Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-09-2007, 11:25   #561
Aresor
Użytkownik Forum

Aresor's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: J-w

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi Pokaż post
11:52 Tooldo [100]: 11:52 You advanced from Level 99 to Level 100.

Kto to w ogóle jest? oO Skąd się bierze tyle tych 100ek? Gdzieś boty za free dawali czy co? Kiedyś wbić 100 to był wyczyn, jak ktoś nabił 100 to to się liczyło. A teraz? Pierwszy lepszy bałwan robi 100ek.

hehe to wszystko zawdzieczamy coraz lepszym updejtą nie dlugo beda sie liczyc tylko 150/200lvl +
Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny.
Aresor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-09-2007, 13:45   #562
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi Pokaż post
11:52 Tooldo [100]: 11:52 You advanced from Level 99 to Level 100.

Kto to w ogóle jest? oO Skąd się bierze tyle tych 100ek? Gdzieś boty za free dawali czy co? Kiedyś wbić 100 to był wyczyn, jak ktoś nabił 100 to to się liczyło. A teraz? Pierwszy lepszy bałwan robi 100ek.
Kazdego musisz obrazac? Nie zebym kola bronil ale go w nie znam.

ps. ty setki na furorze nie wbiles i nie wbijesz
ps2. tak pojedz mnie teraz
Khazul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 16:59   #563
Proszewas
Użytkownik Forum

Proszewas's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
A no widzisz, tak to juz jest: level i statsy graja pierwsze skrzypce... zaraz po upie 90% membersow vision zrobilo knighta/pala zeby SzyBcIej FbIjAĆ LeFele!!111
W dodatku vision ostatnio masowo nasprowadzali swoich qpli, tyle cwaniackiego gówna to jeszcze nie widzialem... a wiekszosc przyszlo z candii czy innego noobskiego gówna. I teraz idziesz sobie a tu taki 30-60 lvl wygania cie z respa/leje/wyzywa a jak mu sie postawisz to zaraz "rl XXX, juz tu nie grasz kurwo'. Ludzie, rozumiem ze sprowadziliscie kolegów po 'wygranej' wojnie na serwer ale w wiekszosci to cioty, tutaj czuja sie swobodnie ale zapewne na wiekszosci serwerow dostawali rzetelne baty za swoje niewyparzone mordy.. dodam jeszcze ze wielu przyszlo z non-pvp.. i ci przychodzi taki gamoń z candii, ofcorse odkryty char zeby bylo widac jaki to on ma tam evul level i ci gada texty typy 'rl XXX', 'przyszedlem tu aby pomoc vision w wojnie' i inne pierdoły. A jedyne co umie robic to expic, wyzywac, wbijac na respa i krasc loota. Az mi sie smiac chce jak widze kiedy sie plaszczycie przed imargamem, widze takiego membera vision zabitego przez Ime czy kogos tam to w brecht wpadam, w dodatku siedzi dalej w vision i lostro przylizuje ; ) Mam nadzieje ze Katrila niedlugo pozaluje ze pozwolił na takie cos, wkrotce wasi kochani membersi tez zapalaja checia wladania serweem... ;d
wypłakałeś sie? pograj se na innych światach gdzie np rządzą szwedzi...
NA UKŁADY NIE MA RADY !!!!!!!!!!!

@QuanChi
że ty nie wbiłeś to znaczy że ktoś inny nie może?? a co do ilość knightów palków to możemy podziękować tylko cipsoftowi za te piękne updaty (chociaż i dobrze bo kiedyś knight - śmieć) ;p
Proszewas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 18:17   #564
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaffexo Pokaż post
Zgadzam sie Slovik tylko dupe lizać potrafisz. Żeby sie tak poniżyć i paść od Khazula i teraz go bronić na forum zal.pl
mówiłem Ci tysiąc razy na gadu, ale nie wystarcza więc powiem tutaj :

JA TYM CHAREM NIE GRAM OD ŚRODY I NIE LIŻE NIKOMU DUPY WIĘC POMYŚL CO CHCESZ NAPISAĆ
Slovik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 19:44   #565
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Pita Garosi Sep 20 2007

Who the fuck is he?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 19:54   #566
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proszewas Pokaż post
wypłakałeś sie? pograj se na innych światach gdzie np rządzą szwedzi...
NA UKŁADY NIE MA RADY !!!!!!!!!!!
Nie gram na furorze od daawna ;p W sumie to wogule juz nie gram Wiec SE nie pogram.
stary 24-09-2007, 20:18   #567
Gulka
Użytkownik Forum

