|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
z góry dzięki ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @ThirdEye
Tak to jest Edward ![]() ![]() @iGeneration Lol i co z tego? Lubie Naruta tak samo jak FMA. Nie widze przyczyny do zrzedzenia. ![]() @topic Jesli nikomu nie uda sie zrobic tego norsemana to prosze o ten krag. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Thirdeye
Koffam Cie ![]() @Pacz Knight Nie martw sie nie uzyje go ... chcialem miec tylko przyklad do zrobienia mnie jakod edwarda przemaluje wlosy itp... a moge wykorzystac jego stroj i sztylet? @Irwin546 Nie komntuje czegos czego nie widzialem ... Najlepsze bylo "wodzu wymarsz" Powodzenia w dalszym robienia fakow. @IGenertion Spokojnie umiem robic dosyc dosyc fake'i napewno nie osmiesze sie czyms takim jak fullmetal alchemist na moscie ... ;pp
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 28-09-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pacz Knight
Zrobilem takie "Kregi" ![]() ![]() Pozwalam kazdemu na ich uzywanie ![]()
![]() |
#3607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Matixek007
Heh oczywiscie mozesz sobie zapozyczys to ostzre i stroj, no ale nie calego Edka ![]() ![]() @Irwin Daj mi tylko bialego norsemana bez kolorowan i bez addonow, bede ci bardzo wdzieczny. I jesli mozesz to daj tez drugiego norsemana calego blekitnego z brazowymi wlosami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Edek mi nie potrzebny bo nie bede odtwarzal calego fma bo nie mam homunkulusw itp ... ;]
![]() |
#3610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Najlepiej nic nie rób na podstawie czegoś...co najwyżej parę wątków ale co to za fake z nie twoją fabuła i bohaterami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wlasnie o to mi chodzi mysle teraz tylko nad fabula ... ;]
![]() |
#3612 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio coraz więcej ludzi pisze do mnie jak robie broń napisałem już wcześniej że kombinuje z tym " moim " arsenałem ale oni i tak nie dają mi spokoju dam tu jedną z broni którą robiłem ostatnio mam nadzieje że tym natrętnym osobą to wystarczy...
![]() w kółko jest efekt końcowy a obok jest broń od której zaczynałem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Lol! Wywalone na maxa! Niezle dawaj wiecej jak masz, napewno sie przyda. Niewiem czemu ale jakos mi sie trafilo bo potrzebowalem ostatnio czegos takiego jak halabarda czy lanca. ![]() @edit A masz cos takiego jak katane ale z czerwonym albo zielonym czy blekitnym ostrzem? I jeszcze! Masz moze jakis fajny kij BO? ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 28-09-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() up łap(anka)!
Noxitu sprite editor sie przydaje, oj przydaje ![]() Coś wyciagnąlem. nie wiem co ale może się przyda P.S. Robię fejka z dobrą fabułą. 0 super hero naprawdę! P.S2. Czytliście Włądce pierścieni? Eragona? to są superhro ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Jestem Nowym użyszkodnikiem.
Chciałbym postać, którą właśnie przedstawię. Chciałbym, a by ktoś zrobił mi outfit ze wszystkich, czterech stron. Powinien mieć, mhm.... "ognisty" set wraz z oburęcznym ognistym mieczem który trzyma w rękach. Drugi outfit niech będzie identyczny, lecz niech tym razem miecz ma założony na plecach. Outfit powinien pasować do nicku "Dark Mesiahh". Jeśli ktoś zrobi mi coś takiego to bardzo dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() @up.
Kogoś mi przypominasz ![]() Pozatym na forum nie ma chyba osoby która by to zrobilą ![]() Aha i sorki wszyscy za mojego wkurwa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() PRZYPOMINAM O OUCIE:
-beggar outfit female jeden addon laska, brązowy strój (różne odcienie).Poprosze dołaczyć te bronie do outów ![]()
kliknij plizzzzz^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Krzysiu909 - 28-09-2007 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz_knight
jest weekend więc na pewno ci to zrobię... co to jest kij BO? xD @Irwin546 ja? xD jestem nowym grafikiem dopiero się uczę @Pisay_666 to samo co napisałem irwinowi jestem nowy więc nie wiem czy zdołam temu oufitowi poproś może jakiegoś lepszego grafika o pomoc @Krzysiu909 cóś takiego? ![]() @edit ma ktoś katane? zwykłą najzwyklejszą katanę Ostatnio edytowany przez Ptaqix - 28-09-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3619 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
może być, dzięki Przypominam: -beggar outfit female jeden addon laska, brązowy strój (różne odcienie).
![]() |
![]() |
![]() |
#3620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |