|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Chce zrobić sobie palka ale nie wiem na jakim serwerze
![]() Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napisałem tu jak coś to sry Jedno pytanie. Na jakim servie zrobić se palka(najlepiej no-pvp) Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Świat: Unitera
![]() |
![]() Chodz na unitere ;p Malo ludzi i duzo expowisk wolnych. Jest to server amerykanski wiec dodatkowo kiedy u nas sa godziny popoludniowe oni tam jeszcze grzecznie spia wiec jest jeszcze mniej ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja ci odradzam Non-PvP ale jak tam chcesz
![]() Ja ci polecam Nerane , Candie lub jakiś z nowych światów żeby było mało ludzi...No i żeby był Niemiecki serwer ponieważ wtedy mniejsze lagi są. Pozdrawiam Draxin |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() NEBULA!
![]() Manh~, Zabijanie za nic! Wejdź! /\ żart. Manh~ żadko zabija low lvli ;] Dużo wolnych expowisk i Multum polakófff (albo + albo -, jak kto woli ;]). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Nerana,Candia ? 2 z najbardziej przeludnionych serwerów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli chcesz grać normalnie jak w grę rpg czyli zabijać potworki i zyskiwać lvl'e to polecam jakikolwiek świat no-pvp ale jeżeli chcesz walczyć z innymi osobami to polecam świat pvp.
P.S odradzam Aurea, u nas jest najdłuższa i największa wojna ze wszystkich serverów. TU NIEMA ŻYCIA !! Ale itak jest zajebiscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Ja preferuję:
a)NoN-PvP to:Unitera!Możesz też Guardia ale ona jest przeludniona :/ b)PvP to ![]() c)Enfo PvP to:Inferna ale z ogółu odrzucam tą co propozycię ponieważ nie dasz tam rady...To tylko servera dla takich bardziej profesionalistów! ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() raczej mu chodzi o to ze boterzy graja 24 h na dobe ida spac zostawiaja bota itp a gm'ow jakby nie było -.- wiec zero satysfakcji z gry i wku****** cie boterzy jeszcze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ech.. Tematy typu 'jaki serv wybrac' nie maja kompletnie sensu, gdyz kazdy bedzie Ci podawal serv na ktorym gra. Po prostu sam sobie wybierz co wolisz:
stary swiat - male ceny/duzo ludu/duzo h'lvli nowy swiat - sredniawe ceny/duzo ludu/srednio h-lvli Wybor nalezy tylko i wylacznie do Ciebie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() Non-pvp? Odradzam, tymbardziej paladynem, ale cóż... Odradzam zupełnie Guardię, no chyyba że nontoper pacc chociaż nawet wtedy s kolejki
![]() Najlepiej Nerane... Pvp? Serdecznie zapraszam na azurę! Narazię żądzi polska gildia, Wanted. Owszem, punishers stara się o dominację, ale o pierwszę : Kilku polakow w niej jest więc nie będzię Hi->pl->Dead. Nie ma więszych szans, chyba że DOF jej pomożę, ale to mało prawdopodobne ;] Mimo to, iż oni może leiej by się sprawowały we władzy to i ta lepiej niech zostanię ta ja jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
|
![]() jak palkiem chcesz gran na no-pvp to życze powodzenia a osobiscie polecam pvp grałem kiedys na isarze druidem 0 kolejek malo ludzi i malo PK
a na no-pvp to cie blokna i co bedziesz mial i glupio sie skilluje no chyba ze masz kumpli na jakims no-pvp to graj ale jak tak bys sie nie pytal mam nadzieje ze pomoglem