|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Pvp: ktoś ci zabierze lootbaga , zabijesz go a potem masz hunta od jego h-lvl kumpla (nie zawsze ale często , a jak już jakiś noob ukradnie zabijesz go i co ? I gówno się nauczy , dalej będzie) - na non pvp myślą , że nic im nie zrobisz jednak są w błędzie (co prawda , więcej złodziei jest na takich serwerach) A co do random pk: padłem przez takich parę razy , ale nie narzekałem , grałem dalej. Dlatego też , jak na non pvp największe wady to przeludnienie i większa liczba potencjalnych złodziei , to na pvp , w szczególności podczas wojen itp. może uwziąść się na ciebie typek , zabije cię i każe płacić haracz albo inaczej rook , za nick , outfit itd.
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mam rozumieć, że Tripida, MDW to też nooby, bo grają na non, a wy takie kozaki z 30- lvl, bo na pvp? Żal mi was. Ja gram na non, bo nie wytrzymuje z graczami na pvp, którzy czasami na każdym kroku potrafią zabić.
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Social Club
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: 10/22
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Blondynka
|
![]() To na pvp-enf nie zabijaja bez powodu, a na pvp tak? Ciekawe ;P (nie mowie oczywiscie o random pk przed dp w thais/carlin oraz innych zabawach 15 lvl).
![]() |
#65 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Często jednak zdarza się, że "niezniszczalny noob" dostaje jednego strzała albo zobaczy skulla i szybko go nie zobaczysz. Wyglądają jakby to były nooby z no-pvp (nooby z no-pvp =/= wszyscy gracze z no-pvp). Cytuj:
Cytuj:
Bo co do mainlandu, to się zgadzam. Cytuj:
Dwóch z nich zagrało na pvp (mój server). I co ich spotkało? Jeden chwilę po zalogowaniu się (kupił 13 druida od kolegi za 5zł) został zabity przez PK team. Drugi grał od początku i nie mógł dojść do 9 lvla, bo co chwila ktoś go dedał. Z jednej strony brak umiejętności. (Tak, wiem że dla 60% tego forum pvp to hotkeye, ale jakoś ja uciekłem z kopalni przed 8 PK, a niektórzy po oberwaniu z SD stoją w miejscu, jakby dostali zawału.) Z drugiej pech. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez DRoN - 11-09-2007 o 20:15. |
||||||
![]() |
![]() |
#66 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() I właśnie dochodzimy do sedna sprawy. Na non-pvp noobów jest dużo i skutecznie utrudniają życie, ale wystarczy ich olać i da się spokojnie grać. Na pvp natomiast jest ich mniej, ale za to jeśli akurat uweźmie się na ciebie taki, który ma wysoki level lub kumpli z takowym, to już o graniu na danym serwerze możesz zapomnieć...
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dla mnie powwini dodac duza liczbe swiatow npvp bo teraz jest ich malo i duze bardzo kolejki i zaludnione i w ogole ...
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() to teraz ja cos dodam od siebie (prosze ni krytykowac za bledy jestem dyslektykiem
![]() ja tez gram na non pvp (zagralem kiedys na pvpv ale jak mnie zrookowali to mi sie odechcalo . osobisce uwazam ze non pvp to wybor dla lodzi co lubia pogadac przy huncie czy cos albo runki porobic przed dp i nikt sie o to ciebie nie czepia . mam kolege na pvp -e to mowi ze jak ma sie tam teama (czy jak to sie pisze ![]() ![]() z powazaniem RawR(jacol predator ,harmonia ,carlin ) |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Ja zawsze grałem na PvP bo nie ma tak dużej przyjemności na Tibii jak sobie powalczyć z "myślący" graczem (chociaż z tym ostatnim to różnie bywa
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() hmm tak kazdy gada ze n-pvp sux itp ale tylko z 10% osob wypowiadajacych sie miało kiedykolwiek moze lvl juz nie 100 ale 75. Prawie nikt, same noobki sie wypowiadaja. Grałem na kilku serwerach, all pvp Danubia/Thoria/Azura/Pandoria i roznie mi sie powodzilo ( 139 ms/80 ek/99 rp/ 39 ed/ ). Obecnie gram na n-pvp i jest fajnie i sux. Ale wypowiedzi typu non-pvp sux to tylko stwierdzenie dzieci co graja na pvp maja 30 lvl i szczyca sie ze zabija 15 druida -.- zal.pl
btw. Pvp - serwer jak serwer wiecej ich nie potrzeba bo po co ? Zmian na nich tez zbytnio nie wprowadzac bo nie ma jak. System skulli dziala idealnie. E-pvp - nigdy nie gralem wiec nie wypowiem sie na ten tema ![]() Non-pvp - serwery sa fajne bo mozesz sobie spokojnie zwiedzac wszystko bez obawy ze nie zginiesz jak wejdziesz komus na respa ![]() New world - a na co to komu? Te 3 systemy sa dobre i powroty do tego co bylo to glupota. Farmy uh i sd makerow w tibi7,6. ![]() I bez zadnych glupich komentarzy posta od strony dziec -.- ( less then <14 ) Dr. Oma~ i reszta moderatorow. Jak bedziecie sporzadzac opinie dla CIP ujmijcie wzmianke na temat non-pvp. Mam nadzieje ze ludzie z non pvp sie ze mna zgadzaja ![]() Pozdr ______ Necmul |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
![]() Grałem na serwerach typu (PvP,PvP-Enfo,N-PVP)szcerze mowiac wole serwery pvp od pozostalych
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#77 |
Blondynka
|
![]() Nieprawda ;(. Ja tam jestem!. I to powinno ci wystarczyc, by sie przylaczyc.
![]() |
#78 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mala Jeru
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Czesc . Moim zdaniem lepiej grac na swiatach no-pvp bo np kiedy idziemy z lootem albo mamy red hp na hihg lvlu to niepodejdzie jakis noob ci nas niedednie.Moi wszyscy koledzy graja na No-pvp
![]() |
![]() |