![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() a korsarz kosairz jak zwykle na johnym crossie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu musi wynosic meble dla babci o godzinie 24? :> zreszta niewazne, nie to jest tematem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Powiedział prawde a ty już wyzywasz. Pokazałeś teraz swoją dojrzałość. Gdzie jest moderator żeby usuwał te wylgaryzmy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Dziecko neo dzisiaj zaszalalo:
Oct 01 2007, 18:35:23 CEST Killed Zangief at Level 140 ok Oct 01 2007, 18:35:00 CEST Killed Crimmish at Level 100 ok Oct 01 2007, 18:34:20 CEST Killed Voramon at Level 102 ok Oct 01 2007, 18:34:00 CEST Killed Stofieballofie at Level 100 ok Oct 01 2007, 18:32:20 CEST Killed Leon Luin at Level 104 ok Oct 01 2007, 18:30:57 CEST Killed Minavand at Level 142 ok Oct 01 2007, 18:24:45 CEST Killed Hawek at Level 122 ok
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmieszy mnie płakanie Punishersów na forum.tibia.com... gadają, że mieliśmy bota ... problem polegał na tym, że jeżeli nie zauważyliście, to sd leciały non stop, nawet odliczania praktycznie nie było ... może ze 3-4 razy.
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() @Abarth
bb cipy ? myslisz ze my sie juz poddalismy, kupujemy blessy , aole i walczymy dalej ![]() @Sig~ w sumie, gdybym mial pacca na Raulu tez bym poszedl bo Najtow mielismy wystarczajaco Co do akcji, potwierdzily sie moje obawy. Myslem wczesniej ze wypad na ef jest troche niebezpieczny bo z tamtad nie ma gdzie uciekac w razie czego ![]() ![]()
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Więc wanted wygrało OB i już zaczynaja robic swoje PA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
|
![]() To było OB ? Oh, Tegax, Tegax ... Ty się nigdy nie zmienisz chyba, od zawsze na zawsze lamusem. : ( Przykro.
Btw, Ty teraz znów Tegaxem grasz ? Jeżeli tak, to radzę absolutnie wszystkim zmieniać passy (nie wiadomo jak by mógł je dorwać, ale na wszelki ...) i sprawdzić pięć razy kto ma inva do domku ... -.-' Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie gram tegaxem a passow niech nie zmieniaja bo jesli mi sie zachce poswiecic pare godzin babrania sie to zdobede kazde passki w sposob dosyc logiczny. A jesli chodzi o zamykanie drzwi to wiesz ekhmm.... jesli daja invy czyli daja mi jednoznacznie do zrozumienia ze mam sie czuc jak w domu wiec sie tak czulem, tu dragowi skroilem 3kk,malemu kolejne 2kk, piniusiowi jakies grosze i sie nazbieralo na porzadne ksiazki na studia oraz sprzet ![]() ![]() PS. b mozliwe ze sa bledy wiec nie plakac mi ze jestem analfabeta bo jestem bardziej wyksztalconym czlowiekiem od 99% ludzi na tym forum. prosta rachunkowosc 50% piszacych to matoły z wanted czyli 50% to dzieci ponizej 17 lat, kolejne 49% ludzi piszacych to ludzie w wieku 18+ etc czyli 49% ludzi po szkole zawodowej,gimnazjum,podstawowce,przedszkolu,żłobku . Pozdro dla starych członków DOF : ) za panowania "tegaxa" hiehiehi : D Mam nadzieje ze Punishers i Dof wygraja tę wojne bo ta monotomnosc logowania sie na azure i slyszenia tekstow od baytera ze mam mu zaplacic 100k szybcije niz on zdejmie beret ze swego addonu mnie rozbraja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Tegax _/ Hrhrhr Osama bin Gayter zawsze byl mocny w pysku, ale loguje sie tylko jak wanted jest 30+. ;< bywa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ciri ty to tylko potrafisz komus jezdzic na forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() ale ma sd i paraliz a najtow bylo wystarczajaco.
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Zawsze można isc na otsa;] Jak ktoś chce deulik to msg napewno nie odmówie ;] ofc walczymy pod klienta 7.6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sory nie moge ci podac bo ucierpial by moj kolega z azury a wszyscy dobrze wiemy ze wanted czyta te forum
![]()