![]() |
#582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
Jakbyś nie zauważył to właśnie Ty zaczełeś...a co do moich kolegów z rl to byś się zdziwił ![]() ![]() Rev~ take it easy ![]() ![]() ![]() I do wszystkich lapsów.... nie okrze a okrzes kurwa mać ![]() Ostatnio edytowany przez Ok'rzes - 17-10-2007 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rakus Nightmare
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exhausted
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: dwagile
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Nie umisz obyc sie bez przekleństw gz iq
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Liper - 17-10-2007 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Rakus prymitywie jakby ktoś z wyższym lvl napisał ,że twoja stara to dziw** to byś pewnie racje przyznał.
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
|
![]() Cytuj:
@ liper - ty tu mówisz o poprawnym języku? "umisz" btw jak wy, zwolennicy kh możecie mówić o tym że ktoś liże komuś dupe, jak można być tak skończonym hipokrytą? ajo non stop mówi że berylia nie jest dla polaków, woła pl retard itd itp... jak wy możecie mówić że ktoś komuś liże dupe? A WY CO ROBICIE? uważacie się za jego kumpli kiedy on wam odpowie: hi, noob, pl, yes, bye. Niewiem naprawdę co jest w waszych pustych głowach bo nie chodzi mi tu "o walczeniu za polske" tylko poprostu jakiś honor trzeba mieć nawet w grze internetowej... zal mi was.
![]() |
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
nic nie wiesz a sie wypowiadasz. @Gogar Rakus chociaz nie spiewa przez 15 min "Jinot fawking nuub fawking glasses"- tak jak dzieci tibi z wave ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy właśnie ,że koles dobze mowil , ajo ciagle jedzie po polakach. wiem , bo sam byłem z nim w gildi przez jakis czas kiedy ciebie na berylia jescze niebyło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
po za tym ajo nie udziela sie juz w zadnych walkach i to pon'te przejal dowodzenie nad gildia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
|
![]() Cytuj:
tak jak rev napisał chodziło mi o jego zachowanie nie o walki, jak można to znosić? nie pojmuje... jak można uwielbiać gośćia który mówi że jesteś debilem wprost? no bo jak to jez nazwiesz jak ajo mowi pl - retard. no chyba że ty nie jesteś polakiem? bo arma mówił że on nie jest polakiem tylko tibijczykiem... więc już niewiem - może to jest powód że jesteście tibijczykami i dlatego nie obchodzi was jak ajo mówi żę wszyscy polacy to debile ;o
![]() |
![]() |
#593 | |
Zbanowany
|
![]() rotfl hehe [ironia/] podziwiam twój umysł i język ktory potrafi wyzlizac każda dupe[/ironia][/quote]
Nigdy do nikogo się nie podlizywałem.. No chyba że znasz jakiś przykład to byś może mi podał , bo na prawdę nie wiem. Cytuj:
Przykład do kogo niby się podlizywałem , o ile pamiętam to na gc prawie wcale nic nie pisałem. Hmm widać coś z twoją orientacją sexualną nie tak jeżeli oceniasz głosy facetów :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Tylko tacy ludzie jak ja potrafią tak napisac?Moze masz racje ale ja nikomu nie lizał bym dupska jakby mnie obrażał bo tylko tacy ludzie jak TY tak robią.
![]() |
#595 |
Zbanowany
|
![]() [MONSTER]Podaj przykład.[/MONSTER]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() up
na przykład post jaki napisałes w moim temacie o Jinocie który teraz jest skasowany ;> ojojoj ja juz nie będę wnikał komu chcesz dupe wylizac tylko prosze nie przychodz pozniej do mnie bo ci z pyska jedzie gównem ![]() Ostatnio edytowany przez Liper - 20-10-2007 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Zbanowany
|
![]() Aha to teraz tak to się nazywa. Jeżeli ktoś kogoś obroni bo jakiś noobek pisze głupoty to jest się lizodupem. Thx za info
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ahh szkoda mi Cie Rakus... Nie mam pytań.
![]() Bartas oceniasz po głosie... już to gdzieś słyszałem czekaj... jak jeszcze grałem Okrzesiem hmmm ktoś do Ciebie dzwonił też mówiłeś że ma jaki głos ? Pedalski ? Aham.. .................................................. ........> Skończcie tę głupię wypowiedzię bo już jest po ptokach. Żal.pl.Nóóbs zostali wypierdoleni z Berylii i póki co nie mają komu dupy lizać, bo Ci co zostali to są ludzie którzy zawsze 3mali przy swoim i w końcu wygrali. Proste. Ci którzy są za głupi/ albo nie chcą pomyśleć dłużej nad moją wypowiedzią "dziesięciolatka" radze zaoszczędzić sobie komentarzy tego właśnie typu, jest to moja opinia, moje rady itp. Więc mam prawo je wygłaszać... Greets |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Rakus smiec
HEHEHE @Rev'ico Chcialbym zglosic ze [CHAR]Gold Fireblader[/CHAR] botuje uzywajac TibiaBotNG Dowod ![]() Orginalne zdjecie http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=663 Ostatnio edytowany przez R3T - 20-10-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Zbanowany