Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-10-2007, 18:58   #1041
DuskinessvsVision
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2007

Domyślny

CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Cisza wyborcza!
Platforma rox
Macie swoja ulubioną partie, na którą byście głosowali/głosujecie?
"Idźcie na wybory, bo wygrają PISiory"

@Zwidek
Pierwszy raz słysze, że ktoś nie chce urosnąć, tzn.że wystarczy mu tyle ile ma.Ze mnie to jest chuhro, wysoki ale chudy, wezme się za siłke jak będe dorosły.

Ostatnio edytowany przez DuskinessvsVision - 20-10-2007 o 18:59.
DuskinessvsVision jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-10-2007, 19:00   #1042
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi

Kurwa, brakło mi 8 dni, żebym mógł brać udział w wyborach.

@topic

Co to za cisza na wojnie? Ludzie pacci kupują, a tu nic.
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 19:09   #1043
Ratillt
Użytkownik Forum

Ratillt's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Ratillt
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 194
Skille: 104/84
Poziom mag.: 25
Domyślny

Co ja robilem na tym "ob" omfg tragedia

Youen zostaw aola w moim domq.
stary 20-10-2007, 19:33   #1044
PizaroVision
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie

Imię: Pizaro
Gildia: Duskiness
Poziom: 129
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca Pokaż post
@Pizaro
Chciałem Ci powiedzieć, że już dawno twoja zabawa na servie mogla by dobiec konca;-). Kiedy niraet chcial cie wyrzucic. Przypomnij sobie kto sie za toba wstawil. Ale powiem Ci, Pizaro, że zaimponowałeś mi, że byłeś jedną z 2 osób która nie chciała żeby duski wam pomogły. Za to masz respect u mnie
@Połbi^Proszewas
Czlowieku jezeli dla Ciebie XX lo nie jest dobra szkola to co jest ? Próg 140 pkt do mojej klasy o niczym nie swiadczy ? Ale juz olewka w to. To, że niby mam 50 kg to chyba pomyliles mnie z kims. Obecnie waze 67 kg. Ja zyje silownia i sie ucze ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo
Jaca wiedziałem, że sprzedasz Wkońcu z gdyni jestes

To, że vision nie ma sorców jest prawdą . Ale będziemy walczyc do konca i nie bedziemy prosic nikogo o pomoc. Może teraz bedzie wkoncu ciekawa wojna

Your,
Zwidson.

Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne... Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow . Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda? Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze
Zwidu dziekuje

Pozdro,
Pizaro
PizaroVision jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 19:34   #1045
PizaroVision
Użytkownik forum

Oczko :)

Cytuj:
@Pizaro
Chciałem Ci powiedzieć, że już dawno twoja zabawa na servie mogla by dobiec konca;-). Kiedy niraet chcial cie wyrzucic. Przypomnij sobie kto sie za toba wstawil. Ale powiem Ci, Pizaro, że zaimponowałeś mi, że byłeś jedną z 2 osób która nie chciała żeby duski wam pomogły. Za to masz respect u mnie
@Połbi^Proszewas
Czlowieku jezeli dla Ciebie XX lo nie jest dobra szkola to co jest ? Próg 140 pkt do mojej klasy o niczym nie swiadczy ? Ale juz olewka w to. To, że niby mam 50 kg to chyba pomyliles mnie z kims. Obecnie waze 67 kg. Ja zyje silownia i sie ucze ty tylko grasz w tibie wiec nie wiem ocb. Kazdy ma swoja zajawke i tyle.
@Efreo
Jaca wiedziałem, że sprzedasz Wkońcu z gdyni jestes

To, że vision nie ma sorców jest prawdą . Ale będziemy walczyc do konca i nie bedziemy prosic nikogo o pomoc. Może teraz bedzie wkoncu ciekawa wojna

Your,
Zwidson.

Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne... Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow . Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda? Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze
Zwidu dziekuje

Pozdro,
Pizaro

stary 20-10-2007, 19:54   #1046
DuRi_Zmc
Zbanowany

Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc

Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
Domyślny

mogę już płakać,to było naprawdę wzruszające :O!
DuRi_Zmc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 19:58   #1047
Glaca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Domyślny

@Pizaro
Hehe niestety ja nie pije bo cwicze xD. Nie moze byc spadków

Może teraz napisze kilka słów o tych osobach które odeszły:
@Efreo
Wielki niby fanatyk. Niby wielki kibic arki. Niby jest zawsze loyalny. Zrozumialbym go gdyby odrazu wyszedl tak jak inni do Inshon. Ale on wszedl do nas na kanal i powiedział, że on nigdy nie bedzie stawal miedzy swoimi realami i tak samo nie chce stawac między nami. A za 2 dni już był w gildi z nimi.
@Ptaaq
Jest to chlopak loyalny do Efrea. Jak to kiedys Efreo(Jacek) powiedzial jak mu powiem, ze ma zdjac spodnie to je zdejmie. Jaca bedzie wiedzial o co chodzi.
@Ma'rin^Soczeq
Hehe soczka juz dawno nie bylo by w tej gildi tyle razy mial poleciec chociazby wtedy kiedy zaplacil duskiness krolmazikiem.. Wtedy ja sie za nim wstawilem i postawilem sprawe jasno, zeby po prostu nie polecial.. No, ale Soczeq pokazal, ze woli isc tam gdzie bedzie mu lepiej. Teraz pojdzie tam bo Duski i gdynia ma lepszy sklad. Takie jest moje zdanie.
@Yanko
Podobno nie zyjesz ? Eh widze kolejna wkretka. Nie no z Yankiem ( Drugim ownerem Yenxa, Nefari) sprawa wyglada tak, że po prostu porzyczal od wszystkich pieniadze a potem wymyslil jakas bajke ze dziewczyna mu nie zyje i ze on sam nie zyje. Pedro tak wszystkim mowil bo ima chcial zwrot swoich pieniedzy. Ale powiem szczerze yanko, ze gwizdac umiesz. Yanko zagwizda wszystko.
@Yoobaki(2 bracia)
Mlody grzesiu wporzadku jak cos mu sie nie podobalo to odrazu mowil to prosto z mostu. Z jego bratem mniej gadalem, ale tez jest wporzadku. Do nich za bardzo nic nie mam.
@Rodrigez
Hubi osoba najbardziej zaufana.. Osoba chyba którą najbardziej lubiłem z tej ekipy co odeszła. Mimo wszystko Hubi zostałbym z Bakiem, ale to twoja decyzja..
@Mag Olimp
Barles osoba nieobliczalna, która raz idzie tutaj raz tutaj. Szczerze to jak mi powiedzieli, że jesteś w Inshon to sobie pomyślałem, że chyba żartują. No, ale spoko twoja decyzja. Czeka Ciebie jeszcze rozmowa Z bartkiem ;p Znaczy Mistic capem .
@Sauronuss
Nie wiem w sumie co o nim napisac. Real Barlesa no i tez pogadasz z Bartkiem.
@Saptus
Podobno w listopadzie mnie pobijesz. Zawsze wielki bohater mówił, że nigdy z duskami a jak wojna sie zaczela to odrazu msg do laena, ale to juz nie wazne. Szanuje go za to, że jak dostał hunta to oddał kase którą wisiał mojemu młodszemu bratu. Ile juz pociskasz na klate ? Lekko mówiąc chyba juz cie dogoniłem xD A waże 67 kg ty cos kolo 95 ;p.
@Kerston
Fajnie sie z tobą piło. Mati jesteś super ziomek, ale powiem szczerze, że jak zostałeś liderem to troche władza ci uderzyła do głowy.. No, ale jeszcze Cie lubie ;p
@Poul the pall
Jakis noob char z candii, który jak wyszedł zaczął wszystkich wyzywać
@Zbylu
Pozdro dla Ciebie XD

Jak coś jeszcze przyjdzie mi na myśl to napisze. Jak okimś zapomniałem to przepraszam

Your,
Zwidson.
stary 20-10-2007, 20:11   #1048
PizaroVision
Użytkownik forum

Domyślny Sprostowanie

Zwidek musze Cie poprawic z twierdzeniem "ludzie ktorzy odeszli...". Ja nie odszedlem ani nie mialem zamiaru...zostalem wydalony na prosbe Imy za to, iz zabilem 32 rsa,ktory mnie sdkowal na afku pod dp w ab No ale coz...powinien zdecydowac oraz wysluchac mojej wersji Andi...ale jezeli nie chcial to ehh jego sprawa Jeszcze 2 dni przed decyzja,ze bede sie trzymal z Yenxem i Kerstonem pisalem do Andiego zeby mnie wysluchal...tak samo Rafal nie raz go prosil o to aby ze mna pogadal itp. ale nie chcial...
Wiec ja NIE ODSZEDLEM tylko zostalem bezpodstawnie WYWALONY

Pozdro,
Pizaro
stary 20-10-2007, 20:13   #1049
Reloop
Użytkownik Forum

Reloop's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy

Domyślny

Zwid ile miechów chodzisz na tą siłownie ?
Reloop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 20:13   #1050
PizaroVision
Użytkownik forum

Domyślny lul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc Pokaż post
mogę już płakać,to było naprawdę wzruszające :O!

