![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Hahaha to jak mam napisać??
![]() Tibi?? No weź to wypowiedz xD widocznie nie umiesz nawet przez przypadki odmieniać xDD a te "będom" xDD to jest pośmiewisko xD "hęć" (gratuluje) człowieku ty masz poważne problemu z pisownią. Nie myślałeś kiedyś pójść do poradni? Rozumiem błędy się zdarzają ale nie w takich ilościach. A mówiąc o 150lvl nie miałem na myśli siebie, tylko ciebie. Ja nie deklarowałem, że mam ochotę na taki level, ale ty swoim wcześniejszym postem TAK! A poza tym te twoje {poj*****} powinno zostać wyegzekwowane przez moderatorów. Używasz wulgaryzmów i jakby tego było mało to jeszcze obrażasz tym innych graczy.
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 01-10-2007 o 23:52. |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Zadupie czytaj Irlandia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Riikimaru the assasin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 34
Skille: ^_^
Poziom mag.: 42
|
![]() mam byki bo pisze z klasy w irlandi zero polskich znaków musze all copy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
![]() |
![]() Przeprosiny złożone... Obelga wybaczona.
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() JEZUS MARIA! W jaki temat na tym forum nie wejde, to są tam same kłótnie! Wyluzujcie i żyjcie w pokoju i harmoni!
![]() Czego oczekuje od update? Szlifowania wszystkich profesji i nowych terenów i expowisk zarówno dla FACC jak i PACC. ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Zadupie czytaj Irlandia
Imię: Riikimaru the assasin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 34
Skille: ^_^
Poziom mag.: 42
|
![]() Ja bym chciał jeszcze możliwosć imion np:na każdym serwerze postać rocky'now czyli nie tak jak teraz =łatwiejszy dobur imion
|
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Anarhog
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Więc..
1. PO CO KNIGHTOM NOWE CZARY..? tyle razy walkowane knight to nie zaden mag zeby z czarami wymiatac.. 2.Rozdzki dla magow.. wiadome.. pall ma speary nowe i arrowsy..knight bronie.. my chcemy ROZDZEKKKK!!! 3.Jakies outy dla facc moga byc ale max 3. ![]() 4.Czary tez z 2-3 nowe pokolei dla sorca i druida.. (FACC ROXxXxXx) 5.Moze jakies zmiany w kliencie typu.. Skiny.. ? na przyklad kolorystyczne badz jakies fajne w tibijskim klimacie skorki.. (Mozna by bylo se wybierac w panelu options>graphics ![]() ![]() 6. Napewno ktos sie pojawi i bedzie mi jechac ze juz to bylo albo ze nie mam racji.. Wiec sluchaj cwaniaku: Racji miec nie musze.. a moge pisac co mi sie podoba..i swe pomysly "ujawniac"moge ![]() ![]() ![]()
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() o rly? żenada..... umrzyj.prv.pl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#129 |
Zbanowany
|
![]() Oczekuję znieszienia różdżek i wprowadzenia Chair fighting.
Jednocześnie zwiększyć zależnosć czarow od mlvl(znaczy żeby większe obrażenia zadawał), zmniejszyć hity u palladyna, tak żeby były BARDZIEJ zależne od skillli (znaczy żeby mniej dawał), dać broniom pułap HITowy zwiększyć pułap run i tyle. |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Moje osobiste oczekiwania są bardzo proste:
* sprawa Knightów: - myślę że fajną sprawą był by dodanie broni którą można wsadzić by było w 2 ręce ( oczywiście broń tego samego rodzaju ) * Palladyni tutaj nie mam nic do sugerowania co do zmiany * a co do Sorcererów i Druidów to zrobić obrażenia takie jakie były ponieważ ten update spowodował masowe odejście tych profesji Sądzę że to jest odpowiednie ![]() Oczywiście nie każdy musi sie ze mną zgadzać ...
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() 1.Wprowadzenie kłódki na kod na bagi żeby nooby nie mogły zabrać!!
