|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() już napisałem ze przepraszam za to że zrobiłem walke.
A te trzęsienie wiem ze mi nie wyszło ale ja 2 raz w życiu robie animacje . Żeby się zrehabilitować ( Prosze o pozwolenie na zrobienie 2 walki) @edit a na pytanie "Czemu Nie przegrała godariel" to było wylosowane za pomocom niezabardzo specjalnego programu @up Thx IGeneration @down Już sie pytałem czekam na odpowieć jak powie że nie to skasuje walke. @2down Jak naprawde chcesz wiedzieć ? to ja to w Paincie robiłem ;p Przynajmiej Jeden coś miłego powiedział ![]() Ostatnio edytowany przez Complit - 14-10-2007 o 13:22. Powód: chce coś dodać |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() @2up
-.-' wal się na .... twarz.... sam jesteś frajerem, nei wiem o co ci chodzi... Co do tego że walki robi Cloy, a Kalasowi nic nei mówiłem to powiedziałem z ironią, a niech se robi, mój temat? @Up Zapytaj się Cloya, czy możesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłbym się dowiedzieć w czym wy robicie te gify?
a tak.. przykładowa walka... dam ci 9-/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() KK Przenosze Moje Wary
@down na kogo war czekacie ?? @3down fajny war morze być z Norahiem Ostatnio edytowany przez Complit - 15-10-2007 o 23:55. Powód: Przenosze |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bez urazy ale to jest.... eee.... no... tego.... do du... ... no wiesz do czego O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kurna czekam na I gifa!
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() No to ja tutaj się zgłaszam jak przyjmiesz mój przearcybeznadziejny outfit.
Imie: Norah Profesja: Banditowy Assassin (MapleStory plx) ![]() Wiem wiem, żal.org.br. A tutaj taki przykładzik tej niewidzialności nindżowej. ![]() No to tylko przykład a tak to postac jakby 'wychodzi' juz niewidzalna z tej chmurki. No i przykład jak MNIEJ WIĘCEJ to powinno wyglądać. ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 16-10-2007 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
|
![]() Edytacja Na Wszystko Razem W Innym Poscie !!
Ostatnio edytowany przez Yamashaki - 16-10-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Edytacja Na Wszystko W Jednym Poscie
Ostatnio edytowany przez Yamashaki - 16-10-2007 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() i mnie !
Nick : Fyres a ten potworek Foros ![]() Historia : Był kiedyś szanowanym necromantą póki jakiś Demon nie odebrał mu duszy i rodziny... Teraz szuka zemsty... ![]() Ostatnio edytowany przez Fyres - 16-10-2007 o 18:38. Powód: :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() Nick:Blader
Prof:Berserker Ostrzy(WoW 3:Frozen Throne) Zwierzak:Smok Widmo Imie Smoka : Nargoliel Historia:Wygnany z Rodu Immortals...Teraz szuka zemsty z swoim Ostrzem Mrozu , Shurikenem Zagłady i Smokiem Widmo - Nargoliel ![]() ![]() ![]() Zapomnialem dodać ![]() Zrób mi jeszcze taki atak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakbyś potrzebował do walki ![]() Ostatnio edytowany przez Yamashaki - 16-10-2007 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() @up.
spory out. Ogólnie łądny ale nie spodobał mi się: Widmo: odwróć kolory w paincie Super hiper atak double swordem fala energi superhiper double swordem.. cała reszta bez zarzutu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() zamierzam jeszcze dac widmo z swordem i cos jeszcze wymysle
ale smok to nie odwrócenie może tak wyglądac ale tak nie jest Dodalem widmo z swordem Ostatnio edytowany przez Yamashaki - 16-10-2007 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() ja używam "Easy GIF Animator"
ale są lepsze ja używam takiego śmiecia ale łatwy do obsługi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Zrób to do poniedziałku :< Inaczej skończysz jak Brouscurus!
![]() Tutaj link do wersji brutalnej: <poniżej 16 roku życia nie wchodzić, uh! ja nie mogłem tego stworzyć> http://img138.imageshack.us/my.php?image=br24ox4.gif Jeżeli dopatrzyłeś się w tej scenie większej brutalności niż w pierwszej wersji: Ukryty tekst:
Jeżeli nie udało ci się tego dostrzec: Ukryty tekst:
@down Krótka zabawa w paintcie. Teraz mogę powiedzieć, że fajnie się kręci xD
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 19-10-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() @up.
jak zrobiłeś te ciało O Wielki!
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Już jest skończone, muszę tylko dorobić gdzieniegdzie obrażenia i takie tam pierdoły. Raczej jutro sie ukaże. Ale ostrzegam, ze ten pasek jest wg mnie słaby, znaczy krótki. Kolejny postaram się zrobić dłuższy.