![]() |
#3501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Pozdrawiam transwestytów!!111oneoeoe, female and fri itams plyks,
gratz gieroj gogo 90 ^^ Jarsonowi to szczerze wspolczuje ze zostal tak wydymany kthxbye
|
![]() |
#3502 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
A ja wspolczuje tobie ze sie tak do mnie mizdrzyles haushausa "Fokusmok dla firanek" =OOOOOO @frut buahahhaha ciekawe kto na gc ciagle piczusie : frut: FOKUS! fok: co? frut: i tak jestes cipka! <tymi znakami> albo spamuje zalami hasuhaushasa "Kup se musk" ^^ @Ancon Bo nikomu nie odpisuje opocz achinowi i nikolowi i jak ktos chce cos kupic xD Bo wkurza mnie te beznadzieje gadanie typu "co tam", "co slychac" -.^ Jak cos chcesz konkretnego to wal! ![]() ![]() Chyba ze chcesz porzyczyc 10k to Ci nie odpisze xD POWINNI TEN POJEBANY TEAMAT ZAMKNAC BO WIECEJ TU JEST KLOTNI NIZ SCREENOW -.^ kazdy na siebie wjezdza i nie wiem po chuj to wszystko a na tibi to wszyscy tacy cacy sa -.- sytuacja wyglada prawde mowiac dokladnie jak na only harmonia tam jest royal roo - reszta forum a na only honera fiutasek - forum ^^ i nie uzywam polskich znakow ani wielkich liter ani interpunkcji bo jestescie niezlymi popierdolcami pisze to bo wiem ze zaraz ktos sie dojebie Ostatnio edytowany przez Nikaia - 28-09-2007 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Co do Fruta...
Edytowac to potrafie tylko nie chce robic 1 postu i dlugiego i ta klotnia to wyglada jak rozmowa mi zal Ciebie Frut taki madry jestes a na poi placiles 200k i jeszcze padles <zal> Wlasnie mam rodzine na wsi i moj kuzym mial 114 ek na Securze ale sprzedal....Wiec nie obrazaj mi ludzi ze wsi i narazie kto mnie "noobem" nazwal to Ty jakos mnie all lubili dotychczas tylko Ciebie nazywali noobem wiec popatrz na wczesniejszy posty, tylko Ty zaczynasz tu klotnie, jak ciebie nie ma to jest dobrze i spokoj -.-
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie Ostatnio edytowany przez Kristex - 28-09-2007 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @Up
To masz jakies stare info bo ja poi mam wykonane noobie ;] a Ty nie masz ![]() No i sam sie wkopales ze na wsi sprzedaja chary <shahshahs> stoprocent szczylu! @Tranwestyto Ja jak mialem 13 lat to nie przeklinalem ;[[
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 28-09-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Niegrający
|
![]() Ja ledwo 40 lvl wbilem? lol zal noobie sam wbilem 70 lvl a ty chyba masz 3 ownerow ZAL noobie idz do mamusi pod kiecke noobku masz max 13 lat
Ostatnio edytowany przez Jaruszka - 28-09-2007 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() omfg... brak slów wracaj acon fast !!
Gieroj Gogo 90 ;] ps niedlugo bede jak ty ;] Ostatnio edytowany przez >Pchelka< - 28-09-2007 o 20:38. Powód: xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() omg ludzie stfu all >_> , przestnacie sie klocic ( to jest dopiero dziecinne ).
![]() |
#3508 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG ja nie mam zamiaru sie klocic...
Frut POI wykonales za 2 razem bo widzialem screena jak Karimmar pisze "cya" a ty padasz <hahaha> @Pchelka Nie wroce szybko, poniewaz musze czytac Krzyzakow ;/ Chce wrocic ja juz na temat tej klotni nie bede pisal jak sie uspokoji to bede sie udzielal na forum ![]() CyA Zal Frut... Poprostu nie rozumiem takich ludzi jak bys Frut sie obyle co nie klocil by Cie all lubili ale jest inaczej ![]()
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Shining Tomeq
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak wszyscy smierdzicie kupsztalem XD
![]()
![]() |
#3511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: W Polsce
Imię: Ravervick
Gildia: Mystic Heroes
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ravervick - 28-09-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Użytkownik Forum
|
![]()
13:57 Ziomus Losek [14]: spotkamy sie na rl na sex? 13:57 Vatta [6]: co to jest i gdzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: W Polsce
Imię: Ravervick
Gildia: Mystic Heroes
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() Następnym razem zedytuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ghomez
hehe, wcale nie jestem dobrym graczem cyz tez jakims pro gamerem.. Gram bo lubie, wkoncu to nie zadne wyscigi xP.. Przykladowo 69 wbijalem yhy 2tygodnie z tego max 3dni expienia, taki miałem zapał ![]() Gratz zblokania demka: uh/ ile redow? ![]()
![]() |
#3515 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze ze narazie zrobil sie spokoj
![]() Tak trzymac HONERA RULEZ
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: PoGoN SzCzEcIn
Imię: Knight zerozerosiedem
Gildia: Mortal Giants
Poziom: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi otpisujesh!
![]() |
#3518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Shining Tomeq
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() czujecie sie dowartosciowani jak sie powyklinacie na forum ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznę od qesta, który nam się niestety nie powiódł z racji tego że było mało osób a i organizacja to.. powiedzmy "względna"
![]() ~~Banuta~~ ![]() ![]() ![]() A tu już moja Skasza w akcji ![]() ![]() i moje jakże wypaśne skile ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam znajomych, a także gratuluję wszystkim advanców. Pożałowania dla Frutka ![]()