2. Wprowadzenie rowerów bo bardzo uboga ta nasza komunikacja tibijska! 3.Wszystko co jest dla Pacc staje sie dla Facc! 4. Zakaz pk, pa! 5. Ten kto już kogoś zaatakuje ma przeprosić i odejść. 6. Przy każdym zakupie PACC jakiś Gadżet ( Np. Długopis, Gumka ) -------------------- Są rzeczy których kupić nie można Za wszystkie inne zapłacisz kartą Master Card. ------------------ Wpisy niektórych ludzi mają taki sens i są takie żalosne jak to co napisałem @up |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2007
Imię: Schwarzer Erzengel
Gildia: -
Świat: Menera
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
|
![]() Powinny być dodane nowe różdżki dla sorków i drutów
![]() Po co robili nowe czary dla palka i knighta jak są tylko dla paca ![]() Dodać nowe wyspy/expowiska dla low i hight lvl dla faca ![]() I ogulnie zrobić coś aby facom się lepiej grało bo ten kto ma paca to ma strasznie ułatwioną grę ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() ilu jeszcze osobom trzeba tłumaczyć że facc to demo gry? i tak się cieszcie że macie tyle jak na darmową grę
![]() każdy kolejny młotek piszę: PLAX ADDONs END OUTFIT DLA FACC!!! PLAX!!! NIU WYSPY DLA FACC PLAX!! Life is brutal jak to sie mówi. Nie płacisz- nie grasz.
#134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() I tak facc nic nie dostanie, cieszmy sie tym co mamy bo w innych grach tyle bys nie dostal za free. Jak pisalem na 1 stronie przydalo by sie cos typu Djinn albo poszerzyc ich oferte bo to nie ma sensu, expie caly dzien spada mi kilka k-armorw i dajmy na to bohy z hydry stracilem na hunt z palkiem(bo nie ma zadnych magicznych -.- ) jakies 90k za itemy dostane +/- 60k i mam 30k straty, ceny sa smiesznie niskie na starych swiatach wiec cos jak Djinn by siadlo z wiekszym asortymentem przedmiotow.
@edit Oczywiscie moge isc na slabsze potwory ale po co? patrzec jak 30knight na guardach siedzi? Albo 45 na D-lair solo? Moze na poh sobie pojde popatrzec jak palek biega z 3 gsami i dla sportu zabija? Tibia po updacie na 7.5 i wprowadzeniu tiq stracila to co bylo w niej dobre. Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 09-10-2007 o 09:36. |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() nowe expowiska dla PACC!!!!!!!!!!!!! np najlepsza miejscowa z dwarfami jest dostepna dla facc x( a tam tylko pk !!
#137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() dodac do djinnow: dsm(80k),medusa shield(10k),demon shield(50k),Golden Armor(30k)dragonbone staff(4k),te wszystkie furry cluby,beastslayer axe(... pelno tego wszystkieto to nie wymieniam wszystkiego) .Takze u djinnow powinni zwiekszyc ceny niektorych przedmiotow bo ekonomia na swiatach jest zalosna... to nie do pomyslenia aby 20 knight chodzil z demon shieldem,golden armem,bohami i rh -.-' juz nie wspominam o swiatach non-pvp bo na pvp by padl od noobcharow w 3 sec
Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 09-10-2007 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh jak ktoś jest knightem,pallem mówi żeby magów osłabić, a jak ktoś jest magiem żeby ich powiększyć a paladyna i knighta udupić. taka prawda.
Powinno być jedno rozwiązanie Knight i Pal niech zostaną jak są, ew. jakies bajery, czary czy coś Mag i Druid Nowe różdzki czary siła run itp. Nie zgodzicie sie z tym? ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() -Nowy obrazek po właczeniu Tibii(chodzi o tego draga i wojowniczków) bo ten mi się znudzil
-Dodanie terenów na rooku -Nowe fajne monstery dla Faaca -Poszerzenie terenów dla Pacca -No i to aby w polsce rządził Durin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+