|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sam coś z tym zrób, to Twój komp i dostosuj sobie go tak aby nie pokazywały się reklamy, bo ja nie mam tutaj żadnej.
Aby dowiedzieć się jak to zrobić naciśnij guzik "Szukaj". @down No ja nie mam tych problemów. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-10-2007 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() @up
aha, szkoda ze wczesniej tego nie bylo, moze nie wiesz o co chodzi? jak jestes na stronie głownej, i chcesz wejsc w przesoowajacy sie link z niusem na hacked.pl to zawesze za 1 razem sie wlacza jakas stronka real estate. nie wiem jak to moze byc wina kompa, jak to link ciebie kieruje na tamta stronke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() A ciasteczka macie włączone? Wyczyśćcie je i zobaczcie czy działa.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Prawdę mówiąc u mnie też się to pojawia. I wątpię, aby to była kwestia przeglądarki, ciasteczek czy czegokolwiek. Wkurzająca reklama, cóż, serwis jakoś musi się utrzymywać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Redaktor
|
![]() Wam chodzi o to ze jak wchodzicie na np. Hunted.pl to najpierw pokazuej wam jakas inna stronke i po kilku sekundach przenosi was na normalna glowna strone hunted.pl, lub musicie odswiezyc strone by przejsc do glownej hunted.pl ??
To jest specjalny skrypt do tego napisany ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() Jeżeli jeszcze raz pojawi mi się ta reklama, to spróbuję zrobić wszystko, aby jak najwięcej ludzi zniechęcić do tej strony. Co to ma być? Nie zamierzam nic ciasteczkować w przeglądarce, ta strona po prostu ma chodzić tak, jak użytkownik sobie tego życzy,
A ludzi przekonywać długo nie trzeba. Wystarczy przybliżyć standardy tej strony. @Up Scobel Twoje posty to szczyt żenady (i nie atakuj mnie spowrotem tym samym stwierdzeniem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Oh ah ih ty to masz władzę, zrobisz wszystko. Yes my master. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() na tibia.de taki system (i to na całym forum) jest od dawna i jakoś żyją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
W takim razie zalozenie jest nie do konca udane ![]() ![]() PS. Specjalnie napisałem ciastków !
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Widac Bosie ze nie przetestowaliscie tej reklamy.... u mnie jest tak, ze gdy wlaczam nowa wiadomosc (tzn. pierwszy raz) na tym pasku wiadomosci na stronei glownej to pojawia mi sie real estate. I msuze oczywiscie 2 razy klikac co jest uciazliwe ;/ Ci co uzywaja starsza wersje IE to maja przejebane. Nie mozecie zrobic czegos takiego ze po np. 5-10 sekundach przekierowywało nas z reklamy na pożądaną stronę?
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Mi się to pokazuje po kliknięciu w każdy artykuł, więc za każdym razem muszę klikać drugi raz. Dajcie chociaż jakiś timer, 5-10sek albo coś... albo chociaż właściwy link gdzieś w tej reklamie, żeby kliknąć, a nie cofać się w zakładkach do strony głównej
PLIX Ostatnio edytowany przez Descartes - 20-10-2007 o 13:37. |
![]() |
![]() |