|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() lojalnosc na non pvp jakos niechce mi sie w to wierzyc nie wiem po co czipsoft robi non pvp jak natym szicie graja same noby jak teraz zrobia jakies non pvp to chyba wysle im list
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 22:07. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de: Pokaż Polakowi, że jesteś w czymś lepszy, to zostaniesz mianowany botterem |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() @Soul of cośtam
Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego). Cytuj:
Dobra idę pwnować guardy moim pro evul palkiem. Wszelkie wonty kierujcie pod nickiem Tantaram ![]() Ostatnio edytowany przez X3R3 - 16-10-2007 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: z
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() miales rookowac chary a dalej je trzymasz -.-
dojedz je a nie klamiesz nas na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Soulmann Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu. To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić. Cytuj:
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P @down O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P. @2down No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;; Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 23:27. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
@up Nie był to msg wysłany przez bota - Kopiuj wklej rox! (TibiCAM z tego co mi wiadomo, nie przechwytuje MSG wysłanych przez tibie auto ![]() @2up No i? To przecież nie jest DOWÓD! Ostatnio edytowany przez X3R3 - 16-10-2007 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() a może ma dysortografie jak ja i co cieszysz sie czopie? (jeb*na rasa)
co do filmów to szkoda, no ale jak by nie patrzeć to wychodzisz jak by z nałogu jakim jest tibia ![]() co do "senior Tutora" Skur*wiela bym upierdolił w pizdu i pozbawił wszelkich praw xD pozdro xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko
![]() @film troche bez sensu ten hak skoro oddal itemu Soulmannowi a on powiedzial ze odda je Rumb'owi a chara nie zniszczy. To tak jakby nic nie zrobil... ale pewnie sadzisz ze Soulmann nie odda... Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave!
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() ten kolo zachowal sie jak swinia -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @bulamen7
hrum hrum uzekla was moia ortograwia ?/ @topik patrz ale wyslal mejla XDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Cytuj:
@Soulmann Znalazłeś się w dobrym miejscu i w dobrym czasie. Respect for u za uczciwość. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Przeciez to razi w oczy fakiem !
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() 08:15 Peres Knight of Candia [72]: Pozdrawiam Mame i tate !
![]() 08:15 Peres Knight of Candia [72]: Mamo tato jestem w TV xd Dlaczego on pisze "mamo" z duzej litery, a "tato" z malej ? >; wtf? Ostatnio edytowany przez Even - 17-10-2007 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() up może bardziej lubi mame niż tate xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Skoro Soulmann oddał rzeczy to dobrze sie zachował, a co do tego bota którego niby uzywal to nikt mu tego udowodnic nie może :<
@Topic Kiedy Rumb rookniesz swojego chara bo jakos widze że ci sie odechcialo, lvl stoi w miejscu. Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 17-10-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() też mi się tak wydaje :/ tekst typu "IDE WYSŁAĆ MU MAILA" są takie... wyreżyserowane. Może autor chciał się pochwalić kasą i skillami, a żeby nie było że się popisuje to zrobił niby hacka
![]() no ale możliwość też jest taka- to był prawdziwy hack ![]()
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Krótko:
Ryba - jeśli nie lubisz prowadzić takich dyskusji, to ich nie rozpoczynaj. Paior - to nie fake, a mój filmik wcale nie miał ujrzeć światła dziennego (robiłem go tylko dla Agrokiego, który był święcie przekonany, że nie oddam wszystkiego Rumbowi), stało się inaczej - trudno. Ostatnio edytowany przez Soulmann - 17-10-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |