|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Witam
![]() Mam problem z Banem jak widać w Topicu. A mianowicie: Dzisiaj chciałem zalogować się na Postać A ty Co BAN !! Wchodzę na Acc Patrze a tu co jest napisane ? "Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Note: Account scheduled for deletion! Character: Teryaki Boyz Reason: hacking Statement: "http://rapidshare.com/files/59184550/T-Bot_Autopwner***** " (Oct 12 2007, 21:52:13 CEST in 'Main Trade Channel') Comment: Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e Date: Oct 13 2007, 12:26:31 CEST Duration: infinite" Tylko jest jeden mały problem ! Nigdy takiego Linku nie wysłałem :/ Co mam zrobić ?? Moge napisać odwołanie czy coś w tym stylu ?? Proszę o Odpowiedz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Prawdopodobnie zostałeś shackowany, bądź jakiś kumpel zrobił Ci psikusa ;P Nie umiesz zabezpieczyć postaci, więc bedzie delete...
|
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Musisz sam zadbać o swoje konto i zabezpieczyć je tak aby nikt prócz Ciebie nie miał do niego dostepu. Nikogo nie obchodzi kto siedział na koncie, kiedy dany link poleciał.
Teraz postać zostanie usunięta. Have fun. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() To po co wysyłałeś te linki?-.-'
Przecież nikt ci nie usunie postaci tak o, dla żartu. I skąd ta pewność że nikt inny nie miał dostępu do konta? Ostatnio edytowany przez Aversin - 13-10-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Dokładnie jak pan up
Skąd wiesz?? A jak nikt nie siedział to po co słałeś linki?? Weź wyjdź i nie wracaj.
#6 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Ktoś Cie shakował. Pogudz sie z tym, albo idz sie zabij jak Ci nie pasuje. Nad tym nikt nie bedzie ubowal, jak nad tym, ze zostala skasowana twoja postac. Nauczcie sie chronic swoje konta.
Ostatnio edytowany przez Gawus - 13-10-2007 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh ale z was kretyni :*
Mówię wam, że: Nikt nie wchodził na moją postać. Nikt nie pisał z niej na Trade Channel. Ktoś "thief, noob" skręcił sobie beke i Reportnoł mnie !! Dotarło do waszych pustych baniaków ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Buahhahaha no i masz za swoje. pewnie zostałeś hacknięty. skąd możesz wiedzieć, że nikt na twoje konto nie wlaził?? Pewnie dałeś się wrobić na guildie albo inne gówno. sam jesteś sobie winny.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Tylko Ty jesteś takim kretynem, że dał byś sie na takie ścierwo nabrać ![]() Ale i masz trochę racji, mógł to być Hack ale szczerze w to wątpię bo nie używam Botów ani żadnych tego stylu wspomagaczy. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Może ściągnąłeś jakis film z tibia.pl z wirusem?? Wszystko się może zdażyc. Współczuje deleta
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Problem w tym, że nie dostałbyś bana za coś, czego nigdy nie napisałeś. Prawdopodobnie miałeś hacka i jakiś senior tutor zraportował to, co hacker pisał na trade. Współczuję~
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
I uspokój się, bo zamiast pomocy dostaniesz bana za chamstwo :* |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @2up
Ja też nigdy nie używałam "wspomagaczy", a i tak hacknęli mi poprzednie konto.
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra
![]() Sorka ale byłem trochę po irytowany ![]() Trudno ;] to tylko Gra Może zacznę na innym servie ![]() ![]() Dzięki za pomoc :* |
![]() |