|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Witam! W tibii zajmuje sie głownie kolekcjonowaniem rzadkich przedmiotów, które w miare możliwosci moge zdobyć. Mam kilka pytań do ludzi, którzy siedza juz troche w tibii. Skad mozna było zdobyc green i grey tome? Jak sie nazywały i skad mozna było zdobyc te wandy, których juz teraz nie ma a ktore były podobne do crystal wanda? Skad mozna było zdobyć żółtą róze? Dawajcie screeny i wszystko co macie na ten temat, bede wdzieczny
![]() P.S. Nie piszcie o tym, ze to wszystko nadal jest dostepne tylko trzeba rozpracowac fantastycznego questa -.-. P.S.2. Jak sobie cos przypomne jeszcze to dodam ![]()
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Green Tome
Dawno temu było dostępne na Isle of Mists (wyspa druidów, na która dostać można było się przez tp na pohu), tak więc na starszych serwerach może ktoś jeszcze to zachował. Obecnie niedostępne. Grey Tome Nie mam pojęcia skąd to wziąć i skąd to ludzie mają ![]() Wandy Blue Spell Wand Green Spell Wand Red Spell Wand Yellow Spell Wand Wszystkie zamieniły się w użyteczne różdżki/laski, kiedy wszedł update z tymi rzeczami, chyba tibia 7.6, a szkoda, bo kiedyś to był niezły rar. Yellow rose kiedyś respiła się w Ab, obecnie niedostępna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Dokladnie. Respila sie w sklepie... Chyba nawet w kwieciarni
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do tych kolorowych spell wandów to wiem, która z jakiego potwora wypadała i co sie z nimi stalo po updacie, ale ja miałem na mysli jeszce inne wandy... zaraz poszukam na forum screena i wam wkleje
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeden z nich leży przy schodach na czerwonym spell wandzie:
![]() Tutaj na green tomie obok crystal wanda: ![]() Tutaj inny, na skrzynce w pokoju obok tomów, pierwszy przy ścianie: ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra przeciez wiem, ale czytaj o co mi chodzi, chodzi mi o informacje o tych wandach, które tam widać.... Screeny wrzuciłem zeby pokazac o które wandy chodzi bo tam wczesniej ktos myslał ze mam na mysli te kolorowe...
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Imię: Knill... wtf?
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Legion
Świat: Pacera
Poziom: ;*
Skille: 67/51
Poziom mag.: ;<
|
![]() Up:
http://tibia.erig.net/Old_Wands Tam, pod napisem Other Wands są wszystkie różdżki, o które Ci chodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A skad mozna było wziac yellow spell wand ? bo nie napisali na erigu ;]
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Ankrahmun/lodz
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Overiax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Speed Boys
Świat: Pythera
Poziom: 50
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() z tego co mi wiadomo to yellow rose respi sie raz na jakis czas na wyspie druidow kolo poh.. ale ja tam nie wiem bo jestem palem ;d
|
![]() |
![]() |