![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() To naprawdę przerażające, świat jest okrutny. W takiej sytuacji ciężko cokolwiek powiedzieć, młody chłopak, miał przed sobą całe życie... jednak myślę że jest już po tej "lepszej stronie" i dziękuje za takich przyjaciół
![]() Śmierć to część życia...[*] |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() slyszalem ze rak...
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Znałem chłopaka, ale tylko z tibii, pamiętam, co go w pk teamie przez przypadek uwaliliśmy jeszcze na tibii 7.6 jak on miał z 19 lvl. Szkoda go naprawde spoko był z niego gość.
[*]
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 27-09-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: dawno dawno temu
Świat: Elysia
|
![]() @nUUba
nie po to zrobilem temat zeby byc uwazany za chloapka ktory "wspolczuje" zrobilem ten temat po to zeby ludzie ktrzy sie z nim przyjaznili wiedzili co sie z nim dzieje ... gral w tibie wiec ten temat jest tutaj.. ehh.. nie pojmuje cie..
![]() |
#26 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Tym co lubia sobie zapalic internetowa swieczke:
http://www.nekrologi.pl/test/nekrolog.php A co do tematu: caly czas ktos na swiecie umiera. Umieraja dzieci przy narodzinach, w wieku 3 lat, 17, osoby po 50,60,70,80 itp itp.... Co z tego, ze on gral w tibie?? Zapewne co jakis czas umiera osoba , ktora takze grala w tibie. Dodatkowo: internetowe swieczki[*] to zal. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
"mam zajebiscie duzo kumpli, gdy zrobie pz pol elysii zwala sie zeby mnie zabic... jezeli teraz cala elysia na tibia.com pisze ze byl naprawde spoko kolesiem to chyba mozna go jakos "uczcic"? |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Wy Z Dębicy?
Czuje Że Na*****ć Się To Jedyne Szczęście... Ostatnio edytowany przez Mispex - 28-09-2007 o 13:12. |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Jak setki ludzi umierających codziennie ;o Cytuj:
Cytuj:
edit: Żeby nie było - współczuję chłopakowi jak każdemu innemu kto umiera, może nawet bardziej, bo młody był. Zawsze to smutno, kiedy ktoś fajny odchodzi (nawet jak go nie znałem). Ale stawianie[*] to moim skromnym zdaniem obraza dla jego pamięci. Bo jego śmierć to tylko okazja do napisania na forum odpowiednika +1. Mam na myśli nabicie posta. To, co teraz napiszę, potraktujcie jako oficjalne oświadczenie: kiedy umrę, a ktoś z tego forum będzie mnie jeszcze pamiętać, NIE STAWIAJCIE ŻADNYCH J*BANYCH ŚWIECZEK.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-09-2007 o 17:58. |
|||
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
![]() [*] Wyrazy współczucia dla rodziny![*]
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Omg, znowu to samo.. jak widze takie tematy to padam. Idzcie lepiej na cmentarz , a nie 'zapalacie' jakies daremne[*]. Jestescie smieszni ...
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Ktoś kiedyś (też na tymże forum) zacytował czyjeś słowa. Nie znam dokładnego cytatu lecz go przytoczę.
'~Należy cieszyć się tym, że żył, a nie zamartwiać tym, że odszedł.~' Ostatnio edytowany przez Raxev - 27-09-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Rest in peace
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() @2up: Ja tobie współczuję kretynizmu...
Pomyślcie, że ten ktoś ma teraz dobrze w niebie ;*
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A ja tak sobie siedzę i raportuję wasze frustracje, tak, to do was, panowie od sp*erdalania ;>
@Couranger: ja to widzę inaczej. Po prostu zamiast wstawiać świeczki, bo umarł jakiś fajny koleś (nie znałem go - nie chcę go obrażać), wolę pomyśleć na temat tego, jak kruche jest ludzkie życie. I choć go nie znałem, sądzę, że bardziej by się ucieszył, gdybyście poszli na jego pogrzeb, niż gdybyście stawiali świeczki na forum. @down: widzę, że dalsza konwersacja z tOBĄ nie ma żadnego sensu. Może przy odrobinie szczęścia kiedyś dorośniesz. Wtedy pogadamy.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-09-2007 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#36 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *Couranger
Ile ty potrafish wyciagnac wnioskow (mylnych) z 2-3 zdan. Gz za to dla Ciebie. *Btw Ja przynajmniej nie klne bez powodu ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielka szkoda ze umarł w tak mlodym wieku
![]() Co do niektorych wypowiedzi-zastanowcie sie nastepnym razem 2razy zanim cos napiszecie bo az wstyd czytac..
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Może zamiast "zapalać" jakąś durną świeczkę na forum która i tak nic nie znaczy. Może powinniście zrobić coś dla niego, dla tej osoby która po śmierci stała się Waszym najlepszym przyjacielem. Każdy przeżył z nim najlepsze chwile swojego tibijskiego życia, nie ? Może powinniście ruszyć wasze 4 litery z zapierdziałego stołka przed monitorem i wybrać się do kościoła, pomodlić się za jego duszę, o jego zbawienie. Świeczka na forum mu nic nie da. Skoro jesteście jego tak wielkimi przyjaciółmi zróbcie coś co mu pomoże bo stawianie świeczek na forum od Tibii świadczy tylko o tym że chcecie się popisać przed innymi użytkownikami jaki wielki macie żal. Co i tak nie jest prawdą -.-