Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-10-2007, 21:43   #21
matekk fst bolt
Zbanowany

matekk fst bolt's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
Domyślny

lojalnosc na non pvp jakos niechce mi sie w to wierzyc nie wiem po co czipsoft robi non pvp jak natym szicie graja same noby jak teraz zrobia jakies non pvp to chyba wysle im list
matekk fst bolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-10-2007, 22:04   #22
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Rybciu, jak "uczestniczyłem w hacku"? Stałem pod domem, podszedł do mnie gość, który miał kupić pirate backpack i wyjeżdża z textem "E, znasz tego gościa - rumba? bo własnie go hackuje i będę pozbywał się itemów, bo nie mam gdzie wysłać" (cytat z pamięci). Poszedłem, wziąłem, od początku zaznaczając, że wszystko oddam; oddałem. Pomoc komuś (o ile się założysz, że gdybym ja ich nie wziął to itemki poleciałyby na ziemię?) to dla Ciebie to samo, co uczestniczyć w hacku tego kogoś? Nie rozumiem toku Twego rozumowania.
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"

Cytuj:
Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie.
Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje
Cytuj:
Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy.
Oczywiście, nie ma co o tym pisać. Każdy normalny, świadomy gracz który widział sytuacje na filmie wyciągał odpowiednie wnioski. Taki ogromny pro gamer takiej wspaniałej Candii powinien wiedzieć, że bocenia z byle filmiku Tibicam nie da się udowodnić w 100%, można sobie po prostu wyrobić opinie o kimś, własną. No i jakoś nie widzi mi się 100ms, który botuje [jeśli chodzi Ci oczywiście o expienie na bocie, czy coś w tym stylu, bo Twoje zmieniające się stone skiny i might ringi w dziwny sposób, nawet po skończeniu areny, dziwnie wyglądają. Nie wspominam już o akcji z niebieskim, no ale nie ma co tu do tego wracać ], takie postacie w przeciwieństwie do najtów itp expią w sposób którego algorytmy raczej nie obsłużą.

Cytuj:
Pozdrawiam.
No, yo

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 22:07.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 22:07   #23
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Hackerowi było żal cie hackować :S
stary 16-10-2007, 22:18   #24
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"
Chciałem, żeby ewentualna kasa z banku powędrowała do pewnych rąk, czyt. moich. BTW, praktycznie od razu jak dostałem jakieś ciekawsze itemy napisałem do kolegów z gildii Rumba i poinformowałem, że je mam i żeby dali mi znać jak tylko upewnią się, że na koncie jest już właściwy owner. Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się. Od razu napisałem komu trzeba, że mam rzeczy Rumba. Jeśli naprawdę chęć pomocy komuś jest dla Ciebie udziałem w hacku, to, cóż, mamy nieco inne poglądy na ten temat.

Cytuj:
Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki? Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.

Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de:

Pokaż Polakowi, że jesteś w czymś lepszy, to zostaniesz mianowany botterem
Soulmann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 22:19   #25
X3R3
Zbanowany

X3R3's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
Domyślny

@Soul of cośtam

Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).

Cytuj:
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku.
Chciał poprostu pomóc i nie być obojętny, a ty jeszcze masz czelność wyskakiwać z mordą? Nie zawsze bezwzględne trzymanie się zasad świadczy o tym, że ktoś jest super. W większości przypadków, takie osoby to zwyczajne gnidy.

Dobra idę pwnować guardy moim pro evul palkiem. Wszelkie wonty kierujcie pod nickiem Tantaram

Ostatnio edytowany przez X3R3 - 16-10-2007 o 22:34.
X3R3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 22:31   #26
Avath
Użytkownik Forum

Avath's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: z

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Avath ma numer GG 8645743
Domyślny

miales rookowac chary a dalej je trzymasz -.-
dojedz je a nie klamiesz nas na forum
Avath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 22:41   #27
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki?
Owszem, odpowiedziałem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez soulmann
Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.
Cytuj:
Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.
jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.

@Soulmann
Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu.

To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić.

Cytuj:
@Soul of cośtam

Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).
Napisałem to na oficjalnym kanale? Nie. Jak Ci napisze na priw, że zjadłem Twoją noge, to też uwierzysz? Ja po prostu jestem taki elo i lubie żartować =P
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P

@down
O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P.

@2down
No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;;

Cytuj:
@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!
No dobra, ale dla porównania powiem Ci, że koleś, który napisał, iż "prawie zabił ~100EK" na non pvp również otrzymał bana, za sam tekst .

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 23:27.
stary 16-10-2007, 22:47   #28
X3R3
Zbanowany

X3R3's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
bo każdy wie jaka jest prawda ; P
Napewno ty (i ten frędzel Swo Paraliuz) jej nie znasz. Ogólnie nic ci do zarzucenia nie mam, poza tym, że twardo zapierasz się, że ban mi się należał. Tylko, że nie znasz okoliczności w których go dostałem i z jakiego powodu mi się NIE należał. Ale po co ja wogóle o tym z tobą dyskutuje?! - Przecież i tak mi nie uwierzysz to po co mam się produkować.

@up
Nie był to msg wysłany przez bota - Kopiuj wklej rox! (TibiCAM z tego co mi wiadomo, nie przechwytuje MSG wysłanych przez tibie auto )

@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!

Ostatnio edytowany przez X3R3 - 16-10-2007 o 23:22.
X3R3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 23:27   #29
Bialason
Użytkownik Forum

Bialason's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress Pokaż post
Urzekla mnie twoja ortografia.
a może ma dysortografie jak ja i co cieszysz sie czopie? (jeb*na rasa)

co do filmów to szkoda, no ale jak by nie patrzeć to wychodzisz jak by z nałogu jakim jest tibia

co do "senior Tutora" Skur*wiela bym upierdolił w pizdu i pozbawił wszelkich praw xD

pozdro xD
Bialason jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 23:30   #30
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny ;)

co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko

@film
troche bez sensu ten hak skoro oddal itemu Soulmannowi a on powiedzial ze odda je Rumb'owi a chara nie zniszczy. To tak jakby nic nie zrobil... ale pewnie sadzisz ze Soulmann nie odda...

Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave!
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 23:45   #31
bulamen7
Zbanowany

Data dołączenia: 08 06 2007

Domyślny

ten kolo zachowal sie jak swinia -.-
bulamen7 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2007, 23:49   #32
Mr.Dodzios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski

Profesja: Elite Knight
Mr.Dodzios ma numer GG 6112121
Domyślny

@bulamen7
hrum hrum uzekla was moia ortograwia ?/

@topik
patrz ale wyslal mejla XDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD
stary 17-10-2007, 08:32   #33
Ad3k
Użytkownik Forum

Ad3k's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko
...
Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave!
Zgadzam się z Tobą

@Soulmann
Znalazłeś się w dobrym miejscu i w dobrym czasie. Respect for u za uczciwość.
Ad3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 10:06   #34
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Przeciez to razi w oczy fakiem !

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 11:29   #35
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

08:15 Peres Knight of Candia [72]: Pozdrawiam Mame i tate !
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Mamo tato jestem w TV xd

Dlaczego on pisze "mamo" z duzej litery, a "tato" z malej ? >;
wtf?

Ostatnio edytowany przez Even - 17-10-2007 o 11:30.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 14:11   #36
sebito2000
Użytkownik Forum

sebito2000's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2007

Domyślny

up może bardziej lubi mame niż tate xD
sebito2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 15:15   #37
Kaver13
Użytkownik Forum

Kaver13's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze

Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
Domyślny

Skoro Soulmann oddał rzeczy to dobrze sie zachował, a co do tego bota którego niby uzywal to nikt mu tego udowodnic nie może :<

@Topic
Kiedy Rumb rookniesz swojego chara bo jakos widze że ci sie odechcialo, lvl stoi w miejscu.

Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 17-10-2007 o 15:18.
Kaver13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 15:26   #38
Sr@x
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
Przeciez to razi w oczy fakiem !
też mi się tak wydaje :/ tekst typu "IDE WYSŁAĆ MU MAILA" są takie... wyreżyserowane. Może autor chciał się pochwalić kasą i skillami, a żeby nie było że się popisuje to zrobił niby hacka
no ale możliwość też jest taka- to był prawdziwy hack
stary 17-10-2007, 15:46   #39
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Imię: Soulmann
Domyślny

Krótko:

Ryba - jeśli nie lubisz prowadzić takich dyskusji, to ich nie rozpoczynaj.

Paior - to nie fake, a mój filmik wcale nie miał ujrzeć światła dziennego (robiłem go tylko dla Agrokiego, który był święcie przekonany, że nie oddam wszystkiego Rumbowi), stało się inaczej - trudno.

Ostatnio edytowany przez Soulmann - 17-10-2007 o 15:47.
Soulmann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2007, 15:52   #40
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Krótko:
Ryba - jeśli nie lubisz prowadzić takich dyskusji, to ich nie rozpoczynaj.
Krócej:
Ja takich nie rozpoczynam.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania