|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() @up
spróbuj ghostland, a od 25 z summonkami na guardy i wywerny i dragi(prawie wszystko z tych średnich potworów). A ja mam pytanko Mam 11 knighta level 47/46 i 1 mlv(i pol, wiem ze malo) czy mam szanse na 15 levelu(jeśli bede skilowal) wbić 55/55 i 2 mlv. I gdzie w tedy expić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: -/-
Poziom mag.: 64
|
![]() Mam 24lvl chce jak najszybciej wbic 33lvl i chce expic na tombach tylko nie wiem na ktorym i co wziasc na niego i chce byc conajmniej na zero
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: /.\ -.-
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() w sumie to idz na polnoc od dp ank i idz na tomby przy bagnach.na 1 i 2 poziomie siedz i powinienes nabic latwo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: -/-
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
@edit czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu?? ![]() Ostatnio edytowany przez Pambinho - 19-10-2007 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6345 |
Użytkownik Forum
|
![]() mf powinno styknac.uh na wszelki wypadek ale to nalezy (bynajmniej wedlug mnie) zawsze miec przy sobie na wypadek pk czy jakiejs innej lipnej akcji.eq no to blue robe itp czyli klasyczne eq drutka jezeli o to ci chodzi.powinno byc good ale nie potrafie ci powiedziec dokladnie ile mf moze ci zejsc.powinno w miare mozliwosci malo jezeli sie nie wjebiesz na jakiegos mocniejszego respa czy cos.waste to raczej watpie zebys mial raczej wyniesiesz troche kasy z tego ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
|
![]() Wiec, mam zamiar kupić pacc niedługo, chciałbym sie dowiedzieć ile exp/h będę w stanie wyciągnąć na żółwiach? do momentu kiedy pacc kupie dobije 45 lvl i skille ~83/83.. a tak przy okazji ile byłbym w stanie na piratach wyciągnąć exp/h? POzdro.
![]() |
#6347 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz bedzie dlugi post xD
gdzie moge expic pallkiem level 22 (moge strzelac z royal spearow)skille 60/45 best hit 163.!~~~~~~~~~~~~~~~` a teraz co moge huncic tym pallkiem dla przyjemnosci i co mi bedzie do tego potrzebne moje eq - k armor k legi crusader helmet fur boot i drag shield pomocyy xD^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 |
Użytkownik Forum
|
![]() na piratach to na tym lvlu raczej nie licz krociowe zyski xDXDXD ja w tej chwili mam 40k/h okolo ale taki pirate marauder sam za 80 mnie moze walnac ... wiec poki co nie polecam ofc sprawdz sam x)
_____________________________________________ 22 lvl rp hmmm bij wszystko co sie rusza daje expa i nie sciagnie cie na hita/combo ;d mozesz po tiquandzie polatac /\ od port hope hmmmm cyclo -1 ? tomby jakies np penusila czy mountain -1/-2 (tak zeby duchow nie bylo ) scaraby ? niewiem z czym to sie jje palkowi ;d poza tym mozesz tez expic tam gdzie przed kupnem pacca
![]() |
#6349 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
Imię: Ranran Thor Knight
Profesja: Knight
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Knight level 27 skille 62/62. Eq: k axe, devil helmet, k armor, p legs, boots.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6350 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu??
![]() gfb wez na wypadek stalkerow ale to tak1-max 2 bp hmm to nie wiem raczej nie ale na crypt shamblera jak chcesz to mocniej go pojedziesz bo takto chwile moze ci zejsc walenie go a co do mf to nie potrafie ci powiedziec ile bp bo nie jestem w stanie okreslic dokladnie jak cie beda hitac...ja tam nosze praktycznie zawsze 5 bp przy sobie na jakiegos ciezszego hunta i jest good.sadze ze tez tak mozesz zrobic ale pewnie ci zostanie troche mf.nie wiem ciezko powiedziec.ja knightem na tombach expilem z 1 bp mf i to zeszlo mi doslownie kilka no ale ja bylem ostatnio na 65 lvl z o wiele mocniejszymi skilami niz twoje wiec wiesz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() Gdzie expic 69 sorcem na facc? xD
Z 53 mlvl ![]()
21:08 Vanquish [122]: Im from the Netherlands 21:08 Mlody Hunter [37]: legal drugs and other things 21:08 Mlody Hunter [37]: ;d 21:08 Vanquish [122]: yeah 21:08 Vanquish [122]: and legal prostitutes |
![]() |
![]() |
![]() |
#6352 |
Użytkownik Forum
|
![]() hm w sumie to az ciezko powiedziec niby moglo by to byc wszystkim znane i uniwersalne expowisko czyli guardy albo takie miejscowki jak poh,orc fortress itp.ciezko powiedziec ale ja radze miejscowki typu PoH a jak nie chcesz sie meczyc to po prostu guardy,pozbierac na pacc i wtedy sie pobawic juz normalnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Imię: Tomek Mina
Świat: Harmonia
|
![]() gdzie expic knightem 8lvl skille 30/28 eq:chain armor , studded legs , leather boots, dwarven shield, soldier helmet, carlin sword. mam 800gp jesli poradzicie co dokupic to dzienki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6354 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Świat: Chimera
Poziom: 20+
Skille: 60/56+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Witam, gdzie mógłbym wyciągać 7k expa/h 20 knightem ze skillami 60/56 i 4 mlvl ?
Eq: Crusader Helmet, Golden Armor, Medusa Shield, Knight Legs, Fur Boots, Serpent Sword Nie mam pacca. Z góry dzięki ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6356 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na PACC to ja wiem gdzie pójść ale na facc to jest problem :/
21:08 Vanquish [122]: Im from the Netherlands 21:08 Mlody Hunter [37]: legal drugs and other things 21:08 Mlody Hunter [37]: ;d 21:08 Vanquish [122]: yeah 21:08 Vanquish [122]: and legal prostitutes |
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Świat: Chimera
Poziom: 20+
Skille: 60/56+
Poziom mag.: 4+
|
![]() to na huj sie udzielasz ? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to nie było do ciebie tylko komentarz do mojego wcześniejszego posta i odpowiedzi niektórych ludzi czytaj forum a nie tylko na swoją odpowiedź czekasz a co do Ciebie xD to idź na OF tam najszybciej jak narazie nabijesz expa i sporo kasy przyniesiesz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Zadupie czytaj Irlandia
Imię: Riikimaru the assasin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 34
Skille: ^_^
Poziom mag.: 42
|
![]() Druid 21 lvl
shieldning:21 Mlvl 24 eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield. kasa:17k accont:free ziomki ![]() Pytałem sie wielu ludzi ale nie wiem gdzie exepić. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Lubin
Świat: Pythera
Poziom: 41
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Świat: Pythera
Profesja: Knight Level: 41 Premium account: Nie Skille: 70/70 Magic level: 5 Equipment: Knight armor, Knight legs, Crusader helmet, Fur Boots, Dragon slayer Fundusze: około 20.000 gold Gdzie mam expić, co huncić, jakie waste (jeśli jakieś wogóle), Ile expa na godzine, co brac ze sobą, co zbierać (co wkładać do lootbaga)...??? Proszę o rzetelną odpowiedź... |
![]() |
![]() |