|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Temple
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Witam.
Ostatnio chciałem sobie ściągnąć 'piosenke' Sadness and Sorrow(piano version) taką samą jak TUTAJ .Mam Aresa,ale gdy wpisze "Sadness and Sorrow" pojawiają mi się 2 rodzaje tych melodii : normal i piano version.Z tym,że na youtube cały utwór trwa 2:38(piano version) a w Aresie pokazuje się tylko: normal(ileś tam sekund) i te piano version(każda melodia ma 1:49... a powinna mieć 2:38). Wiecie skąd ściągnąć tą melodie,która jest na youtubie?? Proszę o pomoc.Z góry dziękuje ;> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To + to = mp3 z teledysku. (poprzez wybranie odpowiedniej opcji)
albo Tu PS: W tym drugim masz kilka pozycji. Zobacz sobie która Ci odpowiada. (Lepiej ściągnąć z mp3.teledyski bo tam jest lepsza jakość). @Edit Fajna muzyczka. PoZdRO! @Edit2 Cytuj:
@Edit3 Jeśli pomogłem, notka ploxor : ). Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 18-10-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() albo http://gendou.com/amusic ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() #2x up
Jakby na to nie patrzeć,ta wersja 2:38 dosyć mocno się różni od tej 1:49 ;<< Z tym,że ta dłuższa mi się bardziej podoba ;s. Istnieje możliwość nagrania(?)/ściągniecia(z youtube) tej dłuższej melodii?? #edit I było by fajnie,gdyby można było to nagrać(jeśli wogóle się da) w formacie mp3,gdyż chciałbym to do empetrójki wżucić ;p #2 edit Mam już 'teledysk' na kompie,ale wolałbym,jak już pisałem mieć to w formacie mp3 ;s Ostatnio edytowany przez Araash - 18-10-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit Możesz jeszcze użyć tego ale ostatnio są jakieś problemy ze stabilnością dlatego radzę użyć flvix. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 19-10-2007 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
Skorzystałem ze stronki która podałeś w swoim poście,ale nie można zrobić tak,żeby była normalna mp3 do empetrójki. ;s Mogę tylko zrobić mp3 wraz z teledyskiem ;x To może zrobisz mi tą mp3 bez teledysku i prześlesz na maila?? ;>> [email protected] =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
Wysłałeś już mi tą mp3?? =))=)) Jeśli tak,to nie doszło ;<<. Jesteś w stanie wysłać mi to na maila [email protected] ( oczywiście tylko wtedy,gdy wysłałeś mi tego na maila którego podałem w poprzednim poście a wiadomość nie doszła)?? BŁAGAM =) PROSZE Jakoś się odwdzięcze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |