|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Xariu Thexuh
Profesja: Knight
Poziom: 27
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Jakie ciosy liczą się do skillu ? Czy te zblokowane na zbroję też się liczą czy nie ? Nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie nigdzie, więc proszę was.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Do obrony tylko te z chmórką, a do araku, e z chmurką i krwawe. Co więcej krwawy musi być raz na pół minuty, żeby skille wogóle szły; max od dwuch stworów na raz liczą się udeżenia do skilla tarczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Cytuj:
Chyba tak ale mi ostatnio szlo przez ponad minute shielding ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Xariu Thexuh
Poziom: 27
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Ale mi chodzi o skill ataku. Jak na przykład skilluje z rotem to czy jak jest na nim cios zblokowany na zbroi ( czyli te iskierki) to czy to też się liczy do skillu ataku ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Wg mnie liczy sie, ale to akurat najmniejszy twoj problem, najwazniejsza sprawa przy treningu to aby nie bylo dlugich przerw miedzy hitami do krwi.
Nie sprawdzalem tego, ale wydaje mi sie prawdopodobna teoria, ze hity na zbroje sa podobnie jak bloodhity cenione ciut wyzej niz chmurki przy treningu bronia, co powodowaloby koniecznosc takiego ustawianai treningu, zeby caly czas przebijac shielding.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hutowska Bomba
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 41/38
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
o ile dobrze pamientam musisz zadać hita raz na 20s( moze byc nawet co 20s hit 1 ale ma być) potem tylko chmurki jak sie bloczy hit i wszystko o skillowaniu ale poszukaj poradnika |
|
![]() |
![]() |