|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Witajcie.Powiem odrazu..kumpel dal mi chara 28 lvl knighta.w 2 dni wbilem nim juz 31 (i mysle ze dobije nim spokojnie 50 lvl bo na POH lvl idize zajebsicie szybko)Tylko jest jedno ale....Ta postac jest na non-pvp...Czy nie bede zalowal grania na takim servie(Taki serv ma plusy i minusy wiadomo)Jest tu ktos kto gra na non pvp servie i moglby sie wypowiedziec czy warto grac na takim servie??
![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
|
![]() Jestli grasz 4fun to czemu nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Heh... Server no-pvp ma plusy i minusy tak samo jak i server pvp.
Na no-pvp gra się przyjemnie: -jedynym sposobem śmierci jest jakiś blok przez kogoś czy cuś, -a denerwujące są pewne osoby bijące twoje potwory. Ogółem no-pvp jest spoko. Jeśli podejdzie Ci trochę agresji, możesz ją rozładować na jakimś enforcu ![]() Polecam no-pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie przed chwila mi jakies nooby zarabaly lootbaga.....chyba wybiore jednak pvp i zacznbe grac od poczatku!!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: WLKP.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Liberty Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Bushido Rangers
Świat: Kyra
Poziom: 28
![]() |
![]() Non-Pvp beznadzieja...zadnych praw....zadnych zasad
Same Nooby,Thieffy i Scammerzy ... Dlatego ja przenioslem sie na PvP a szkoda mojego najta ;/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba zrobie to samo....Tylko szkoda mi bicia dragow
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chociaz zrobie chyba inaczej.Bede dalej gral na Celescie tylko nie bede gral knightem 31 lvl tylko palkiem 12 lvl(Bo szkoda mi itemek)a tak to bede mogl nakupic sobie kamyczkow itd.Chyba tak zrobie...Jakies rady??
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
![]() |
![]() Hiho!
1. Podejmuj decyzję i nie oglądaj się za siebie. 2. Nie pisz dwóch postów na raz tylko edytuj ten 1. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() Widzisz, ja to widze tak:
Na no-PVP nie bedziesz sie denerwowal, ze co chwile padasz (chyba ze od potworkow ale jesli jestes inteligentny i rozwazny, to nie bedziesz mial z tym problemow). Jednak mozesz sie wkurzac, jesli ktos ci ukradnie lootbaga. Osobiscie uwazam, ze na non-PVP jest bardzo duzo plusow. Jedynym minusem jaki widze, to ten, ze nie mozna kogos ukarac za kradziez lotbaga... To tez zalezy jak na to patrzec i zeby stwierdzic gdzie sie lepiej gra, trzeba przegrac przynajmniej pare miesiecy na non-PVP jak i na PVP. Mysle, ze temat jest do zamkniecia ![]() edit: Przepraszam, za brak polskich znakow. Mam problemy z klawiatura i nie moge owych pisac. Ostatnio edytowany przez ectoplasma - 12-10-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobie chyba tak.Porpostu bede gral tym palkiem na celescie.Na kamyki mi nie bedzie brakowac kasy bo jestem bardzo bogaty.Jeszcze zobaczymu
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() MDW nie żałował...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak jesteś cwany to zwiejesz przed naabem na no-pvp jak i przed pk na pvp, jeśli nie, to pytanie jest następujące: stracić loota na no-pvp czy paść na pvp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @up
Ten koleś to zwykła ciota, po prostu tibijczyk. Dostaje chary i nie chodzi do szkoły. Lepiej niech wogóle nie gra ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @up zanim kogoś ciotą dowiedz się co to znaczy dzieciaku.
@temat Ja bym radził PvP. Na non-pvp grałem około 2 lat. Wież mi tęskniłem za PvP. Ja bym wziął PvP
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Wrocław (okolice)
Imię: Knight Dael
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 40
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() non-pvp ma jeden szczególny i największy minus, wszystko zajęte i nie dogadasz się ze byłeś pierwszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() co to qrfa za stereotyp ze na pvp sie czesto pada? moj paladyn z profilu ma od chyba 8 miesiecy czysta death liste, a 52 ek ktorego zrobilem w wakacje padlem od pk tylko raz - kiedy bo...<ekhm ekhm>...em na afku na rotach na 15 lvlu... wiec jezeli nie masz zamiaru robic PK-chara ze swojego maina to sie nie powinienes martwic
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 12-10-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj nie ma bata,Namowiliscie mnie.Robie postac na thori i sie bawie.Tylko jeszcze nie wiem jaka klasa
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Ja gram już z 8 miesięcy na n-pvp i trochę żałuję. Chętnie bym się przeniósł na pvp ale szkoda mi postaci i znajomych.
Według mnie największym minusem n-pvp jest to ze WSZYSTKIE lepsze expowiska są zajęte a nawet jak uda Ci się na wolne trafić to zaraz wpadnie jakiś naab i nie poexpisz w spokoju:/ Graj na pvp! ![]()
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Choć none-pvp ma bardzo wiele minusów, nie zapominajmy, że oprócz zwykłych n00bów są tam normalni ludzie którzy są elo elo 320. Jeśli jednak masz słabe nerwy i wybitnie nie tolerujesz ludzi wbijających Ci się na expa - graj na pvp (szkoda krzesła)
|
![]() |
![]() |