![]() |
#341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
to ze grasz only na jednym serwie i tylko wiesz co sie dzieje na obecnym saphira. Bedzie nowy swiat pvp zrob postac wbij 150 lvl zobaczymy co ty bedziesz robil z graczami na mniejszym lvlu typu 50 lvl. Wtedy ocen nobza. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nadal jest jak bylo, ale slyszalem wiele plotek, ze Neco konczy z PA itp., ale wkoncu to plotki... ;p Ale czemu ty nie wrocisz na Saphire? Wystarczy zebys wszedl do OOoB i bedzie good...chyba ze bardzo podpadles Nobzowi to nie bedzie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol spoko ; ;; sytuacja na saphirce dobrze. a u cie?
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj ace ace ;p skoro nobz hunci wiekszosc 50+lvl Polakow to moim zdaniem swiadczy o nim, ze sie boi nas... czy to nie kompleks niszzosci?
Rozumiem huncic za cos...ale nie za to ze sie jest Polakiem ... :/ A i pozdro dla Dooka ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#346 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @faresal czy jakos tak
spakuj sie i wyjdz.. a lizanie dupy? ha lizalem raz i padlem za to okolo 5x ? wiec niewidze w tym sensu, a co do tego 'zebrania all pl 60+' to zebys sie kurwa nie zdziwil... wiesz co to jest szpieg? kazdy robi to co chce , innym na zlosc, i olewa takich smieci jak ty. zreszta jestes zalosny jak 60% pl na saphirze. Dzis mial koles problem do mojego rl napisalem zeby sie ogarnol to dostalem odpowiedz "pl??, swe?" no to mu napisalem "swe" okazalo sie ze 28lv po angolu umie napisac "im pro by sir'dargo" a gdy go jebnolem 2 x to s*******al i mi grozil ofc. po polsku. ostatnie zdanie dla ciebie idz pan w chuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
http://hunted.pl/2007/09/19/polska-d...a-dla-polakuf/ Masz I przeczytaj to sobie w sumie to samo prawie co ja napisalem ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 21-09-2007 o 17:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#349 |
Zbanowany
|
![]() 20:00 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Tritzum. He was killed by a dragon lord. _!_ |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() aaaaargh, stary dobry wujek tritzum padl ;< i 2 lvle w dupe ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tritzum graj dalej nie poddawaj sie i tak expisz jak maszynka, wiec odrobisz ;p
A jestes potrzebny na Saphirze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Czerwionka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patryk Pogromca Miskow
Profesja: Druid
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Candia /Saphira
Poziom: 38
Skille: 24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() grałem na saphira i mam dalej tam chara 28 druid i 12 pallek więc tez jestem za tym a by wytępić szwedów częsciowo jedni piszą że szwedzi nigdy nie pomogli an saphira polakom i tu się mylą kiedys był na saphira (kiedy Auroth miał 140 lvl) był gracz Nazgel Bloodhoof który zabił Aurotha a potem dostał hunta od wszystkich szwedów z saphiry i dał delete chara ;/
więc trzeba stoczyć walki pojedyncze ekipy niszczyć np przy desert quescie wziąśc ekipe 4 x +20 lvl i wytępić lud który będzie robić desert questa a za kaske z tego kupowac runki i wzmacniać się POLACY DO BOJU Nie ODDAMY SAPHIRY bez WALKI |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]() witam...
ja dzisiaj wyszedlem z rooka... tak sobie pomyslalem ze sprobuje swoich sil na PVP... i juz dowiedzialem sie kto bedzie moja najwieksza przeszkoda w drodze do "czegokolwiek" na tym swiecie... polacy... dzieci dla ktorych najwieksza radocha jest ubicie 8lvl sorka... (a atakowany bylem przez 10lvl pall i 13 knight...)... zero kasy przy sobie zero eq... ale i tak okazalem sie wymazonym celem... Ja jednak jestem za stary juz na takie zabawy ![]() ![]() P.S. jedna prosba... jesli ktos moglby mi powiedziec w jakim miescie jako polak mam najwieksze szanse na przejscie bez trafienia na kogos, dla kogo okaze sie przyszla ofiara... pozdrawiam Was bardzo serdecznie i do zobaczenia w Tibi... ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() Cytuj:
Jeżeli już mówicie : Ratujmy Saphire... przed szwedami? Ratujmy Polaków przed POLAKAMI. . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Czerwionka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patryk Pogromca Miskow
Profesja: Druid
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Candia /Saphira
Poziom: 38
Skille: 24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
co racja to racja ![]() jak by co to pisać Do Patryk Pogromca Misia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() 14:35 You have found a backpack of holding.
14:35 You have found 100 platinum coins. 14:35 You have found frozen starlight. 14:36 You have found a stuffed dragon. 14:36 You have found the avenger. 14:36 You have found a pair of soft boots. bej |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zbanowany
|
![]() Muahaha moja przygoda na tym swiecie dobiegla konca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() @ Panowie patolo, chlonny, taeguki...
Aaaahahahahahahahah... Jak czytam wywody takich ludzi jak Wy, to nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać. Panie chlonny... Tak się składa, że na światach pvp MOŻNA ZABIJAĆ! Wiem, że to może być pewien szok, ale tak to już jest... Wszystkich Was zapraszam na światy non-pvp i tam próbujcie swoich sił, a nie tu swoje błahe wywody prawicie. Pozdrawiam i powodzenia w walce z krwiożerczymi POLAKAMI na 10 i 13lv !!!111oneone
![]() |
#360 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak chcesz walczyć jak nawet nie wiesz kto,co i jak? Niedługo będą pisać bzdury na forum, że Nobztrakt jest przyjacielem Polaków i to oni z wdzieczności i z dobrego serca oddają mu swoje bohy. Żenada... |
|
![]() |