Gulka's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin

Domyślny

@XX Up
Furora to przegrany server, robienie nowych postaci nie ma najmniejszego sensu wg. mnie. Polityka/Gospodarka sie nie zmieni, vision bylo, jest i bedzie PA i beda władać serverem. Na furorze graja osoby ktorym niechce sie robic albo nie maja czasu zeby od nowa na innym serverze jechac, albo poprostu maja tu znajomych ktorych niechca opuszczac. Gdybym mial wiecej czasu to tez bym sobie poszedl gdzies indziej Teraz mozna poprostu podziwiac jak nasz server wegetuje. A niech sobie cale vision wbije 200lv+ i tak sie juz to nikomu nie przyda Generalnie mam w nosie czy ktos mnie zjedzie teraz czy nie, wiec mozecie sobie darowac swojego spamu forum fajtery
Gulka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 21:45   #568
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

@up

nie rozumiem dlaczego ktoś miałby po Tobie pojechać powiedziałeś prawdę ten serwer jest na 99,9 % stracony a ten 0,1 % to szansa mass hackow, pingów, deadów, hugo wie czego i powrotu [GUILD]Duskiness[/GUILD]

Albo kolejnej wojny

Ostatnio edytowany przez Slovik - 24-09-2007 o 21:47.
stary 24-09-2007, 22:11   #569
Proszewas
Użytkownik Forum

Proszewas's Avatar

Domyślny

Furora to stracony serv?? zależy z której strony na to patrzysz np ze strony Dusk to wiadomo porażka ale np dla takiego ziomka kogoś z Vision to raj a widać że coraz więcej ich... ale grać żeby grać to ******* ; p
stary 24-09-2007, 22:14   #570
QuanChi
Użytkownik Forum

QuanChi's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań

Gildia: Inshon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
Kazdego musisz obrazac? Nie zebym kola bronil ale go w nie znam.

ps. ty setki na furorze nie wbiles i nie wbijesz
ps2. tak pojedz mnie teraz
Nie, obrażam tylko Ciebie, mój ty mały przyjacielu.
Co do setki: Nie, nie wbiłem setki bo nie lv sie dla mnie liczył i dobrze o tym wiesz. Ale Ty też setki nie wbiłeś. Zrobił to za Ciebie taki mały robocik, co się go botem zowie. Na Narrow nigdy w życiu nie użyłem bota, czy też do expienia czy do skillowania. Gównem był pod względem lv, ale wyobraź sobie, że przez wiele osób byłem i jestem szanowany. A ty wiesz w ogóle co to znaczy szacunek?
QuanChi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 23:20   #571
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
@up

nie rozumiem dlaczego ktoś miałby po Tobie pojechać powiedziałeś prawdę ten serwer jest na 99,9 % stracony a ten 0,1 % to szansa mass hackow, pingów, deadów, hugo wie czego i powrotu [GUILD]Duskiness[/GUILD]

Albo kolejnej wojny
Pewnie zostałeś skrzywdzony przez kogoś z Vision i sie żalisz
stary 24-09-2007, 23:53   #572
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proszewas Pokaż post
Furora to stracony serv?? zależy z której strony na to patrzysz np ze strony Dusk to wiadomo porażka ale np dla takiego ziomka kogoś z Vision to raj a widać że coraz więcej ich... ale grać żeby grać to ******* ; p
Do stałej gry furora na pewno nie jest serwerem wymarzonym... Znam wielu ludzi ,którzy po hacku Imargama by skakali z radości , ba nawet kogoś z Vision kto na to zasługuje ( chyba całe ? ) Ja osobiście żalu o to, że na mnie Khazul polował ( poluje dalej tylko ja tym charem nie gram ). Przede wszystkim wiadomo, że świat na tej grze ani na żadnej ;p się nie kończy. Pełen podziwu jestem dla Narrowa, bo przynajmniej ja znam mało ludzi ( z dzisiejszych czasów tibii ) którzy nie użyli ani razu bota. Kiedyś ( tibia 7.5 come back please ) to u mnie na podwórku o tej grze się ciągle gadało dobrze czy źle, ale się gadało. A teraz takie czasy, że u mnie nikt nie gra bo zrobienie 100 lv teraz to jest pryszcz. Nie mam pojęcia czy cipy próbują coś zrobić z tym, że taki Ma'rin sobie zostawia chara na bocie i jazda. Prawde mówiąc, w Duskiness też był bot (anni Magiqa albo raz 5 sd w zwidka zaraz po wyjściu przewijało się to tutaj ) Hehe jedyne co dobre w dzisiejszych czasach to nikt nie patrzy u człowieka na Lv ; )))

pozdro

Możecie po mnie jeździć poczytam sobie ; ))
stary 25-09-2007, 00:28   #573
Korilx
Guest

