![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Firix
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 75 Fish
Poziom mag.: 53
|
![]() Chciałbym dowiedzieć się co jest rare itemem. Wiem ze ten temat juz byl ale nie moge go znalesc. Proszę o wstawienie spisu najlepiej wszystkich znanych wam rare itemów. Proszę o jak najszybsze wstawienie wpisu rare itemów pzdr
Ostatnio edytowany przez Firix - 14-10-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2007
Stan: Niegrający
Imię: jakbym jeszcze grał...
Gildia: NIE GRAM MOWILEM JUZ!!!
Świat: LOOOOOOOL
|
![]() Rare item, to jest bardzo rzadki item. Rarytas.
Na przyklad: blessed shield golden helmet demon legs dragon scale legs thunder hammer great axe magic long sword golden boots broken amulet No i jeszcze tam pare innych. edit: first!!!1111oneonejedejdnedjendjn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Unitera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() i Jest dobrze. Uprzejmi i wyrozumiali ludzie odpowiedzieli, pokazali i wyjaśnili. Nie widzę powodu, aby pojawiło się tutaj więcej odpowiedzi, chyba że ktoś dorzuci jakieś pytanie.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Firix
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 75 Fish
Poziom mag.: 53
|
![]() Wiem co to jest rar item ale chodzilo mi o mniej cenne rary np santa hat, doll. Chodziło mi o poradnik Maniacka to właśnie jego poradnika nie moglem znależć. Dzięki pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |