|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
Doświadczenie w Tibii samo by ci podpowiedziało. Pierwszy czy siódmy pacc - nie ma różnicy. Dla chcącego nic trudnego.
@topic Roty w liberty bay - 3-4k/h (same gp), mino na darashii - 4-5k/h (loot + gp), roty na darashii 2-3(?)k/h (same gp), tomby koło ank - 4-5k/h (loot + gp), mintwallin 5-6k/h (loot + gp) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
Można troche więcej o tych rotach na Liberty?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
Hmm... No ja glownie to siedzialem na Peninsula Tomb lvl -2 Hunting'a oczywiscie
... I mialem tam na h jakies 2-5k zalezalo jak lezalo ... Chociaz tak najlepiej nie przeliczac tylko jak sie wypada na expa az do skonczenia spearow... Dla palla bynajmiej ... Najlepszy zysk od 40 lvl Barbariany ... do 80k na dzien ...
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
jakby miał doświadczenie to by wiedzial co to guardy
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: venore-thais-kazoordon
Imię: Strong maki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish army
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 81:(/56
Poziom mag.: 15
|
Proponuje piraty. Trochę to kosztuję na wejście (voodo dools i altas to nawet 12k), ale to kilku godzinach to się może zwrócić. Mniej więcej 4-6k/h (a na dodatek niezły exp
). |
|
|
|