|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#621 |
Zbanowany
|
![]() 2x up
Czlowieku 30 lvle ms/ed trzesa elysia rozumiesz ? taka jest prawda ze jak by nie bylo w pvp ZAWSZE najlepszy bedzie sorc bo jego sd jest nie zawodne . Glowne motto w tibi. W kupie sila... Wypuscisz 500 ek na ank pole wyjdzie 50 60 msow i lezy NIC NIE ZROBI SAM .... NIC zrozum tibia to nie solo style... @ up Boze wszyscy sie czepiaja ze sorc dalej bije najmocniej ale mu sie to nie zwraca zrozum to wkoncu ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: ;]
![]() |
![]() tibia to nie solo style ?
Jakos nie wyobrazam sobie MDW zbierajacego teama na demony ;d;d kto lubi gra solo kto woli poczuc jakis klimat zbiera ekipe proste... a na pvp to jednak liczy sie druzyna bo jest exhaust ;> i tak tez padl taifun i duzo innych cfaniakow |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]() Najlepsza profesja to sork potem drut pall i knight Ja widzialem jak 8 sork zabil 10 knighta
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() xD nieźlę się uśmiałęm aż się zrzygałęm xD
najlepszy jest paladyn (łucznik), a raczej włócznik, bo tak powinien sie nazywac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: Venore
Imię: ~~~~
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 56+
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() a ty Piotrek zj** jestes... teraz po uptade duzo niepotrzeba a co do Tinarka to prawda bo w mojego palla tak wchodzil z exori gran...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() widywalem grany po 500+, tyle ze w wykonaniu ludzi z levelem troche powyzej 220 ...
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() ja widziałem jak jeszcze przed updatem Eternal Oblivion z exori rypnoł po 499 w humana a co dopiero w monstera i co jak by jeszcze z exori gran po update :O
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Imię: Masterinho
Gildia: T A
Świat: Ziemia
Poziom: kox
Skille: kox
|
![]() Ja teraz gram knightem i bardzo fajnie mi się nim gra, grałem palem i o wiele lepszy knight.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ja powiem tyle, ten upade wcale nie był taki straszny dla sorków i drutów, gdyż ludzie przyzwyczajają się do łatwizny.
Zajmijmy się drutami na początku: -Ja zawsze myślałem że druid zajmuje się leczenie, robi mikstury, zgłębia magię pożyteczną dla ludzi, jest takim miłym człowiekiem. A w tibii? No przepraszam bardzo jak widziałem hity z sd MDW sięgające 1,5k hp to żal d.. ściska, filozofia druida polega na tym, że to sork, tylko nie ma czarów atakujących o dużym zasięgu, a zamiast tego leczenie. To gdzie tu sens a gdzie logika. Teraz sork- Ktoś mówi że nie ma szans z knightem, a sięgnijcie do waszej wyobraźni, uświadomcie sobie takiego maga, i koło niego mięśniaka z wyjebiaszczym mieczem, to to kurde ino raz i go nie ma, a przedtem to mag mms, ful def, i kina może se po po 80walić(a tak poza tym widział ktoś kiedyś na jakimś filmie maga z tarczą?) -paladin ja powiem tyle- jest dobrze, tylko nie rozumiem jakim cudem, włócznia może być rzucona i dalej w jego ręce, tak jak up, zawsze jak piechota dostaje się na pozycje łuczników to zawsze wszystkich wybije. A tutaj paladin ma taki sam shielding jak knight to bez jaj -knight tu chyba jest wszystko ok, tylko trochę straszą tak jak u paka skille powyżej 90 bo to już jest wyzwanie z nudą. Reasumując, nim ktoś zacznie narzekać na profesje, niech sobie ją w myślach wyobrazi i zobaczy, czy aby na pewno czasami ona już i tak za dużo nie dostała. Mi osobiście wydaje sie, że sork powinien mieć bardziej rozbudowany m lvl skill jednak i tak nic z tego co powiedziałem nie będzie spełnione, bo tibia już dawno utraciła klimat RPG, a szkoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() *2up
Knight po jakims czasie zaczyna sie nudzic i staje sie monotonny, a z pallem jest juz troszke wiecej 'zabawy' ![]() Ostatnio edytowany przez Rohas - 30-09-2007 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Budzyń
Imię: Gage Sephy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aen Saevherne
Świat: Nerana
Poziom: 74
Skille: 80/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Grałem już wszystkim co możliwe i uważam że knight będzie zawsze najlepszy... Na dużym lvlu to chodzący czołg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszy to jest GM bo ma fajne czary banowania
![]() Tak na serio to king jest spocio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Temat do zamknięcia, kilka ton niepotrzebnego spamu.
A tak btw. to teraz najt wymiata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Świat: Saphira
|
![]() Ale zal ten temat ;/ Jak widze ze 60 sorc walnie Ue i 60 kina padnie to mnie jaja swedza. Co wy za glupoty piszecie ludzie zlitujcie sie
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: Ostrowiec
Imię: Daniel Czarny Smok
Świat: Menera
Poziom: 12+
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() EHH archeolodzy
Topic@Nie, kina to dobra postac chodź nieukrywam słaba w PVP ale przy huntach jest baardzo potrzebna a sam tak bardzo grupy nie potrzebuje ![]() Ostatnio edytowany przez danpan - 02-04-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Gratulujemy znaleziska...
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Gdynia
Imię: Demus Sama
Świat: Pacera
Poziom: 25
Skille: 52/49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Knight to dobra profecja sam nim gram,jedyna wada to ciagłe skillowanie(co mi nie wychodzi) ale po za tym knight jest dobry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Daleko...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tommy Speed
Świat: Honera
Poziom: 17
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ludzie! Przecież nie ma czegoś takiego w tibii jak najlepsza profesia i najgorsza!!
![]() |
![]() |
![]() |