|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2007
Lokacja: Hmm.. Z daleka ;)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ponawiam prośbę:
Pirat, Czapka Kapitana, strój jakiś taki elegancki ale bez przesady, ma wyglądać jak pirat ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jack_Redlybread - 07-10-2007 o 11:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3682 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Double post @topic ja proszę o assain outfit cały czarny a włosy brązowe i jeśli się da to pelerynka summonera na twarzowy kolorek + oddzielnie jakaś maczuga czy różdżka i proszę całe zamówienie na PW.. przypominam że główny outfit osobno wszystkie strony z pelerynką wszystkie strony i broń Życzę miłego wykonania Gotowy projekt proszę na PW |
![]() |
![]() |
![]() |
#3683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() @up
Łap ![]() Z pelerynką trochę głupio wyglądało. @Topic Potrzebuję pilnie następujących rycerzy. ![]() I tak rycerze są ponumerowani więc: Numer: 1. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez tarczy i dzidy, 2. a)Z całym sprzętem na koniu i z flagą, b)Z całym sprzętem na koniu bez flagi, c)Z całym sprzętem bez konia, 3. a)Z kuszę w ręku, b)Z kuszą opartą o nogi, c)Bez kuszy, 4. a)Z mieczem i tarczą, b)Bez miecza i tarczy, 5. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez broni i tarczy, 6. a)Z tarczą i bronią w ręku, b)Bez oręża. Proszę żeby outy były w każdą stronę(nie musi być jak chodzą) do każdego rycerza prosiłbym też osobno broń i tarcze. Bardzo dziękuję za zrobienie tego zamówienia. Bardzo Proszę Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 07-10-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3684 |
Użytkownik Forum
|
![]() wielkie dzięki
aha mam pytanie? czy dobrze wszystko zrobiłem? ![]() uwaga prawa zarezerwowane.. rozpowszechnianie i kopiowanie surowo wzbronione To moja ponad 50 minutowa praca więc proszę o wyrozumiałość 3x up czekaj coś zrobię ![]() Ostatnio edytowany przez Fyres - 08-10-2007 o 00:01. Powód: ee takie tam ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3685 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() #up...
Nawet ładnie ale "on" wygląda jak baba :|.... #Topic Ponawiam prośbę: Pirat:Czapka Kapitana,Piracki Strój,Zwierzątko na ramieniu(nie przymusowe), Szabla Schowana z Lewej Strony,Pistolet Schowany z prawej Strony. Zdjęcia prosiłbym z każdej strony jak chodzi, oraz jak stoi w miejscu gdy ma schowane bronie. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma szable w dłoni. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma szable i pistolet wyjęty. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma Pistolet wyjęty. Wyjęty pistolet ma w lewej ręce, a wyjętą szable w prawej. /\ Wszystko wyjaśnione. proszę o wykonanie. Byłbym bardzo wdzięczny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
![]() |
![]() Yo all. Zamawiam postać Kratosa z gry God of War. Ma być jak stoi z brońmi i zawieszonymi na plecach, ale także prosiłbym o kilka scen jak on atakuje.
Fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro
![]() |
#3687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Dam ci jego miecze, jak ktos by chcial ich uzywac to niech napisze(bez pytania mozna go uzyc tylko do outa)
![]()
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 09-10-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Wiem że nie powinienem tu pisać o tym ale mam pytanie skąd można ściągnąć działający Photoshop bo ja nie mogę znaleźć a do gimpa nie mam GTK ale podobno lepszy photoshop
![]() |
#3689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuję pilnie następujących rycerzy.
![]() I tak rycerze są ponumerowani więc: Numer: 1. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez tarczy i dzidy, 2. a)Z całym sprzętem na koniu i z flagą, b)Z całym sprzętem na koniu bez flagi, c)Z całym sprzętem bez konia, 3. a)Z kuszę w ręku, b)Z kuszą opartą o nogi, c)Bez kuszy, 4. a)Z mieczem i tarczą, b)Bez miecza i tarczy, 5. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez broni i tarczy, 6. a)Z tarczą i bronią w ręku, b)Bez oręża. Proszę żeby outy były w każdą stronę(nie musi być jak chodzą) do każdego rycerza prosiłbym też osobno broń i tarcze. Bardzo dziękuję za zrobienie tego zamówienia. Bardzo Proszę |
![]() |
![]() |
![]() |
#3691 |
Zbanowany
|
![]() @x pan up
Photoshopa możesz ściągnąć xz oficjalnej strony na 30-dniowy trial, później musisz płacić, chyba że spiratujesz ![]() Poza tym photoszop straaaaaaasznie muli. Przynajmniej mi. Dlatego używam gimpa. Jeśli chcesz sciągnąćGIMPa spójrz naFake turytorial by cloy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3693 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Niech będą białe byle były |
![]() |
![]() |
![]() |
#3694 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Witam.
Zrobiłem mój pierwszy outfit i nie wiem gdzie to wstawić ale chyba tu ![]() Powiedzcie jak coś źle zrobiłem itp. Tu bez addonów: ![]() Tu w czapce: ![]() Tu z z oboma addonami: (dziwnie brzmi...-.-') ![]() A to najważniejsze: ![]() Prosiłbym o doczepienie do prawej ręki lub jedynie danie mi szabli (i wytłumaczenie jak się wkleja) jakiejś zwykłej, ale może być nawet troszki bajerancka bo dla kapitana ![]() Jeżeli ktoś by chciał czy coś wziąść outa do fake'a(w co watpie) to: ZABRONIONE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Prosze o biały out knight pacc z chodzeniem
z góry thx @down -.-tak ale jak ktoś nie ma gimpa... miałbym ps gdyby nie format -.- Ostatnio edytowany przez Sarix - 13-10-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @up
http://tibia.pl/strona/outfity masz -.- ściągnij sobie outa, otwórz w gimpie, i tam masz warstwy na siebie nałozone z tym outem -.-
![]() |
#3697 |
Zbanowany
|
![]() kaszek niezły avek! (ups sorki zapomniałem że mamy się ignorować
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=812 zajrzyj. Pomoc dla nowych fejkowców się kłania. ale jakbyś był niedorozwinięty (bez obrazy nic nie sugeruję ![]() ![]() W ZAMIAN MASZ ŚCIĄGNĄĆ SYSTEM SHOCKA!! MUHhajsashahaha!!! i się WYPOWIEDZIEĆ W TEMACIE! http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1691692 Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 13-10-2007 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
zywcem sciagniete z forum.tibia.org.pl ... mam takie samo ale uzywam tylko do addonow ;p widac nie ja jedyny tam zagladam ;p
![]() |
#3699 |
Zbanowany
|
![]() tibia.org.pl??
Nie wiem, jakiś user to wkleił z miech-dwa temu. Przy okazji: chyba se ściągnę OTS:ME ![]() Ale i tak nie będe z niego korzystał! Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 13-10-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @up
Open Tibia Server Map Editor (OTS ME) Czyli program do edytowania map w tibii wiesz o co chodzi? No wlasnie juz wiesz dlaczego to jest "nie lubiane" ?