Domyślny

Cytuj:
Do stałej gry furora na pewno nie jest serwerem wymarzonym... Znam wielu ludzi ,którzy po hacku Imargama by skakali z radości , ba nawet kogoś z Vision kto na to zasługuje ( chyba całe ? ) Ja osobiście żalu o to, że na mnie Khazul polował ( poluje dalej tylko ja tym charem nie gram ). Przede wszystkim wiadomo, że świat na tej grze ani na żadnej ;p się nie kończy. Pełen podziwu jestem dla Narrowa, bo przynajmniej ja znam mało ludzi ( z dzisiejszych czasów tibii ) którzy nie użyli ani razu bota. Kiedyś ( tibia 7.5 come back please ) to u mnie na podwórku o tej grze się ciągle gadało dobrze czy źle, ale się gadało. A teraz takie czasy, że u mnie nikt nie gra bo zrobienie 100 lv teraz to jest pryszcz. Nie mam pojęcia czy cipy próbują coś zrobić z tym, że taki Ma'rin sobie zostawia chara na bocie i jazda. Prawde mówiąc, w Duskiness też był bot (anni Magiqa albo raz 5 sd w zwidka zaraz po wyjściu przewijało się to tutaj ) Hehe jedyne co dobre w dzisiejszych czasach to nikt nie patrzy u człowieka na Lv ; )))

pozdro

Możecie po mnie jeździć poczytam sobie ; ))
Bez bota, to nie robota.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2007, 01:15   #574
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gulka Pokaż post
@XX Up
Furora to przegrany server, robienie nowych postaci nie ma najmniejszego sensu wg. mnie. Polityka/Gospodarka sie nie zmieni, vision bylo, jest i bedzie PA i beda władać serverem. Na furorze graja osoby ktorym niechce sie robic albo nie maja czasu zeby od nowa na innym serverze jechac, albo poprostu maja tu znajomych ktorych niechca opuszczac. Gdybym mial wiecej czasu to tez bym sobie poszedl gdzies indziej Teraz mozna poprostu podziwiac jak nasz server wegetuje. A niech sobie cale vision wbije 200lv+ i tak sie juz to nikomu nie przyda Generalnie mam w nosie czy ktos mnie zjedzie teraz czy nie, wiec mozecie sobie darowac swojego spamu forum fajtery
Zgadzam sie.

Ale wiele jest serverów zniszczonych tak jak furora. Najbardziej wqrwia mnie nie strata postaci etc. tylko to, że qmple sie na różne servery poprzenosili i kontakt się urywa.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2007, 08:52   #575
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
tibia 7.5 come back please
Uwierz mi, nie chcialbys powrotu starej tibii Jak sie domyslam niegrales wtedy albo hmmm nie lubisz zmian, bo ludzie w wiekszosci krytykuja to co nowe i wydaje im sie, ze 'kiedys bylo inaczej'. Tamta tibia miala naprawde duzo niedociagniec... a to ze teraz masa dzieci zaczela w to grac to nie jest wina update'ow ;.
stary 25-09-2007, 15:14   #576
Proszewas
Użytkownik Forum

Proszewas's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
Uwierz mi, nie chcialbys powrotu starej tibii Jak sie domyslam niegrales wtedy albo hmmm nie lubisz zmian, bo ludzie w wiekszosci krytykuja to co nowe i wydaje im sie, ze 'kiedys bylo inaczej'. Tamta tibia miala naprawde duzo niedociagniec... a to ze teraz masa dzieci zaczela w to grac to nie jest wina update'ow ;.
na 7.4 chyba nawet na 7.5 nie było pz na statku ^^ ale np przydała by sie taka tibia 7.6 + te tereny co są teraz bez hotów z wyrównanymi postaciamy sorc taki jak byl i dzisiejszy knight [marzyciel]

Bez levela nie ma huncenia ;pp

@down

było

Ostatnio edytowany przez Proszewas - 25-09-2007 o 18:07.
stary 25-09-2007, 15:47   #577
Master of Puppets
Użytkownik Forum

Master of Puppets's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland

Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
Domyślny

Jakos nikt o tym nie mowi, a nieco bym sie chcial dowiedziec;>

Yubov
Sep 23 2007, 12:50:23 CEST Killed at Level 154 by Imargam
and by Katrila
Master of Puppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2007, 16:49   #578
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master of Puppets Pokaż post
Jakos nikt o tym nie mowi, a nieco bym sie chcial dowiedziec;>

Yubov
Sep 23 2007, 12:50:23 CEST Killed at Level 154 by Imargam
and by Katrila
ktos cos wie?
stary 25-09-2007, 18:39   #579
Yiubhurden
Użytkownik Forum

Yiubhurden's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2007

Imię: Yiubh
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

@ Diabllord

No tu masz racje =D bo komunikator to juz nie to samo
Yiubhurden jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2007, 19:03   #580
Pall_Mall
Użytkownik Forum

Pall_Mall's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny

Do tych co narzekają że jest PA nie zapominajcie kto zaczął tą wojnę

Cytuj:
Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza inwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...
Pall_Mall jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania