|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() "Znaczy krótki"!
"Znaczy krótki"! Co to ma być? Już jakiś mało doświadczony fake'er o temacie podobnym do twojego zrobił krótką, ale dobrze wykonaną walkę. Tak trudno zrobić? ;/ Ja zrobiłem GIF-a ośmiosekundowego w niecałą godzine -.-
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Cytuj:
@Cloy Niecierpliwie czekam na walke ;D Bardzo podoba mi się twój temat. Masz talent i nie zniechęcaj się |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobra w końcu skonczyłem, bo dzisiaj sobota, to miałem czasu troche.
Odrazu chce powiedzieć, ze gif nie jest doskonaly, bo jeszcze nie mam wyczucia do wszystkiego, np. przez ile klatek mają być pokazane obrażenia itp. Obiecuje, że kolejny będzie dłuższy, teraz mam więcej czasu. ![]() Wielu z was nie czytało do końca regulaminu i się zgłaszało. Teraz, skoro skończyłem walkę, zwalnia się miejsce na kolejną.
![]() |
#64 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Michoss, mag, telekineta. Zaraz dam outfit...
![]() Ten "Duszek" to właśnie moje telekinetyczne ja, które rzuca przedmiotami itp. Tą kulką "strzelam" w przeciwnika, a niebieski ludek to jest załączona "tarcza" (pada po 2ch ciosach, chroni przed atakami fizycznymi, ale nie magicznymi).
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 20-10-2007 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() shit double :< lagi się zdarzają :<
Ostatnio edytowany przez iGeneration - 20-10-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Cytuj:
Nick : Shizame Profesja : Kuronin(ronin?) Outfit: ![]() Ostatnio edytowany przez iGeneration - 21-10-2007 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Topic@ Fajne ale krótkie, rób dalej i może dodaj w regulaminie żeby ci co się zgłaszają gdy są pełne rezerwy albo nie byli brani pod uwagę w nast. walce/walkach albo dostali punkty karne na forum ("Opowiadanie: Dziedzictwo Przodków" w "twórczości" ma coś podobnego). Ocena: eee.. 9/10 bo mam parę pomysłów które mógłbyś dodać (patrz wyżej posta)
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Te gify są super, 9/10
![]() Btw. Czy jak zgłoszą się 2 osoby, to kolejne są już "nieważne" i mam pytanie: Czy można zrobić tutaj walkę tych ludzi, którzy się zgłosili za późno? ^^
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() @up a masz odwruconego XD? bo taki to nie wystarczy moze Cloy cos wykombinuje ze twoj hipcio idzie z gory. Niemartw sie ze brzydki ja tez talentu zabardzo niemam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Mam pytanko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Prosilbym tez o stronke skad mozna go sciagnac o ile istnieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
|
![]() Easy GIF Animator
Ciezko wpisac w GooGlE.pl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Odświeżam, może cloy zajmie się ponownie walkami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Okey.. Wiem że za póżno ale czasu nie mam
![]() Name: TaTaskers, a zwierze to pies i ma na imnie Mosiek. Profa: Ja - Elite Knight Pies - UH Maker/siocher (Łatwo można sie domyslic ze pies mnie leczy ![]() ![]() A to jak rzucam (moimi wlasnymi ass.star) Fokami ![]() ![]() A to moja moc, jak walne w czyjaś glowe tak ze jest oszolomiony przez 3 sec. ![]() Mam nadzieje że bede szybko walczyl bo sie nie moge doczekac ![]() ![]() NAPRAWDE BLAGAM DAJ MNIE DO 4 CZY 3 WALKI :/ I... Co z Cloyem woogle nie ma czasu na te arcydzielka :/ powinien robic z 1 w tygodniu ![]() to chyba tyle... JEZU NAPISZ KTOS BO TEMAT PODUPADA... Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 23-11-2007 o 21:20. Powód: ejjj nie wiem :( |
![]() |
![]() |