|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2007
|
![]() Zrobiłem sobie postać na Nebuli i dobiłem już... 9 levela. I mam tak zamiar, żeby przesiedzieć do 20 lvla potem iść na knighta. Bo wtedy odblokowane są porządne bronie i na każdą bedzie mnie stać
![]() Ostatnio edytowany przez Dico - 16-10-2007 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Na stronie glownej jest cos takiego jak kalkulator.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: UK
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Będziesz miał tyle HP ile druid/sorc na 20lvlu i tyle many ile knight na 20lv. Więc jak widzisz są to BARDZO duże straty. Zresztą na majnie o wielę szybciej dobijesz poziom 20 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Niepowiedziałbym
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dico - 16-10-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mam prośbę. Wyjaśnijcie mi do KUR*Y NĘDZY, CO TO JEST TEN JE*ANY "ROOKSLAYER"! MORDERCA ROOKGARDÓW?! KOLEŚ SOBIE ZABIJA MAŁE, NIEWINNE ROOKI, A POTEM ICH RODZICE MAINLANDY PŁACZĄ PO NOCACH, ŻE IM NAAPY DZIECI POZABILAŁY?
Aff... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: w takich momentach nie zapominaj o wyjaśnieniach, np. 'wiem co to jest rooksTayer', inaczej doczekasz się flejma 'JAKI NOBB NIE WIE CO TO ROCKSLAYTER LOLOLOL'.
@down: co wy wszyscy z tym szaleńczym padaniem od pk? Mnie więcej razy próbowano mnie zabić na non-pvp. Na pvp to więcej osób zabiłem, niż mnie zabiło. A nie byłem jakimś szaleńczym mordercą.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 16-10-2007 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Poland / Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frus Immortal
Profesja: Paladin
Gildia: Spartanie
Świat: Olympa
Poziom: 54
Skille: 81/67
Poziom mag.: 13
|
![]() nikt nie zauważył że to jeszcze newbi? rook jest tylko do 8 lvl i nie ma sensu dłużej tam siedzieć i radze ci wybrać jakiś serw non-pvp(najlepszy żeby nauczyć sie grać) żeby nie padać od pk'erów
![]() ![]() 18:10 XXX [8]: Ja zabilem na rotgardzie orka supermana 18:10 XXX [23]: WoW dobry jestes ;D 18:11 XXX [8]: zucil mnie spiralą 23 _______________________________________________ 15:38 XXX [8]: kto ma moja ruszczke prondowom _______________________________________________ 10:05 Cleo Weda [8]: pl? 10:05 Blackdefender [44]: adori mas flam 10:05 Cleo Weda [8]: jestes gm?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Okej. Wiem co to R O O K S T A Y E R. Przeliterowałem, cobyście umieli przeczytać i zapamiętać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Powiem tak, nie jestem pewny, ale mój kumpel przeszedł na maina na 13 lvlu i powiedział, że jak wbił 14 lvl to wszystko to czego nie miał do swojej profesjii mu doszło z powrotem, a był on sorcem i po wbiciu poziomu miał tyle samo many jak każdy. Nie jestem na 100% pewny!!!
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undisputed
Świat: Arcania
Poziom: 114
Skille: 14/24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Topic: Wyjdź najlepiej na 8lvl kup najlepszą broń jaką będziesz mógł używac [orcish axe/serpent sword/morning star] i idź z nią expic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czy napisalem ze wszyscy na non pvp nie umieja gra?? przeczytaj moj post 3 razy i zrozum go a potem pisz... |
![]() |
![]() |