![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Jest to gra MMORPG. Wydawać się może że to gra dla dzieci ale każdy znajdzie w niej coś dla siebie. Ładna grafika, mili ludzie, dużo minigierek. Większość graczy jest uprzejma i rzadko trafi się jakiś noobek. Gra stworzona została przez New Horizon Interactive i kupiona przez Disney. Gracze kierują w niej pingwinami w zasypanym śniegiem wirtualnym świecie.
Cytuj:
1. Case of missing puffles (Tajemnica znikających puffli) 2. G's secret mission (Sekretna misja Garego) 3. Case of missing coins (Tajemnica znikających monet) 4. Avalanche rescue (Ratunek przed lawiną) Jeśli postać ma ponad 45 dni i mniej niż 2 bany może zostać przewodnikiem, rozwiązuje się w tedy quiz i w nagrodę dostaję się czarny kapelusz ze znakiem zapytania i status przewodnika. Co jakiś czas w grze organizowane są imprezy. Często na imprezach rozdawane są darmowe ubranka ![]() 1. St.Patrick's Day 2. Sports Party 3. April Fool's Days 4. Wild West party 5. Winter fiesta 6. Festival of Snow 7. Halloween Party 8. Christmas Party 9. Summer Kick Off Party 10. Fall Fair. Screen ![]() ![]() Pograć możecie sobie na stronie: http://play.clubpenguin.com/ Oficjalna polska strona:http://www.cuksik.prv.pl/ Gra wymaga tylko przeglądarki ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Grałem w to. Jedyną wadą tego jest to, że, aby mieć jakieś bardziej sensowne rzeczy (ubranka, domek) trzeba płacić takiego PACCa. Ale ogólnie bardzo sympatyczna ta gierka, mi się podoba. Zabawna i poprawia humor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Tez kiedys gralem , wciagnela mnie na 1 dzien ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Też grałem. Pobiegałem, pozwiedzałem, ale większego sensu w grze nie widziałem. Zbieranie ubranek? Na tym polega ta gra? Poważnie, są lepsze formy rozrywki niż ubieranie wirtualnych pingwinów
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Ja gram, ale tylko urywkowo, gdy na przykład nie mam co robić itp. W grze jest dużo minigierek w które fajnie się gra z przyjaciółmi. O dziwo użytkowników jest miliony i servery często są zapchane(dobrze że jest ich dużo). Misje też są fajne, szkoda tylko że 4 :/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() UWAGA. JEŚLI CHCESZ ZOBACZYĆ TĄ GRE A NIE MASZ SIŁ ŻEBY SIĘ REJESTROWAĆ MOŻESZ POBAWIĆ SIĘ MOIM DAWNYM KONTEM.
Nick: Tomaszewski Pass: 898473 Postać ta posiada licencje agenta oraz przewodnika. Sporo ciuszków i innych pierdół. Postać zaniedbana od ponad roku. @Bluray Oficjalna polską stroną jest www.clubpengiun.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Mam to samo zdanie o tej grze jak Alanus Lutinum. Gierka fajna, ale bez PACC'a strasznie szybko sie nudzi ;/
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już RS jest lepszy
![]() Dałem siostrze raz żeby mi kasę nabiła to cały dzień grała ![]() Jakby byli sami Polacy to jeszcze ale tak lipne ![]() No i kasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Cytuj:
Dobra już jestem eloelo obcykany ;d @down: Baa, pingwiny mnie kręcą. Łaa mam wyczesanego pingwinka, zrobiłem się agentem, przewodnikiem, wykonałem 4 misje i zdobyłem wszystkie rzeczy za tickety ;d Teraz czekam na Halloween, myślę, że załapie się na jakieś ciuszki fajowe ;d Ostatnio edytowany przez Raxev - 01-10-2007 o 21:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Za milusie jak dla mnie
![]() Ostatnio edytowany przez Rohas - 29-09-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Bardzo polecam te grę.kiedyś miałem pacca i wiem co to prawdziwa zabawa.miałem 10 puffli.80 ubran member i no member ,fajną chatę.
Mój nick w grze to Ikamaster.Polecam wejść na moje strony.gamefaktoryy.pl.tl i clubpenguin.postuj.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrykantisl
Profesja: Sorcerer
Gildia: Party Animalz
Świat: Honera
Poziom: 11
Skille: 18,19
Poziom mag.: 4
|
![]() Dodaj Water Party. Jest to odkąd jestem (3 lata)
|
![]() |
![]() |