|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#3681 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Hmm.. Z daleka ;)
Stan: Niegrający
|
Ponawiam prośbę:
Pirat, Czapka Kapitana, strój jakiś taki elegancki ale bez przesady, ma wyglądać jak pirat Z szablą w prawej dłoni i pistoletem schowanym z prawej strony. Zdjęcie żeby było z każdej srony i tesh z szablą schowaną z każdej strony... Jeśli można to jakieś zwierzątko na ramieniu ale nie musi być ![]() Ostatnio edytowany przez Jack_Redlybread - 07-10-2007 o 12:09. |
|
|
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Double post @topic ja proszę o assain outfit cały czarny a włosy brązowe i jeśli się da to pelerynka summonera na twarzowy kolorek + oddzielnie jakaś maczuga czy różdżka i proszę całe zamówienie na PW.. przypominam że główny outfit osobno wszystkie strony z pelerynką wszystkie strony i broń Życzę miłego wykonania Gotowy projekt proszę na PW |
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
@up
Łap ![]() Z pelerynką trochę głupio wyglądało. @Topic Potrzebuję pilnie następujących rycerzy. ![]() I tak rycerze są ponumerowani więc: Numer: 1. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez tarczy i dzidy, 2. a)Z całym sprzętem na koniu i z flagą, b)Z całym sprzętem na koniu bez flagi, c)Z całym sprzętem bez konia, 3. a)Z kuszę w ręku, b)Z kuszą opartą o nogi, c)Bez kuszy, 4. a)Z mieczem i tarczą, b)Bez miecza i tarczy, 5. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez broni i tarczy, 6. a)Z tarczą i bronią w ręku, b)Bez oręża. Proszę żeby outy były w każdą stronę(nie musi być jak chodzą) do każdego rycerza prosiłbym też osobno broń i tarcze. Bardzo dziękuję za zrobienie tego zamówienia. Bardzo Proszę Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 07-10-2007 o 14:45. |
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Użytkownik Forum
|
wielkie dzięki
aha mam pytanie? czy dobrze wszystko zrobiłem? ![]() uwaga prawa zarezerwowane.. rozpowszechnianie i kopiowanie surowo wzbronione To moja ponad 50 minutowa praca więc proszę o wyrozumiałość 3x up czekaj coś zrobię ![]() Ostatnio edytowany przez Fyres - 08-10-2007 o 01:01. Powód: ee takie tam ;) |
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Użytkownik forum
|
#up...
Nawet ładnie ale "on" wygląda jak baba :|.... #Topic Ponawiam prośbę: Pirat:Czapka Kapitana,Piracki Strój,Zwierzątko na ramieniu(nie przymusowe), Szabla Schowana z Lewej Strony,Pistolet Schowany z prawej Strony. Zdjęcia prosiłbym z każdej strony jak chodzi, oraz jak stoi w miejscu gdy ma schowane bronie. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma szable w dłoni. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma szable i pistolet wyjęty. Oraz zdjęcie z każdej strony gdy ma Pistolet wyjęty. Wyjęty pistolet ma w lewej ręce, a wyjętą szable w prawej. /\ Wszystko wyjaśnione. proszę o wykonanie. Byłbym bardzo wdzięczny ![]() |
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
|
Yo all. Zamawiam postać Kratosa z gry God of War. Ma być jak stoi z brońmi i zawieszonymi na plecach, ale także prosiłbym o kilka scen jak on atakuje.
Fotki: ![]() ![]() A i ma być jeszce w tej zbroi i bez niej.![]() Pozdro
|
|
|
#3687 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
|
Dam ci jego miecze, jak ktos by chcial ich uzywac to niech napisze(bez pytania mozna go uzyc tylko do outa)
![]()
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 09-10-2007 o 21:40. |
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
Wiem że nie powinienem tu pisać o tym ale mam pytanie skąd można ściągnąć działający Photoshop bo ja nie mogę znaleźć a do gimpa nie mam GTK ale podobno lepszy photoshop
|
|
|
#3689 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
|
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Użytkownik Forum
|
Potrzebuję pilnie następujących rycerzy.
![]() I tak rycerze są ponumerowani więc: Numer: 1. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez tarczy i dzidy, 2. a)Z całym sprzętem na koniu i z flagą, b)Z całym sprzętem na koniu bez flagi, c)Z całym sprzętem bez konia, 3. a)Z kuszę w ręku, b)Z kuszą opartą o nogi, c)Bez kuszy, 4. a)Z mieczem i tarczą, b)Bez miecza i tarczy, 5. a)Z dzidą i tarczą w ręku, b)Bez broni i tarczy, 6. a)Z tarczą i bronią w ręku, b)Bez oręża. Proszę żeby outy były w każdą stronę(nie musi być jak chodzą) do każdego rycerza prosiłbym też osobno broń i tarcze. Bardzo dziękuję za zrobienie tego zamówienia. Bardzo Proszę |
|
|
|
|
|
#3691 |
|
Zbanowany
|
@x pan up
Photoshopa możesz ściągnąć xz oficjalnej strony na 30-dniowy trial, później musisz płacić, chyba że spiratujesz . Osobiście ie pochwalam takich praktyk ale... Na szczęście to nie spiratowałem ale Moja siostra. Nie wiem jak ale jakoś. Poza tym photoszop straaaaaaasznie muli. Przynajmniej mi. Dlatego używam gimpa. Jeśli chcesz sciągnąćGIMPa spójrz naFake turytorial by cloy. |
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#3693 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Niech będą białe byle były |
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Użytkownik forum
|
Witam.
Zrobiłem mój pierwszy outfit i nie wiem gdzie to wstawić ale chyba tu ![]() Powiedzcie jak coś źle zrobiłem itp. Tu bez addonów: ![]() Tu w czapce: ![]() Tu z z oboma addonami: (dziwnie brzmi...-.-') ![]() A to najważniejsze: ![]() Prosiłbym o doczepienie do prawej ręki lub jedynie danie mi szabli (i wytłumaczenie jak się wkleja) jakiejś zwykłej, ale może być nawet troszki bajerancka bo dla kapitana ![]() Jeżeli ktoś by chciał czy coś wziąść outa do fake'a(w co watpie) to: ZABRONIONE ![]() |
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
Prosze o biały out knight pacc z chodzeniem
z góry thx @down -.-tak ale jak ktoś nie ma gimpa... miałbym ps gdyby nie format -.- Ostatnio edytowany przez Sarix - 13-10-2007 o 17:25. |
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
|
@up
http://tibia.pl/strona/outfity masz -.- ściągnij sobie outa, otwórz w gimpie, i tam masz warstwy na siebie nałozone z tym outem -.-
|
|
|
|
#3697 |
|
Zbanowany
|
kaszek niezły avek! (ups sorki zapomniałem że mamy się ignorować
)http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=812 zajrzyj. Pomoc dla nowych fejkowców się kłania. ale jakbyś był niedorozwinięty (bez obrazy nic nie sugeruję )![]() W ZAMIAN MASZ ŚCIĄGNĄĆ SYSTEM SHOCKA!! MUHhajsashahaha!!! i się WYPOWIEDZIEĆ W TEMACIE! http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1691692 Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 13-10-2007 o 16:01. |
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
|
@up
zywcem sciagniete z forum.tibia.org.pl ... mam takie samo ale uzywam tylko do addonow ;p widac nie ja jedyny tam zagladam ;p
|
|
|
#3699 |
|
Zbanowany
|
tibia.org.pl??
Nie wiem, jakiś user to wkleił z miech-dwa temu. Przy okazji: chyba se ściągnę OTS:ME . zobaczę co to jest xD.Ale i tak nie będe z niego korzystał! Ostatnio edytowany przez Maniak69 - 13-10-2007 o 20:36. |
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
|
@up
Open Tibia Server Map Editor (OTS ME) Czyli program do edytowania map w tibii wiesz o co chodzi? No wlasnie juz wiesz dlaczego to jest "nie lubiane" ?
|