![]() |
#161 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() A myslisz ze leczenie jest ciekawsze od zabijania? Moim zdaniem nie i druid tez powinien miec czary ofensywne tylko innego rodzaju niz sorc.
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
pozdrawiam
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiesz że zmiany W Profesjach są złym pomysłem bo to byłoby nie Fair dla tych co już Knightami grają od XX czasu...
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja oczekuje rozwijania sie POZYTYWNEGO balansacji profesji.
Głównie tego ,aby 200 Lvl miał znacznie większy dmg od 100 tej samej profesji , bo to jest nielogiczne ,że np. 100 Ek wali w potworka 250 to 200 walnie minimalnie więcej. I niech dadzą ten tajemniczy "Armageddon" dla Sorca o którym piszą na najwyższym piętrze akademii na Edron ![]() I co najważniejsze... Niech dadzą 3 ADDON! No , tyle styknie ![]() Ano by jeszcze mogli dać coś niecoś dla druta ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Nie no ludzie, ponad połowy tutaj to mi żal. Nawet niewiecie o czym piszecie. Po pierwsze drut musi dostać jakiś(najlepiej 1 dla FACC i 1dla PACC) czar ofensywny. Popatrzcie sobie na druida i sorcercera, jedyna przewaga druta to uhy a socera energy wave, flame wave, energy beam, sd(troche za duża ta różnica). Nie mówie, że drutek ma zaraz dostać energy wave(to by była przesada) ale coś słabszego, coś czym by mógl powalczyć. Drugim punktem jest osłabienie palka. Gram palem(nie chce słyszeć stekania wielkiego pala co zaczął grać dopiero po ostatnim update, większość, 90%, od tego momentu gra) i jest on troche za silny. Osłabienie o 1/3(o tyle palek najprawdopodobniej będzie słabszy po kolejnym update) to troszke za dużo ale za gra w tibie będzie wyrównana. Drugim plusem osłabienia palków będzie zmiejszenie ich liczby(hip hip hura!!!!!!!!!!). W*****a(sorka za przekleństwo), że naogół jak klikam na jakiegós gracza to widze zielony napis: "You see(...). He/She is (Royal)Paladin". Przez to prawie palem przestałem grać, ale wieść o osłabieniu pala odwiodła mnie od tej decyzji. No cóż przyjdzie up zobaczymy mam nadzieje, że to co tu napisałem po upie niebędzie juz tylko słowem pisanym.
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
kogo?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chce żeby wreszcie do tibii wprowadzili pistolety
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() BóóÓójcie sie cipsoft wprowadzi mega pacc który kosztowac będzie 300zł na 3 miechy i do niego będą robic updaty!
|
![]() |
![]() |
#171 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rohas - 19-10-2007 o 21:40. Powód: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: Powód edycji: |
||
![]() |
![]() |
#172 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Z uporem maniaka probujecie lansowac druida jako healera to huntow grupowych, naprawde nie widzicie ze z tej gry zrobila sie single-playerowa nawalanka, gdzie branie kogos do grupy oznacza jedynei dodatkowe koszta, bo mozna to samo zrobic samemu ?
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() I zauważcie że w większości MMORPG w party dostajesz więcej expa.
A ja oczekuje że wprowadzą nowe addony i..... Konie!! xD
#174 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
PS: w jakiej mmrpg dostaje sie wiecej expa w grupie??!
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
w wiekszosci rpg dostaje sie w ogole exp za bicie stworkow w grupie. ------- ^^
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 20-10-2007 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Druid, hmm, nie liczac siowania na demonach czy wl to lepiej mu trenowac m level bijac stwory z visa. nie pamietam kiedy ostatnio polowalem ze sioerem, jest to spowodowane tym ze nie zabiore kogos na 50 levelu, bo sam sie lecze taniej uhem, a druidzi z odpowiednia moca czarow nie chca tracic czasu na siowanie. Mag, pękam ze smiechu jak slysze ze "mag jest fajny bo na huntach wspomaga sdkami i ue", UE maga jest przydatne w 4 sytuacjach, pierwsza to czyszczenie behemot questa (bo teraz knight nie ma jak zabic priesta zanim nie zabije reszty stworow, wiec lepiej walnac jedno UE a potem zostawi behe knightowi), dojscie do krolowej banshe, czyszczenie DHQ i wreszczie pvp, robienie sd sorcem mija sie z celem, w tym samym czasie druid zarobi wiecej kasy robiac uhy, kupi odpowiednia liczbe sd i zostanie mu troche kasy. Paladyn, niby swietny shoter i zawsze warto go miec na polowaniu, skoro taka swietna postac do huntow zbiorowych to czemu nie moge znalesc 2-3 paladynow ktorzy chca isc na demony? bo wola polowac samemu na dragi, dl, frosty, maja lepszy exp i nie dziela sie ewentualnym lootem. Hunty grupowe sa organizowane tylko przez kumpli chcacych koledze pomoc (np ja czasem blokuje culty druidowi zeby szybko expil mimo iz generalnie nie lubie blokowac), jak ma sie problemy z laczem (niestabilnosc netu przez pewien czas) lub przez noobow co wola na spawnie 3 hydr dzielic exp miedzy knighta, 4 dsy i 2 magow niz isc samemu na guardy/vampiry a nawet rotwormy na ktorych mozna wyciagnac 20k/h bedac samemu
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Delta Simonus
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 43+/30+
Poziom mag.: 3
|
![]() Jeśli o mnie chodzi to ja bym chciał:
1)Kilka nowych outfitów dla FACC bo nudzi mi sie latanie dziadkiem w sukience albo noobkiem w obcisłym stroju ![]() 2)Jakieśnowe potwory ![]() ![]() 3)Może jakieś nowe profesje (Ja się 2 tygodnie głowiłem jaką profesją grać bo ich tak mało że mały wybór i nudno jest). Ja gram na facc i jak ktoś powiedział cipsoft nie ma pożytku z faccowiczów ale może oni też mają serce (cipsoft)?? ![]()
Podpis schował się w Ghostlandzie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz-Pogromca - 20-10-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
zle to ująłeś, w wiekszości gier dostaje sie exp tylko za stanie przy konającym potworku, i nie powiesz chyba ze to jest sprawiedliwe naliczanie
|
![]() |
![]() |
#180 |
eX Moderator
![]() |
![]() w wiekszosci gier dostaje sie exp za uczestnictwo w zabiciu potworka, nie wmowisz mi ze blokowanie demonow za 0 expa, wymagajace jeszcze negocjacji co do podzialu loota jest sprawiedliwe.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 20-10-2007 o 22:30. |
![]() |