![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Początkujący
Imię: Zabbitex
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Wiem że było już dużo tematów z tym pytaniem ale mam nadzieję że mój utrzyma się w czołówce i komuś się przyda wasza opinia.Zaczynam:
1.Na jakim kliencie grać ?!Lineage 2- C3,C4,C5 a może interlude.Chodzi mi o to że nie wiem co mam ściągnąć i czym sie różnią od siebie te np.C3 od C5,albo czy znajdę darmowe servery do danego klienta.(i jak by można to linki) 2.Jak znajdę server sie zarejestruje i ściągnę patcha gdzie go zainstalować. 3.Czy istnieją listy z serverami ? ![]() Na razie to tyle,jeżeli możecie odpowiadajcie na moje i innych pytania. PS.Tak ogólnie grałem w Tibie(28Knight), Dofusa(77feca), Knight Online(już nie pamiętam). Ostatnio edytowany przez Halia - 24-09-2007 o 17:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() Ja kiedys gralem troche na c4 i c5 ale znudzilo mi sie... tez gralem w dofusa ;d 60 fece mialem i juz mi sie neichcialo expic.. w ogole niemialem z kim grac ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ad. 1 www.google.pl
Ad. 2 www.google.pl Ad. 3 www.google.pl Ad. tematu samego w sobie - na forum jest już temat o Lineage.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Początkujący
Imię: Zabbitex
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Prosił bym Admina o usunięcie postu tamtego Pana i żeby ten Pan już sie nie udzielał. PS.Doomhammer zacznij grać na serverze shika jest darmowe p2p na razie (pomogę ci trochę na początku) ;D @down jakiś działający link do C4 masz ? Ostatnio edytowany przez Halia - 25-09-2007 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Czesc.
Najwiecej ludzi gra na C4 bo zawiera najmniej błedow z pozostałych czesci (na prywatnym serwerze oczywiscie, na c5- srednio, c6- nie znam serwerów powyzej os. 300+). Spis serwerów jest na stronach typu LineageTop 200 (http://www.gamesites200.com/lineage2/ np. coś takiego) Zawsze podane są informacje dotyczące serwerów. Jaki chronicle, exp rate, sp, adeny itd. Patch'a ktorego sciagasz z prywatnej strony serwera instalujesz do katalogu gry: X:/lineage2/system/ Jeśli zaczynasz swą przygode z L2 polecam zaczynać od C4, później jak już opanujesz grę i do czegoś konkretnego dojdziesz, wtedy mógłbyś sie przerzucić na pozostałe części (aczkolwiek nie musisz ![]() Polecam również grać na low ratowych serwach (tj. x5-x15 exp), bo na większych "za szybko" poznajemy grę i sie nudzi (coś o tym wiem ![]() Ze swej strony polecam dwa serwery: Frienzl2 - www.frienzl2.com (exp rate x7 oraz x30) - tu gram na x7. Porządny serwer, eveny, 1000+ osób online, quest i inne (manor, pet system, suby, sluby i inne, bez MANA potków i innych badziewi ![]() DragonNetwork- www.dragon-network.net (x5,10,15,30,50(?)) - serwer mocno odbiega od "oficjala" L2, lecz z większą ilością graczy niz na Frienzl2 (tak myśle) Ostatnio edytowany przez CichyRumak - 25-09-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Google ma. Sam szukałem swego czasu, więc wiem, bo znalazłem. Ot, na dobry początek: KLIK. 557,000 znalezionych stron. Na pewno z którejś ściągniesz. Drugi link z brzegu (uwaga - nie gwarantuję, że czysty!) - http://www.instalki.pl/gry/download/...hronicle_4.php A tu link do tematu o Lineage: http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=%22lineage Tak, tak! 211 postów! Więc się rozwinął! I nie jest stary, ostatni post raptem 9 dni temu...
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 25-09-2007 o 17:31. |
||
![]() |
![]() |