiście na części lepiej ściągać, jak już Misza zdążył mi wytłumaczyć. ;d Bo i nie ma nic niezawodnego, więc też przeglądarka z opcją kontynuacji może się wykoleić. ;]
![]() |
#1075 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Chce wrócić do Mapla ale jest problem - zakładałem konto na globalu z rok temu, więc konto powinno wejść do gry.Tylko chodzi o to że zapomniałem zarówno Id jak i hasła ;P wiem że na stronie jest przypomnienie hasła i Id ale to tylko do tych nowych kont "zarejestrowanych" w asiasofcie - kedyś tego nie było.Moje pytanie czy mógłbym jakos odzyskać moje konto ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak podasz swoje dane ktore podales podczas rejestracji to oczywiscie. jednak jezeli podales nieprawdziwe i ich nie pamietarz to nie ma bata nie odzyskasz konta
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Ktoś tam jeszcze pisał że możliwe jest granie przez zmiane ip.Próbował ktos już ? jeśli działa to może pogram na nowym koncie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Za instalator twórcy gry powinni się smażyć w piekle. Co nie zmienia faktu, że zainstalowałem o/
Screen mojej roxor postaci z serwera Broa: ![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 22-09-2007 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jjjjaak się zarejstrowałes na globcu o_O????????Kiedy zrobiłeś tą postac??
@Pacz:Jak mogłeś ,,nie dostać'' nagrody??Zrób jeszcze raz i daj skrina jak to się powtórzy.
![]() Ostatnio edytowany przez Necromantor - 22-09-2007 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Heya. Dzis czekalem sobie na pacc'a i z nudow weszlem na moja postac. Poszlem na pq w Kering, wszystko ok, przechodzimy calego pq ale 0 nagrody. Przechodze juz tego pq 3 razy za pierwszym razem dostalem iles tam expa, za drugim nic a dzis za trzecim dostalem scrola 10%. Czytalem ze mozna z tego pq zdobyc kolczyki i bambo hat. Co jest grane, czemu nie dostaje nagrody?
![]() Z gory dzieki za odpowiedz. ![]() |
![]() |
![]() |