Mowisz to z ironia? Jezeli masz jakis problem do mnie to nie musisz tego wyrazac na forum.

Pzdr!
stary 20-10-2007, 20:15   #1051
Glaca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reloop Pokaż post
Zwid ile miechów chodzisz na tą siłownie ?
No ćwicze 4 miesiące gdzieś.

Your,
Zwidson.
stary 20-10-2007, 20:26   #1052
QuanChi
Użytkownik Forum

QuanChi's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Inshon
Domyślny

Co żal... Jeżeli to konto rzeczywiście należy do Zwidka, to pozdro dla niego. Takiego przygłupa to się nieczęsto widuje.
QuanChi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 20:28   #1053
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Ciekawe wyznania. Ostatnio moi dobrzy znajomi tibijscy się pokłócili, najlepiej jest nie mieszać się w takie spory

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 20:28   #1054
Glaca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi Pokaż post
Co żal... Jeżeli to konto rzeczywiście należy do Zwidka, to pozdro dla niego. Takiego przygłupa to się nieczęsto widuje.
Po czym to stwierdzasz ? Pozdro dla takich jak on ;P

Your,
Zwidson.
stary 20-10-2007, 20:54   #1055
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ratillt Pokaż post
Co ja robilem na tym "ob" omfg tragedia

Youen zostaw aola w moim domq.
Mam juz kase ale nie da sie lognac bo cos serwer sie jebie ;p tak to bym kupil xd

i nie youen tylko Karol, Staszku ;p

Ostatnio edytowany przez Khazul - 20-10-2007 o 20:55. Powód: bo moge kurwa
Khazul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 21:02   #1056
Reloop
Użytkownik Forum

Reloop's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy

Domyślny

[quote=Glaca;1704199]No ćwicze 4 miesiące gdzieś.

Kiedy gra sorkiem nie miała sensu, to poszedłeś na pake hehe. ;]

Mówiłeś coś, że logasz sie tylko na battle. To nie zmienia faktu, że dalej musisz zamulać na ventrilo i czekać az dostaniesz komende do zalogowania;]

4 miechy to dużo i powinny być lepsze efekty niż 6 kilo ;]

Ale jedno mi tu nie pasuje, Twoja kultura na forum, a zachowanie jak gówniarz w grze ;]
Reloop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 21:04   #1057
Glaca
Użytkownik Forum

Domyślny

[quote=Reloop;1704320]
Cytuj:
No ćwicze 4 miesiące gdzieś.

Kiedy gra sorkiem nie miała sensu, to poszedłeś na pake hehe. ;]

Mówiłeś coś, że logasz sie tylko na battle. To nie zmienia faktu, że dalej musisz zamulać na ventrilo i czekać az dostaniesz komende do zalogowania;]

4 miechy to dużo i powinny być lepsze efekty niż 6 kilo ;]

Ale jedno mi tu nie pasuje, Twoja kultura na forum, a zachowanie jak gówniarz w grze ;]
Nie no wiesz powiem Ci, że ja nigdy nie moglem nawet kg przytyc. Spoko myśle ze w grudniu juz bedzie 75 kg conajmniej . A co do zamulania to nie koniecznie;p Mozna po prostu byc na telefon.

Your,
Zwidson.
stary 20-10-2007, 21:10   #1058
Proszewas
Użytkownik Forum

Proszewas's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@up
zapomniałeś o kilku osobach w tym całym spisie Co "odeszli"

no to na forum zrobiła sie nam pełna kultura... ewentualnie jakieś docinki ; p Modek sie ucieszy jak przeczyta ; pp

@down

Bartek is coming ; oo

Wojna domowa... Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie

Najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela

Ostatnio edytowany przez Proszewas - 20-10-2007 o 21:14.
Proszewas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 21:11   #1059
Barles
Użytkownik Forum

Barles's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Włocławek

Stan: Usunięty
Imię: Mag Olimp
Profesja: Elder Druid
Gildia: Inshon
Poziom: wyj
Skille: ostre
Domyślny

Zwidu... ja mam się kogoś bać u siebie na osiedlu? chyba sobie żartujesz xD Poza tym do Nietykalnych kiedyś też wszedłem i inni się zdzwili xD Taki juz jestem Nieobliczalny
Barles jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-10-2007, 21:14   #1060
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@Trev~

Wiem, że się pomyliłeś. Tak sobie tylko to Ci wypomniałem Dziwiło mnie, że ktoś po Tobie napisał 4kk ;O

Pzdr. dla Ciebie

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania