|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() muszę to napisać muszę po prostu muszę wlepcie mi ile chcecie ale muszę
KalasantyX (muahaha "rzondzem" dobrze napisałem)rób to to jest najlepszy fake nawet nobsonowie&wiatr tego nie przebije ani TSK,Vaupe to jest nic w porównaniu do lord of darkness!Tak więc rób kolejne części!!! @KalasantyX To lepiej już się zajmij pisaniem zbijesz fortunę nie będziesz musiał pracować.(a przynajmniej dopóki trylogii LoD nie skończysz)Myślę że powinieneś na jakiś czas zostawić fake'i w końcu chęci wrócą
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 25-09-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Archeolog
Buaahah AlE Nab!! paco AdswieRalES !!! GuPi Nobb!! Ty Si NizNasZ!! BeST JesT "Wiatr.&.N."!!! ![]() ![]() ![]() A tak na serio =p nikt nie bedzie po tobie "jechał" ![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @Yuno
Ostatni bohater dobrej woli nawołuje zbłąkaną owieczkę do czynienia dobra :< Wiatr i Noobsonowie byli zabiciem czasu, przy LoD wymiękają w moim odczuciu. TSK było, żebym nie popadł w rutynę LoD. Vaupe też jest dobre fabularnie, może równie dobre co LoD, ale nastawione na szybką akcje. Już przemyślałem do końca fabułę i już to jest nudne... zero zabawy robienia. I masz rację LoDa nie przebije i nie ma widzę sensu tego kończyć. Dlaczego LoD nie dokończę? ~za dużo czasu zżerało i będzie zżerać ~nie chce wam zdradzać końca opowieści x|, nie chcę i już, a nic kiedyś napisze książkę o tym... jak się pojawi Pan Ciemności coś tam z inicjałami autora R.Ł. (to teraz mnie zhuntują niektórzy) to kupcie natychmiastowo ;| może spróbować swych sił? A więc to koniec :|, rok nawet nie minął mojego siedzenia w fake'ach. Lord of Darkness wystawiłem 03-11-2006, 13:03 na orgu rzecz jasna. Gdyby na tamtym forum nie wyłączyli tagów IMG to bym nigdy tutaj nie przyszedł, do dziś nie wiem czy los był dla mnie łaskawy (jak zwykle zresztą) czy nie. Nie będę nikogo pozdrawiał na zakończenie, bo będę odwiedzał te forum nierzadko. Nic mnie już nie bawi, tak szybko się zestarzałem... Btw. Pierwszym fake'iem jakim obejrzałem była Zemsta GM'a Dokeina, a na tym forum fake Nadrilla (Pzdr dla niego jednak i Seza), wtedy był świetny, ale nie przeszedł próby czasu. 322 odpowiedzi i około 30,490 odwiedzin, nice, isn't it? Vincent vincit.
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: zgadnij...
Profesja: Elder Druid
Świat: zgadnij
Skille: zgadnij
|
![]() Wiec to juz koniec?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
No cóż będzie smutno tutaj bez Ciebie no ale... Żegnaj... Ale mam nadzieję, że jednak będziesz odwiedzał forum i wypowiadał się czasami. Więc to "Żegnaj" nie będzie trwało długo ;> Ps. Specjalnie odzyskałem hasło na to konto... Aby się wypowiedzieć (Zostało Zchakowane...)
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @KalasantyX
Mam nadzieje, że wrócisz. ![]() Jesteś w Elicie i zawsze będziesz mógł tu wrócić i robić fake'i. Do zobaczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() żegnaj
![]() ![]() Obyśmy ciebie szybko zobaczyli ;].....
![]() |
![]() |
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Tja... drugi Avager, robi najlepszy (bez obrazy dla innych) fake w tym czasie na forum, po czym zostawia go i odchodzi. Wkurza mnie to niezmiernie. Mnie też robienie fake nie bawi, mimo to robię tego Aftera. Powoli, bo powoli, ale robię. Ehh...
@down 1) AVAGEREM, nie AVANGEREM 2) Nie twierdzę, że jest od niego lepszy, po prostu twierdzę, że jest najlepszy teraz i to marnuje, kończąc z fake.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-09-2007 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() ![]() ![]() ehh szkoda ze skończyłeś z LoD Bowiem BYŁ JEST I BĘDZIE to najlepszy fake jaki kiedykolwiek widziałem. szkoda ![]()
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Klasanty powiedz, ze to zart... PLS!!! Nie no padne na zawal po prostu mnie to zszokowalo ... No nic Zegnaj
![]()
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() LeoX
Błagam zrób następną część! Jeśłi grasz w tibię zrobie postać którą nazwę niewolnik Lea, Tylko weź zrób next part!!! Błągam! To fejk fejków! Przeczytałem całe 969 Obrazków!!!! RÓB DALEEEJ!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Imię: Adam Niszczyciel
Profesja: Rookstayer
Świat: Valoria
Poziom: 32
|
![]() I nad czym tu sie użalać -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
:> Spam? Użalać się nad końcem tematu, w którym taki elo ziom jak ty zostawił jednego ze swych dwóch postów, jest obowiązkowe. Na początku nie chciałem postować, ale ciekawość jest silniejsza: ~masz na tym forum drugie konto? Pamiętaj, że ile głów tyle poglądów i nikt nie będzie cię huncić za opinię. A jak nie masz to dzięki za elo posta xD @Fake Dobra wiadomość bo narodziła się nadzieja ;|. Aceb zgodził się kontynuować za mnie tego fake'a. Będzie ofc tylko przelewał na obrazki to co mu powiem, ale najlepiej jak umie. Więc może kiedyś będzie next part.
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up
ciie nic nie zastapi xD Fajny podpis |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nadzieja ujżenia następnego odcinka tego fake to jedyna rzecz która mnie tu chwilowo trzyma...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |