|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Dzień Dobry.
Mam oto takie pytania dotyczące palka i warloków: 1) Czy 2 70+ palle dadza rade na demoni? 2) Jeżeli tak to jakiej broni maja używać? 3) Ile mniej więcej bedą zdobywać doświadczenia w przeciągu godziny? Pozdrawiam 1pall: 75lvl, 81/40 2pall: 70lvl, 80/54
xdddddd Ostatnio edytowany przez Zunasan - 13-10-2007 o 21:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Jeśli chodzi o broń to jeden z was tarcza + bron jednoreczna , drugi zaś power bolty.
Podaj jeszcze skille , bo to mimo wszystko ważna sprawa. A i oczywiście trzeba wziąć runki , bo warlocki stają się niewidzialne. Jeśli źle coś napisałem , proszę mnie poprawić |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej to bezsensu 2x rp na Demoni , ja tam jade oslo 100ek , wez lepiej ek 100+ i rp nie bedzie tak bardzi waste a exp to jest super ja tam wycigam 120k/1h 70rp ma malo hp 1 by musial blok drugi wali ale to wogole waste ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() lepszy exp jest na frostach, glownie z tego powodu ze frosta sie bije tam gdzie sie go spotka a wl trzeba lurowac do kąta.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Macie malo hp wiec moze byc ciezko zwlaszcza z lurowaniem, moze warto by wziac jakiegos siochera waste bedzie mniejsze a tak pozatym wezcie z bp lub wiecej explo jak bedzie niewidzalny i bedzie raczej luz ale pewien nie jestem.
Ps. ma ktos filmik jak jakis palek expi na demonie solo? |
![]() |
![]() |