Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-10-2007, 20:55   #1681
duch_guodka
Użytkownik forum

duch_guodka's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ridox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lubie Placki
Świat: Secura
Poziom: 117
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali

btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!

pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy

signed poirytowany wuja kiroy

Kiroyku po 1 mimo wszystko przemawia przez Ciebie facet, który prawie na wstępie chwali się, że jego dziewczyna jest fotomodelką.

Po drugie apropos tego z iloma dziewczynami spali. W profilu pisze, że masz 21 lat (nie jestem pewien czy to prawda, więc opieram się na przypuszczeniu), więc skoro jesteście z dziewczyną od 4,5 roku to jak zaczeliście być ze sobą miałeś akurat +/- 17, więc również nie spałeś z jakąś przerażającą liczbą dziewczyn, chyba że nie jesteście do końca szczerzy ze sobą, bądź preferujecie tzw wolne związki...

Po 3 bardziej polecam fotka.pl niż lustereczko, bo raz, że więcej "wyzwolonych" 15-stek to jeszcze łatwiej idzie gg wysępić
duch_guodka jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-10-2007, 21:25   #1682
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Świat: Obsidia
Domyślny

A ja natalke obronie poniewaz znam ja wydaje mi sie dobrze, nie lubimy sie tez za bardzo ale coz takie zycie, jezeli dla kogos laska to tylko wyglad to let's have a party znajdz sobie jakas blodi z cyckami o rozmiarze D i wymiarach idealnych (kto sie zna wie o jakie chodzi), ona ma u mnie szacunek ze sobie gra i nie wazne moze wygladac nawet jak SZ.P. Beger i mnie to rypie poki co nie biega sie swoimi podobiznami
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 21:30   #1683
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

No właśnie, w ogóle ja staram się tu pisać jak każdy z was, nie wiem czy tak bardzo podkreślam to, że jestem dziewczyną, jeśli tak to przepraszam, to było nieświadome... gram tak samo jak każdy, nie wiem jakie znaczenie ma tu moja płeć... ;|

@ Myllion
Przykro mi, już Cię nie lubię ;<

hihihihih

@ Yau~
jak to się nie lubimy?

aaa jeszcze jedno, przecież żaden z was mnie nawet nie widział, nie wiem czemu myślicie że każda grająca w to dziewczyna musi być jakaś okropna... przecież mamy takie samo prawo grać w tibię jak wy... naprawdę znam parę dziewczyn na obsidii i uwierzcie że za każdą byście się obejrzeli na ulicy ;S
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 16-10-2007 o 21:35.
Nattii jest offline  
stary 16-10-2007, 21:33   #1684
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

@ Natalka

Hehehe no nie odezwiesz sie na gg ani in game to co mam myslec jestes w gildi ktorej nie lubie ale to inna bajka

@Kiroy

Oj zdziwil bys sie z tymi laskami Blacov aka. Angatevon wie o czym mowie

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 16-10-2007 o 21:35.
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 21:36   #1685
duch_guodka
Użytkownik forum

duch_guodka's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ridox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lubie Placki
Świat: Secura
Poziom: 117
Poziom mag.: 65
Domyślny

@Nattii
To, że jesteś dziewczyną ma mimo wszystko duże znaczenie. Jeżeli wkraczasz na teren, gdzie facet czuje się gatunkiem dominującym ( w tym wypadku Tibia i ew. to forum) to zawsze spotkasz się z pobłażliwością bądź też z mniej poważnym traktowaniem. Sytuacja adekwatna chociażby do sytuacji kobiet za kierownicą.. A tak wogule to witam na forum

Ostatnio edytowany przez duch_guodka - 16-10-2007 o 21:38.
duch_guodka jest offline  
stary 16-10-2007, 21:42   #1686
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Szowinistyczne świnie :O
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 21:44   #1687
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

@ Yaugardo
Nie odezwę się bo nie mam twojego gg po formacie a msn mi nigdy nie dałeś ;>

@ duchu_guodka
Masz rację to ma znaczenie, ale też nie zawsze pozytywne, np nie tak dawno dowiedziałam się od pewnego miłego chłopca z Niemiec, że pomimo iż gram druidem to nie potrafię paraliżować, ponieważ jestem dziewczyną... no ale cóż, to sporadyczne przypadki, generalnie jest miło, czasem aż za miło (wtajemniczenie pewnie wiedzą kogo mam na myśli)

również witam ofc
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 16-10-2007, 21:47   #1688
Thavenix
Użytkownik Forum

Thavenix's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo

Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
Thavenix ma numer GG 6606578
Domyślny

Natalko x(

nawet nie wiesz ile razy ze mną gadałaś jak byłem na palku. xD

hue, wrogiem moge byyyyć. bo wiesz, ze 'keep ur friends close, but ur enemies closer'

więc, wiesz, wole byc wrogiem
stary 16-10-2007, 21:48   #1689
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

ooo panocku zaraz Ci posle msn na prv
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 22:01   #1690
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Hihihih, już Cię dodałam Bartek ;p

noo Yson to trzeba było powiedzieć że to Ty... oszukiwałeś mnie

Nattii jest offline  
stary 16-10-2007, 22:05   #1691
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

To piknie dziohła napisze do Ciebie kiedys tam jak wbije na msn... wogule anni team wczoraj to byla piekna rzecz Yama~ wogule nie bil pieknee zaczol jak wszyscy padli GZ
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 22:30   #1692
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

i Marite tak cudownie zaopatrzony w uszki, mhmm, poezja ;d

Nattii jest offline  
stary 16-10-2007, 22:31   #1693
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nattii Pokaż post
i Marite tak cudownie zaopatrzony w uszki, mhmm, poezja ;d

Marite mial 3x hacka wiec od niego wara...Nie ma po prostu kasy na wiecej
Yaugardo jest offline  
stary 16-10-2007, 22:38   #1694
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

skoro tak to może troszkę zbyt pochopnie postanowił iść na anni? bo stracił dużo na tym a to by się przydało żeby jakoś się odbić chociaż z drugiej strony gdyby to wykonał to też by zarobił

Nattii jest offline  
stary 16-10-2007, 22:52   #1695
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

o tym co bedziecie pisac jak pojawi sie pani N wiedzialem zanim sie pojawila ( tak ja mOndry_).
teraz tak

@Yaugardo
O kurwa bartus zniszczyles mnie , to ten co nie chcial zebym mu znalazl laske z fajnymi cyckami jak przyjdziesz do Wrolcawia ? xDD (masz pozdrowienia od Lou Duvy xDDDDDD). a tu prosze taki elokwentny <33.

@Stary ruchacz kiroy
no fajna masz dziewczyne , a tu mnie na sex zapraszasz do siebie ! a feee ! <3

@Poglady

Wiem ze nie mozna ich narzucac ALE
Mowicie ze wyglad to nie wszystko ok.
to juz to widze jak (przepraszam za wyrazenie) ruchacie gruba berte ktora jest madra i ma 150 iq
mysle ze obie rzeczy sa wazne , mialem dziewczyne (tak tak chwale sie) ktora miala duze cycki blond wlosy i mi lekcje robila xDD.

MihaU
zielaq jest offline  
stary 16-10-2007, 23:45   #1696
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

aaaaaaaaaa nvm xd

btw michaś nie z kazda dziewczyna ktora znasz bedziesz blisko, pamietaj o tym.

xd

btw s*******ac od natalii bo wpadnie gawron, wpadnie ryba paslecki gangster i nie bedzie kurwa, nie bedzie niczego xd

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 16-10-2007 o 23:53.
Ptak~ jest offline  
stary 17-10-2007, 00:05   #1697
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Ehhh żenada....

1)Hasełko że uroda x inteligencja u dziewczyn równa się constans powiedział mi mój nauczyciel z historii. Prawdopodobnie oparł się przy tym na wieloletnim doświadczeniu pracy z młodzieżą...

2)Dziewczyny w 99% naprawdę jeżdzą fatalnie za kierownicą. W miesiąc robiłem 15 000 km i uwierzcie mi lub nie, ale na kilometr czuło się że przed Tobą jedzie kobieta ( jedynie tylko kobiety jeżdzące samochodami firmowymi, jeżdzą idealnie, wręcz pefekcyjnie ).

3)Mnie to naprawdę nie obchodzi kto jaką ma laskę, co ona mu robi w nocy, jaki ma rozmiar stanika, kiedy jej się chce, a kiedy nie chce ( oczywiście mówię tu o osobach których nie znam). Wybaczcie. Dla mnie się liczy tylko to, że to JA czuję się dobrze w moim związku ( ostatnio troche mniej ale to szczegół ). Więc błagam darujcie szczegóły.

4)Jedych się lubi , drugich nie... a do Natalii nic nie mam. BTW masz wiadomość na priiiiiv

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 17-10-2007 o 00:17.
Fin'er jest offline  
stary 17-10-2007, 00:20   #1698
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Evul

ktos tam : ja sie nie chwale ale podalem bliski mi przyklad ....moze mam ciut wiecej niz w opisie ale znam takie zwiazki ... ze laska sie pyka " extra a na codzien sie kloci z chlopakiem all time ... ale dobry prawdziwy seks tak zbliza ze niweluje problemy w rlu ... co do kierowcy uwazam ze moja gf kieruje lepiej niz moi rl kumple co niektorzy a maja prawko z 5 lat .... tylko problem w tym ze ja natti nie znam, w ogole ale szanuje ja tak samo jak kazdego innego gracza i nie dyskryminuje kobiet w tibiii czego przyklad jest sol the wolf ktorej pomagalismy jak tylko moglismy z vixim ....

btw a jaki jest moj zwiazek to zostawie dla przyjaciol

pozdro wuja
Kiroy jest offline  
stary 17-10-2007, 00:24   #1699
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Nikt chyba nie jest taki głupi żeby nie szanować jakiegoś gracza bo jest dziewczyną...

Btw.

Dziś sobie idę kupić do Plusa nowego fona na abonament . I w pewnym momencie przesłodka Pani stojąca za ladą mówi mi : "Możesz sobie wybrać 4 ostatnie cyfry numeru "

Myśle sobie... Huh co tu dać ? 1234 ? I wtedy nastąpił przebłysk

1337
stary 17-10-2007, 01:21   #1700
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Panie Kocurze!!!! dziękuje za obrone xD ale myślę że Gawron jak Gawron ale Ryba pasłęcki gangster jednak nie wpadnie ;p

Dobranoc

Nattii jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania