Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-09-2007, 10:31   #1
Kosciotrup
Użytkownik forum

Kosciotrup's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kosciotrup
Profesja: Knight
Świat: Secura
Kosciotrup ma numer GG 9989777
Pytanie Amazon Camp i...soul

Gram na secura knightem obecnie(w dniu pisania tekstu) mam 18 level. Expie na Amazon camp na północny wschód od carlin (dość szybki resp i dość dużo potworków) ale nie oto mi chodzi. A mianowicie krew mnie zalewa ja przychodzą na takie expowiska levele typu 30-50-70 albo 7-8. Duże levele niech na śilniejsze potwory chodzą a małe to niech na słabsze(roty, trolle, zwykłe orki).Takie expowisko to m/w od 10 do 20. A Większe levele się tłumaczą że se soul points nabijają... cóż ja to rozumiem ale level 60 co wbija soul points na amazonkach to trochę dziwne no i mniejsze levele nie mają jak expić...
Kosciotrup jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-09-2007, 10:47   #2
Wyciszony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Wyciszony ma numer GG 11583346
Domyślny

Będziesz płakać? Podam ci chusteczkę.
Twój apel nic nie da. Nadal wiele h- lvli będzie sobie odnawiać soule na amazonkach. Ten temat jest całkowicie niepotrzebny, bo nikt twego zakazu nie posłucha.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...

Ostatnio edytowany przez Wyciszony - 28-09-2007 o 15:22.
Wyciszony jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 11:09   #3
Kosciotrup
Użytkownik forum

Kosciotrup's Avatar

Domyślny

Żebyś wiedział! Bo coś takiego mnie wkurza! Jeszcze małe levele to tak kij bo padną albo coś ale po co im to?... A duże to niech wbijają soule na trochę silniejszych potworach ponieważ takich jest w miarę dużo a amazon cam są chyba 4 na całą tibie!
stary 28-09-2007, 11:53   #4
Oskar111
Użytkownik Forum

Oskar111's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Imię: T!
Domyślny

nie musisz tam expic.. wlasnie o to chodzi .. znajdz sobie jakies expowisko gdzie malo ludzi bedzie chodzic czy cos i nie bedziesz musial narzekac ze popularne sa zajete
stary 28-09-2007, 12:04   #5
Szybki'lols
Użytkownik Forum

Szybki'lols's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007

Szybki'lols ma numer GG 12231069
Domyślny

Do Autora tematu nie płacz proszę ! myślisz że tylko ty nie expisz nie zabronisz im ;o
Szybki'lols jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 12:10   #6
Kosciotrup
Użytkownik forum

Kosciotrup's Avatar

Domyślny

To że jest to popularne expowisko to ja wiem i nie mam nic do ludzi z 15-20 levelami. Mi chodzi o to że 60 levele a nawet większe wbijają soule na takim expowisku! Jak już koniecznie chcą soule na amazonkach i tych innych to niech chodzą na 2x większy amazon camp bo ięcej tam jest potworów i są też groźniejsze a nie na takim tyci pyci expowisku gzdie sie 3 ludzi mieści
stary 28-09-2007, 14:25   #7
Geralt ze Spychowa
Użytkownik Forum

Geralt ze Spychowa's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw

Stan: Niegrający
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

ja tyle powiem, zabawa owszem jest jak pojde sobie na dragi ale one tez czasem sie nudza ;] i (przynajmniej dla mnie) z pomoca w takich momentach przychodza jakies smiesznie latwe expowiska. Mozna sie wyluzowac i odstresowac.. po to one sa by z nich korzystac nie?

http://www.jkd-warszawa.pl/
Geralt ze Spychowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 14:52   #8
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

pech...

Cytuj:
Potwory
Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.
To tu chyba nie pasuje?
Co jak co ale ty sie żalisz nam. Polecam: www.żal.pl
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 15:28   #9
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosciotrup Pokaż post
Gram na secura knightem obecnie(w dniu pisania tekstu) mam 18 level. Expie na Amazon camp na północny wschód od carlin (dość szybki resp i dość dużo potworków) ale nie oto mi chodzi. A mianowicie krew mnie zalewa ja przychodzą na takie expowiska levele typu 30-50-70 albo 7-8. Duże levele niech na śilniejsze potwory chodzą a małe to niech na słabsze(roty, trolle, zwykłe orki).Takie expowisko to m/w od 10 do 20. A Większe levele się tłumaczą że se soul points nabijają... cóż ja to rozumiem ale level 60 co wbija soul points na amazonkach to trochę dziwne no i mniejsze levele nie mają jak expić...
I co ci da te WIELKI ALE ... kazdy moze expic gdzie chce i kiedy chce. To ty wbijaj szybciej lev i idz na te silniejsze, zobaczymy czy az tak bedzie ci sie chcialo tam ciagle na nich siedziec...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania