| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  14-10-2007, 22:56 | #1 | 
| Użytkownik Forum |  <~Tranxux-życie na Guardi~> Witam. Postanowiłem stworzyć Temat w którym będę pokazywać wam życie mojej postaci. Nie gram na Skille i LeveL Kasę itp. bo gram 4FUN. Akceptuję jak ktoś chce zemną wklejać Screeny tylko proszę najpierw napisać :>(Ale tylko jak gra na guardi). Dobra koniec teraz muszę coś dać SS'ow: Mój kumpel -Frugos- zemną będzie wklejać SS'ki Tutaj mała sklejka z Rookgaarda  Miło było  Wziełem Paladyna bo to moja ulubiona Profesja  Jak byłem na Main'nie to od razu postanowiłem Trenować umiejętność Dystansu i Magic Level: 1 Magic LeveL.   50 Distance.   Po zdobyciu 50 Distance postanowiłem po expić do 15 LeveL'a tutaj macie 9 i 10 Level  9 Lev.  10 Lev. i Distek naraz.  (Thx qumplowi -Frugos- ze mi po blokował Guardy~Pozdro :*) Tutaj jeszcze 2 Magic LeveL  :  Na chwile więcej nie mam ale nawet dużo gram to coś będzie teraz jest wieczór to jutro coś dam Dobranoc :* Mały Regulamin Tematu 1. Proszę zero kłutni !! 2. Jak wchodzicie na temat potem proszę tez komentować !! ;p 3. Każdy może Reklamować swój Temat na tym Temacie  ( Ale tylko jak będzie 1 Komentarz o Screenach xD ) @Down Hmm.. Na dobry początek trzeba coś wbić żeby ładne hity były :> i 50 Dist to nie jest dużo  ~Your Szymon :* 
				__________________ \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !!   Ostatnio edytowany przez Derius - 21-10-2007 o 14:16. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! | 
|   |   | 
|  | 
|  14-10-2007, 23:12 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 09 2007 Lokacja: Łódź Posty: 4 Stan: Na Emeryturze |   Najpierw potreń umiejętność ortografii, a potem dopiero potrenuj "distka" trzymaj sie  | 
|   |   | 
|  14-10-2007, 23:18 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 02 2007 Wpisy bloga: 4 Posty: 276 Stan: Aktywny Gracz Imię: Cookly Profesja: Royal Paladin Gildia: Ekipa Remontowa Świat: Guardia Poziom: 9x   |   @up Nie czepiaj się  ...Tylko komentuj zdjęcia  @topic Ta skejanka...No poprostu nie lubię jak ktoś skleja  Ogólnie nie ma co oceniac.Na Zachęte 6/10...Mam nadzieję,że bedziesz aktywny! 
				__________________ Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! | 
|   |   | 
|  14-10-2007, 23:22 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Bydgoszcz Wpisy bloga: 8 Posty: 974 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elder Yakoob Profesja: Elder Druid Gildia: Quanto Świat: Guardia Poziom: 19x Poziom mag.: 8x |   | 
|   |   | 
|  14-10-2007, 23:26 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 02 2007 Wpisy bloga: 4 Posty: 276 Stan: Aktywny Gracz Imię: Cookly Profesja: Royal Paladin Gildia: Ekipa Remontowa Świat: Guardia Poziom: 9x   |   @up Ty mnie tu wklejaj twoję zdjęcia...Bo nie mam co oglądać! A propo?Derius ty baba czy chłop..Bo dużo tych emotikonów":*"  
				__________________ Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! | 
|   |   | 
|  14-10-2007, 23:29 | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 12 2006 Lokacja: Gliwice/Sośnica. Posty: 116 Stan: Na Emeryturze |   Cytuj: 
 Pozdrawiam wszystkich Polaków... Ehe... 
				__________________ To my, fani ze Śląska, zna nas cała Polska 19\G/48 | |
|   |   | 
|  14-10-2007, 23:30 | #8 | 
| Użytkownik Forum |   Thanks za Komenty   Te 4 ;D(3 Negatywne :/) @Kup.Se.Musk Z komentowałem twój temat teraz ty mój ale o SS'ach a nie  PS. Czesio 4Ever!!    @X-Anylon Jestem Aktywny   Jutro będzie duuużo SS'kow Jestem Chłopczem nie wiem czemu dużo tych " :* " xD @cherrios Ignoruje Negatywne komentarze. ~Your Szymon 
				__________________ \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !!   Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 20:17. | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 00:00 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 10 2007 Lokacja: UK Wiek: 33 Posty: 44 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Harmonia |   Jeżeli zamierzasz zakładać jakiekolwiek tematy, pisać posty, to najpierw wypadałoby nauczyć się zasad ORTOGRAFII, albo chociaż zainstalować Mozillę, której jedną z funkcji jest podkreślanie i poprawa błędów. Robisz ich tyle, iż obawiam się że gdybym zapragnął je wymienić, nie zdążyłbym jutro na godzinę 8:00 do szkoły. Stylistyka, sposób składnia zdań. Sam ' zlepek ' zdjęć jest strasznie odrzucający. Sypiesz emotkami jak jakieś dziecko z 4 klasy, które dostało internet i podnieca się ' buźkami ' . Pokemon ? Kolejny plagiator w stylu Kash'a Brush'a? Myślę że tak. Ale uważam że tak samo jak on wykruszysz się prędko. Nawet mam taką nadzieję. Możesz być pewien że będę częstym gościem, w twym temacie. Same zdjęcia mnie odrzuciły. Zwykłe, przeciętne. Popularności równej tematowi Kuby, raczej nie uzyskasz. Tyle mam Ci do powiedznia na temat tych zdjęć, jak i tematu. BB. P.S. JEZU CHRYSTE ! Naucz się do cholery tej %@#%^ odmiany, bo ch .. mnie strzela jak czytam te twoje teksty ! Ostatnio edytowany przez cheerios - 15-10-2007 o 00:04. | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 12:12 | #10 | 
| Użytkownik Forum |  Temat nie upadnie !! Nowe SS'ki Witam ponownie   . Dziś rano postanowiłem pójść na Kopie w Mieście na Soldy i Slimy Waste wogóle nie miałem bo bardzo dobre hity mi wchodziły,w Slima walnełem nawet za 124 ale nie zachwyciłem  . Dobra teraz daje SS'ki Jak mi jeszcze tylko 5 Exp zostało do next LvL posłem sobie na Rat'a!  Jak chciałem światła w expieniu wyskoczyło mi to !:  Był czas na jakiegoś Questa tutaj zrobiłem jednego z Qumplem :  Aktualnie sprzedałem BloodHerba Elder Yakoob'owi. Tutaj 4 Magic LeveL !!   Niema to jak stan postaci (14.10.2007)   Tutaj 12 Poziom    A tu jakiś noobek który mysli ze kogoś Hacknie    :  Dobra na chwile Styka potem dam more    ~Your Szymon :* 
				__________________ \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !!   Ostatnio edytowany przez Derius - 16-10-2007 o 19:15. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 12:52 | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 02 2007 Posty: 20 |  Bro000o0o0o No bro0 widze ze ci sie tam fajnie gra; P wole kyre   ) Pzdr for bro Frug. I Analfabery   GL  *  | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 14:02 | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 10 2007 Lokacja: Gdzie srasz? Posty: 4 Stan: Niegrający Imię: Secret! Profesja: Royal Paladin Gildia: Tez Secret ! Świat: nie powiem !! Poziom: 666 Skille: 666/666 |  Gl ! No No , jestem nowy na Forum ale znam się na Tibii i mysle zę z ciebie bendzie prawdziwy H- lvl ! Pozdro i Good Luck PS. Fajny podpis :> -Tomek-  | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 16:56 | #14 | 
| Guest Posty: n/a |   Nice SS. Dawaj więcej! | 
|   | 
|  15-10-2007, 17:01 | #15 | 
| Użytkownik Forum |  Dzienki za Kommenty ! Noo dzienki za komenty i mam tez paare nowych SS'kow !! Ale tylko 4 :/ . Dziś jescze dam more mowie wam ^^ Dobra tutaj te 4 Screeny  Tutaj moje Dystansowe Itemki    Moje Money     Był to nawet mocny pojedynek poszedł mi jeden MF i full mana ale FUN był  Moj pierwszy raz !! :  A to co powinem dać w ostatnim poście  1h na Dwarf Soldach/Slimach:  Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! Proszę o komenty .. ~Your Szymon 
				__________________ \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !!   Ostatnio edytowany przez Derius - 16-10-2007 o 16:41. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 17:47 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2007 Lokacja: Lublin~~ Wiek: 32 Posty: 653 Stan: Na Emeryturze |   Fajne sski dawaj więcej   
				__________________ Mistrz Offtopu. | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 18:56 | #18 | 
| Użytkownik Forum |   Noo fajnie komentarze   Własnie dostałem paare wiadomości gdzie skilluje  Najlepiej tutaj napisze  Jak sie wchodzi do Kazordoon to trzeba iść tak :  Potem iść do gory i potem po schodach ciągle do góry jak namalowane:  Potem tam stać jak namalowałem ( te [P] to Parcele)  Wyglonda jak taka bużka.   A tutaj screeny bo mi sie nudziło   I go nie dostał   Jak już powiedzałem, pożniej dam więcej   Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! ~Your Szymon 
				__________________ \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !!   Ostatnio edytowany przez Derius - 25-10-2007 o 20:20. Powód: Prawie wszystkie Blendy Ortograficzne poprawiłem !! | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 20:14 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 07 2007 Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)! Posty: 111 Stan: Na Emeryturze |   "Twojen Ortografien kalać mine gałki oczne" czy już wszyscy chcą mieć temat jak Kuba? | 
|   |   | 
|  15-10-2007, 20:54 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2007 Lokacja: Katowice Posty: 258 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Guardia |   Wiesz co szczerze mowiac to ten temat jet dosyc fajny ale ja na twoim miejscu bym troche poskilowal bo na skilach 50~ nie bardzo sie oplaca boltow uzywac. Pozdro daj more ss xD | 
|   |   |